Ett gott skratt=)

Ett gott skratt förlänger livet säger man ju och vad kan få en o skratta mer än en härlig unge som skrattar=)

Allt ok...

HAr inte bloggat på ett bra tag nu känns det som och kommer inte att komma med ngt superinlägg nu heller då jag har skallebang idag=(
Roger är nu hemma sista omgången innan han åker till Afghanistan den 5 maj. Det gäller att ta vara på dagarna nu för sen dröjer det ca 10 veckor innan vi ses igen=(

Jag har nu slutat jobba för i år o det känns bra. Meningen är att jag ska börja jobba igen den 3 december och det är ju ett tag till=) Ska försöka njuta av livet trots att mannen min inte kommer vara hemma så mkt men jag vet ju vad som väntar när han kommer hem i stället=)

Idag ska Roger åka m My o Hampus på konfirmation medan jag få hemma m lillan då hon hade feber igår hela dagen men verkar faktiskt ganska ok idag. Vi får se om vi åker en runda ner till torget då FoS har lite mingel på torget samt att ä'r Raggarcruising idag.

SKa försöka bättra mig på o skriva igen men det kanske dröjer ett litet tag till.
Ha de bäst så länge

Så jävla irriterande!

Inatt vid ca 00:30 så vaknade jag av att grannens hundar var ute i trädgården o skällde! Tystnade fort men hur lätt var det o somna om!!!  Sedan vid ca 06:40 i morse vaknar jag åter av att hundarna är ute o skäller på folk som cyklar förbi deras trädgård!  Så irriterande när man är ledig och ska behöva vakna både på natten o på morgonen av skällande hundar!!!!!
Näe, vet man att hundarna skäller då följer man med dom ut i trädgården o tar in dom direkt när de gjort sina behov eller så släpper man inte ut dom alls så tidigt eller mitt i natten för den del!
Bor man i ett bostadsområde måste man ta hänsyn till sina grannar tycker jag i alla fall.
Nu ska jag fixa lite frukost då även Hampus har vaknat till liv nu=)
Ha en bra dag!

Glad Påsk!

Vilke dag!!! Det har nog gått i 150 hela dagen!!! Vi röjde lillans rum på morgonen sedan var det dags för lillan  att gå påskakärring på ett äldreboende här i stan. Hela dagiset var bjudna dit för att påska lite o sjunga sånger för de gamla. De blir så glada när det kommer små barn och sjunger för dem=) Vi var där ca 45-50 minuter.

Efter detta var Felicia och jag på stan och handlade lite grann inför påsken. Därefter har tiden gått så snabbt. Vi var på promenad med hunden efter att ha hämtat Hampe i skolan. Sen har jag förberett middagen och efterrätten till min älskling som ikväll kommit hem äntligen!!! Jag lagade en suveränt god baconinlindad kycklingfile i härlig sås och till efterrätt hade Felicia o jag bakat kladdkakemuffins och jag hade även försökt mig på att göra "fluff" vilket blev riktigt lyckat. Gjorde en fluff på polkagrisar och en fluff på after-eight. Toppade muffinsen med detta och sååååå gott det var=) Fluff blir det fler gånger!!!! Perfekt till tårta eller cupcakes när man kan göra det på i princip  vilket godis som helst=)

Nu sitter jag o mannen i soffan o slappar lite, barnen är nattade och nu ska vi bara njuta av att vara i varandras armar igen=)
HA en fortsatt trevlig kväll alla och en GLAD PÅSK på er!!!



Lillan passade på att göra sig fin o rullade upp håret med sminkdockans hårrullar,  tills pappa skulle komma hem=)

Jag ska städa hela världen lilla mamma...

Det är väl vad jag har gjort hela dagen idag.  Jag tänkte jag skulle städa igen till mannen kom hem. Denna gången tänkte jag börja på ovanvåningen och i barnens rum. De har verkligen slarvat med sina rum den sista tiden. Så stökigt och massa skräpleksaker hit o dit. Jag började o röja i Hampes rum och blev dessutom sugen på o möblera om så det gjorde jag. Hans stora loftsäng flyttades samt en bokhylla. Kan säga att hela röjningen och ommöbleringen samt städningen   tog hela dagen. Jag är helt jäkla slut. Nu röjde jag dessutom en hel del bland hans leksaker som inte leker med och slängde i sopsäcken. Nu har jag precis satt mig i soffan o slängde på tv:n. Inte mkt att se men det fick bli "Rent hus" och fy sjutton vad äckligt en del har det. Jag får panik över hur det ser ut här hemma ibland men det är ju helt sjukt skitit hos dom!!!! Känns som det börjar krypa på mig när jag tittar på programmet bara.
Imorgon ska lillan gå påskakärring med dagis på ett pensionärsboende o sjunga lite. Min älskling kommer hem imorgon kväll och jag längtar så!!!!
Dags o släppa datorn o slappa lite innan sänggåendet=)
Go kväll

Skön bild

Häromdagen satt som vanligt min lilla kisse i köksfönstret och tittade ut o drömde sig bort. Efter en stund vänder hon sig mot lampan, fäller ner huvudet och stödjer hakan på lampan och faller sedan in i en kort sömn=) Såg helskönt ut=)

Så kan man ju oxå sitta o sova=)

Goa unge=)

Idag efter barnens dusch sitter Felicia i mitt knä och jag ska peta hennes öron så utbrister hon precis när jag stoppar in toppsen" - Åh vad detta är skönt" =) Hon har alltid älskat när man petar öronen på henne. När hon var mindre blev hon alldeles stilla och bara njöt=)
Så härligt med spontana kommentarerna ibland=)

Återträff med gymnasieklassen=)

Igår blev det äntligen av. Vi hade återträff med Op-klassen från gymnasiet. Vi firade 10 år förra året egentligen men det var så svårt o få ihop folket men nu så sattes ett datum och de som ville komma fick komma. Vi var hemma hos Marcus. Det hade bestältts god planka som vi käkade ganska tidigt under kvällen. Vi träffades kl ca 17:00. Vi blev i alla fall 8 st som kom. Efter maten körde vi igång Singstar på PS2. Detta rullade sedan hela kvällen och tydligen en bra bit in på natten.  Eftersom jag var tvungen o köra så innebar detta en nykter kväll för mig men shit vad kul jag hade ändå. Det var så kul o träffa gänget igen. Tyvärr fick jag avvika ca 22:45 då pappa behövde hem. Jag hade gärna stannat en bra stund till då det var så jäkla sköj o komma iväg o träffa gamla vänner. Tänka sig att det är 11 år sedan vi slutade gymnasiet men ändå ser vi alla likadan ut fortfarande=) Vi har ju inte åldrats en dag=)
Måste ta fram gamla skolkatalgoen och jämföra med bilderna från igår=)
TACk för en kanonkväll vänner. Hoppas vi kan göra om detta ngn gång i sommar o köra en grillkväll=)
KRAM på er alla






Kalabalik i lilla Nybro...

Igår när lillan och jag åkte ner till stan en vända för att handla lite blommor så möts vi av en hel folkmassa som står samlade vid vattnet på torget. Vi ser även en lastbil från assistancekåren så det är ju klart att vi måste kika vad som händer. Då ser vi att en lastbil står halvägs ner på trappan mot vattnet. Av ngn anledning har alltså denna lastbil åkt nerför trappan och förmodligen fastnat med underedet i trappan och det var väl det som hindrade hela lastbilen från att stupa rakt ner i bäcken. Man hörde hur fok spekulerade runt omkring i vad orsaken kunde vara t.e x att handbromsen glömts o lägga i, kanske var föraren onykter o.s.v  Tänk vad man kan spekulera oich att man alltid vill ha en förklaring till allt och därmed sätter ihop en egen förklaring... Undrar jag om de fick upp den igår eller om den fortfarande hänger vid kanten. Får nog köra en runda ner o kolla, nyfiken som man är=)
Var ju tvungen att ta några bilder jag oxå=)




Sötnosen tyckte detta var jättespännande=)

Våren kommen?!

Vilket underbart väder det har varit idag! Rena varma vårdagen.
Man känner hur mkt det påverkar humöret varje gång man klivit utanför dörren idag. Man har varit trött o hängig o vill bara vila men så fort man gått ut har mungiporna åkt upp och man har fått tillbaka lite energi.
Felicia sov idag till kl 09 då de var sent i säng igår . Min morbror Micke o min kusin Rasmus var här en stunde igår kväll då jag behövde lite hjälp med persiennsnören som gått sönder. Medan Micke fixade det så lekte Rasmus med mina barn o det älskade dom=) Detta innebar att de var sent i säng men Felicia sov igen det idag. JAg fixade lite på förmiddagen med tvätt o lite blandat. Felicia underhöll sig själv en stund med att skala en morot som hon inte ville ha när den väl var skalad. Ca 11-tiden gick vi upp till lekplatsen. JAg plockade lite björkris ochFelicia gungade lite. Efter det så åktes det lite rutschkana o gungades lite till. Jag hittade ett ställe i lä på klätterställningen där jag satte mig en stund i ren avkoppling i solen och bara njöt=)

Efter detta gick vi hem och fixade till lite påskris utanför entrén. Felicia tyckte detta var jättemysigt. Hon ville stanna kvar ute medan jag fixade lite lunch. Sen for vi och hämtade Hampus i skolan och körde honom sedan till kompisen Viktor för att leka en stund. Felicia och jag passade då på at tåka o köpa lite fler fjädrar till påskriset och en liten glass. Vi tog sedan en promenad med hunden och det var gudomligt skönt. Vi hittade lite blåsippor och jag kände mig så nöjd med livet=)
Efter promenaden satte vi oss i solen och åt vår glass innan det var dags att börja med middagen.
Kvällen har gått fort. Efter middag och nattning med dusch av barnen så var det bara att röja undan i köket samt plocka fram kläder till barnen. Kl 20:10 så gick luften ur mig och en stund i soffan får avsluta denna kvällen. Nu ska jag bara kissa min hund och ta en dusch innan jag kryper till kojs. Känner mig lite frusen nu o halvtaskig men det är väl bara tröttheten kan jag tro. Har  2 tidiga morgonar som väntar mig o barnen nu då jag jobbar torsdag o fredag. Roger kommer inte hem förrän skärtorsdagen men jag vet att tiden går fort om jag inte räknar dagarna utan försöker sysselsätta mig med lite annat.
Hoppas ni andra haft en lika härlig dag som vi har haft idag
Natti

RSS 2.0