Nyårsmys=)

I år firar vi nyår själva och myser till det ordentligt=) Vi grillade korv till lunch i vårt utgrävda snöfort på gården. Sedan åt vi detta inne tillsammans med en riktig godisoboy med vispgrädde o riven toblerone. Mums!!!!

Nu har vi skålat en första gång och myser lite till Sunefilmen. Om en liten stund ska vi sedan traska ner till Linneasjön för att beskåda fyrverkeriet=)






Mamma-pappadricka förbereds=)

Mamma-pappadricka färdig=)

Dagens första skål!
SKÅÅÅÅÅL!

Mysig promenix=)

På juldagen blev det en mysig promenix för hela familjen och sen passade Lowe på att inviga sin nya pulka=)
He loved it!




Julaftons bilder=)

Julafton var både ris o ros av olika anledningar. Barnen blev dock nöjda m alla sina presenter även om det dröjde lite m jultomten=)
Bjuder på några bilder från julen på både mina barn o mina brorsbarn=)

Morgongåvorna öppnas av mina favvopojkar=)


Kalle Anka på Tv:n=)

Min fina lillebror=)

Lilla bus=)

Här är vi inte rädda för tomten=)

Dagens goda gärningar=)

Glömde ju skriva i mitt förra inlägg om mina goda gärningar=) När jag var på väg med bilen så körde jag förbi en tjej m världens största resväska släpandes i snön. Antog att hon var från designhögskolan och förmodligen bodde på andra sidan stan. Funderade på om jag skulle fråga henne om hon ville ha skjuts någonstans men jag fortsatte köra. Ångrade mig dock och körde tillbaka, hoppade ur bilen och frågade om hon ville ha skjuts någonstans. Hon svarade
- Sorry... Ok tänkte jag, givetvis är hon inte svensk=/ Så jag tragglade fram ngt på engelska och hon blev superglad=) Hon bodde inne i stan så det var några kilometer hon skulle traskat i snön med denna gigantiska resväska. Behöver jag ens säga att hon var tacksam=) Jag fick däremot inse att jag är usel på engelska!!!

Min goda gärning nummer två idag var gentemot min bror som hade magont. När jag var hos honom så sa jag att jag hade piller hemma han kunde hämta om han behövde. Han gick o åt istället och jag åkte o handlade på hemvägen.Han ringde sedan när jag var på ICA. Som tur var hade dom  receptfria tabletter där så jag köpte det och åkte tillbaka till honom m dessa =) Hoppas verkligen han har piggnat på sig nu.

Med dessa två goda gärningar på en och samma dag borde jag väl ligga på +sidan hos tomten i år =)

Katastrof!

Jag tänker inte klaga på snön. Jag tänker inte klaga på de stackarna som kör runt i plogbilarna, utan på dom människorna som styr över dessa människor och som styr över pengarna! Vägarna är katastrofalt dåligt skottade. Förlåt, som inte är skottade alls menar jag!!! Skulle gå m hunden och fick mig ett gratis träningspass! Ska köra iväg m bilen och glider bara runt i alla dessa spår i 15-20 cm snö! Hur faan ska barnen ta sig till skolan? Hur ska folk kunna ta sig till sina jobb? Visst, det är mkt snö men hallå! Vi är i december månad, det är vinter! Visserligen har det varit många gröna vintrar men de sista åren har väl ändå visat att det kan vara lika vitt som grönt den här årstiden!
Hoppas verkligen dom har röjt undan snön tills imorgon bitti!
Så, nu har jag gnällt färdigt och tänker njuta av all underbar fin snö vi har utanför fönstret=)

(Bilden lånad från nätet)

Julgodis=)

Trots den jäkla förkylningen jag har åkt på så har jag nu gjort lite julgodis i alla fall=) Det blev både rischoklad,wienernougat,lakritsknäck,vanlig knäck,ischoklad och Mariannetryffel=) Allt smakar underbart!!! Hoppas bara att det räcker till julafton nu=)
Snart kommer mannen hem m lite mat och sen blir det bara o slappa i soffan ikväll och titta på julkalendern och Robinson-finalen.
Hoppas ni får en underbar kväll alla goa människor=)

Tävling hos Millah!

Plattång 20 Dec

Nu har du chansen att vinna en keramisk plattång som är endast 2 cm tunn!
Plattången värms snabbt upp & kan ställas in på en temperatur som passar just ditt hår.
Maxtemperatur är 200 grader, den är grän och kommer från Vidal Sassoon.
Värde 399:- Tävlar gör du hos Millah och vinsten kommer från Julklappar, ­Starq­.se

Jultävling 22!

Jag är med och tävlar i jultävling nr 22 hos
http://millahoman.blogg.se/



Tävla om ett silverhalsband från Hedbergsguld.se
Hjärta i äkta silver med vita stenar. Hjärtat är 30 mm i diameter. Svart läderband ingår.

Varning!

Varnar er för att detta blir ett gnällinlägg!
Jag har åkt på en sån brakförkylning nu! Natten till måndagen hade jag en sån skitnatt m Lowe. Det visade sig att han blivit förkyld och vaknade givetvis flera ggr den natten. Detta resulterade i en mkt trött mamma eftersom pappa var på jobbet den natten. Efter att ha fått ett antal nysningar rakt i ansiktet av min lille "snorunge" så blev resultatet igår att jag oxå blivit förkyld. Jag hade igår jätteont i halsen och näsan var full samt ont i kroppen. Jag gick runt med mössa o halsduk igår kväll när jag försökte julpynta lite. Inatt hade vi åter en skitnatt med den lille. Han har vaknat supermycket och jag fick värsta huvudvärken inatt vid 01 och sov i princip inget därefter. Det är måttligt kul när man sedan är själv hemma med minstingen hela dagen. Har även fått hosta så jag känner mig sjukt risig men jag hoppas det blir bättre fort eftersom jag ska handla de sista julklapparna imorgon, samt har jag lovat jobba på fredag.  Just nu känns det låååångt borta att jag ska orka jobba!!! En dag i taget=) Tack o lov så har jag fått vila en stund nu då minstingen var trött oxå och sover fortfarande. Ska slänga in lasagne i micron nu så vi får lite lunch i oss innan det är dags o hämta kidsen=)
Puss o kram

She´s back!

I morse fick jag ett sms från min man där han skrev att min katt hittat hem oskadd! Ingen blev gladare än jag och även lyckan hos mina barn blev stor när de såg henne i morse=)
Gissa om det kelas extra idag ;)

Kisse min, vart är du?

Känns lite olustigt idag då min kisse inte kom in igår kväll. Nu på vintern brukar hon hålla sig inne mest men jag har inte sett henne sedan igår på dagen=( Vet dessutom att vi har en räv i knutarna. Hoppas innerligt att inte den har kommit åt henne utan att hon snart struttar fram igen.


Grattis Hampus!

I lördags graderade min son i jujutsu och han gjorde det superbra=)
Han klarade det och bär nu orange  monbälte.
Jag är så stolt över dig min älskade son!!!
Älskar dig till månen o tebax!





Stolta barn med sina nya bälten=)

Så mycket bättre...

Halkade in för några veckor sedan på programmet "Så mycket bättre" och jäkla vad jag har tyckt om det programmet. Har kollat varje lördag och tycker det är kul o se deras versioner av varandras låter. Många har blivit grymt bra samtidigt som man har fått upp ögonen för en del artister som man inte lyssnat på tidigare. Måste säga att jag diggar "mikrofonkåt" med September och även några versioner som Plura har gjort ex "Logiskt" och "Det hon vill ha". Dessutom så har jag börjat lyssna en del på "Eldkvarn" och måste säga att dom har en hel del bra låtar som nu ljuder från min dator=)


Sankta luciaaaa...

Idag har jag varit på lucia på lillans dagis. Det är sååå fint med barnen när dom står där i luciakläder (typ 2/3 av tjejerna), några tärnor, några tomtar, pepparkaksgubbar och en liten stjärngosse=) De sjunger försiktigt men med glädje och man ser hur dom myser för att sedan, när "Tomten och bocken " ska sjungas så tar dom i från tårna=)
Efter en sångprestation utöver det vanliga så bjöds det på fika=)

På eftermiddagen så gick de stora barnen från dagis till Strandvägens boende för att förgylla dagen för de äldre. Man ser hur de gamla bara sitter o ler och glädjen lyser i deras ögon. Munnen rycks med till att sjunga med ibland=)
Efter detta så bjöds barnen på lite dricka, frukt och godis=)
En lyckad sångprestation även här=)
Tyvärr har jag ingen bild på den store pojken eftersom dom inte går lucia längre=(

Min lilla lucia=)

Min lilla smygande pepparkaksgubbe=)

Som till slut ställde upp på bild medan han slängde av sig hatten=)

Snälla nån!

Eftersom jag tillhör dom som inte har ngt liv utanför hemmet( skojar bara) så är jag oxå en av dom som är beroende av IDOL.  Kollar i princip varje fredag=) Idag blev jag lite trött när man läser löpsedlarna om Jay och Minnas "romans". Varför måste dom leta efter ngt skit o skriva?! Om nu läget är så att de känner ngt för varandra så är det väl upp till dom?! Det är väl inte ngt relationsprogram dom är med i?! Jag säger bara en sak: Låt dom sköta sitt privatliv så bedömer vi deras sångförmåga!!! Hoppas dessutom på att Jay vinner ikväll!
Ha en underbar kväll allesamman=)

Det går åt pipan...

Ja det går åt pipan med min sunda livsstil o allt som jag tidigare pladdrat om här innen. Faan alltså att det ska vara så svårt o få i sig nyttig mat och så sjukt lätt o stoppa i sig skit! Dessutom så jävla svårt o ta sitt feta arsle till träning! Jag vet ju att jag inte mår bra av o se ut som jag gör nu! Dessutom behöver jag träning för både ryggen och axlarna för att minska min smärta! Finns det ngn därute som kan stötta mig i detta och som kanske själv har gåttt ner många kilo och lyckats skapa sig ett sundare leverne och kan tipsa mig detta?!
Jag var hos sjukgymnasten för sista ggn idag för mina axlar och min nacke. Vi började även prata om mina bekymmer med smärtan sedan foglossningen. Jag fick lite tips om träning och vad jag ska tänka på o.s.v. Dessutom lovade hon att höra av sig efter jul för att ha en genomgång med mig på gymmet så jag vet vilka maskiner jag vågar köra. Så nu gäller det åter igen o ladda inför detta, för jävlarinamma att jag ska kunna visa mig på beachen 2011 utan en stor hängig mage, gäddhäng på armarna och sladdriga lår!!!!

Lussebak=)

Idag har det varit en dag med barnen fullt ut. Lowe och jag tog hunden imorse på promenad medan de övriga tog sovmorgon. Efter det blev det ett par timmar i pulkabacken hela familjen. Lite myslunch sedan med korv o bröd samt varm choklad. Barnen var sedan ute i snön ytterligare ett par timmar o lekte medan jag handlade o plockade. Vi åt sedan en god köttgryta innan det var dags för årets första lussebak. I år var hela familjen samlad kring bakbordet och vi hade en mysig stund=) De goda lussebullarna avnjöt vi sedan i soffan m lite julmust=)




Visserligen ska bullen in i munnen men den kanske ska in i ugnen först ;)

9+1=kärlek

Idag har vi haft kalas för mina två älsklingspojkar=) Vi åt kycklingsallad och vitlöksbröd och sedan två sorters hemmabakade tårtor=)
<3 Det blev en trevlig eftermiddag med nära o kära<3


<3Mina älskade pojkar<3

9 år...

Ja idag är det 9 år sedan jag födde vår första son Hampus! Vart tar åren vägen?! Han börjar bli så stor vår älskade Hampus. En glad skit är han som nu börjar få lite attityd ibland. En pojk med enormt stort hjärta och ett huvud fullt av ideér!
<3 Han är en underbar son och vi älskar dig till månen o tebax! <3


<3 Nyligen uppstigen och glad 9-åring <3

Ett år...

Tänk att minstingen idag fyller ett år! Ett helt år sedan vi befann oss på förlossningen för att äntligen få se vår lille gosse som vi väntat på i 9 månader=) Ett år har gått med många sömnlösa nätter men ack så många skratt och leenden=) Idag är Lowe en liten grabb full med energi. Oftast ett leende på läpparna och massor med spring i benen och kli i fingrarna;) Han har gått i ca 2-3 veckor, han förstår lampa,mamma,vovve,kisse,titta,tack,varsågod. Han säger mamma och tack. Han kan äta lite själv med en sked. Han äter och dricker det mesta förutom VÄLLING!  Han älskar när syskonen kommer hem från skola och dagis och leker mer än gärna med den som vill=) Han är en underbar liten grabb med ett stort leende och stark vilja. En grabb som vi älskar så otroligt mycket!!!
<3 Grattis på din 1-årsdag älskade lille Lowe! Vi älskar dig till månen och tillbaks <3

44 minuter gammal=) <3

1 år gammal! <3

Glädje=)

Denna adventskalender väntade när barnen kom hem idag från skola/dagis=) Kan lova att glädjen blev stor!

Men efter 48 paket till adventskalendern och sex paket till Lowes födelsedag imorgon så känner jag inte alls för att slå in fler paket=) Dock måste jag på det igen imorgon då min stora pojk Hampus fyller på fredag=)
<3 <3 <3

RSS 2.0