Världens underbaraste!

Ikväll kom åter den där känslan som man många ggr upplever som förälder. Den kommer när man minst anar det. Utan ngn speciell anledning eller förvarning. Den där känslan att jag har världens underbaraste barn!!!! Jag vet ju det jämt men vissa stunder så bara väller den känslan över och man är världens lyckligaste mor som bara vill krama sina underbara barn och aldrig släppa taget om dom=)Mina 3 älsklingar!!!

And so I cried...


Såg denna videon på Marias blogg och som jag grät! Känslan som kom över mig från tiden då vi var frun och barnen som väntade på soldaten. Då jag såg våra barn springa till pappa och hoppa upp i famnen medan jag stod o grät av lycka. Det är en känsla som inte går o beskriva. Det är inte bara en saknad utan så mkt mer som man nog inte kan förstå om man inte varit med om det. Jag är glad för att vi inte behöver gå igenom det igen men samtidigt tänker jag på dom som ska göra det.
Vill sända en stor kram till Maria som jag vet ska vänta på sin älskade sambo m deras lille prins Jeff. Du kommer att klara det Maria!!!
Marias blogg=) http://slaria.blogg.se


Vi älskar dig vår fina soldat=)

Inte lätt...

Inte alltid lätt o vara sjuk när man är liten. Igår var vår minsting helknasig varje gång han skulle sova tom på kvällen. Han bara skrek och kom inte till ro. Först förstod vi inte vad som var fel mer än att det kanske kan vara några tänder på G. I går kväll dock hördes det hur näsan började bli lite täppt. Till slut vid 23 kom han till ro för natten efter att ha fått panodil och nässpray. Sov till 05:20 och därefter var det sen kört. Näsan rinner idag som en vattenkran samt har han även fått feber=( Trots detta så har han inte sovit ngnting sedan han vaknade imorse och på ganska gott humör så länge han får uppmärksamheten. Ska se nu om han kan somna då han börjar bli lite trött.

<3<3<3 Mammas lilla sjukling<3<3<3Fotbollsstjärnan=)

Igår var vår tjeja på sin första fotbollsträning=) Ett år yngre än övriga och även kortast i laget så tog hon faktiskt för sig en del ju längre in på träningen dom kom. Man såg hur hon njöt och tyckte det var jättekul. Hon sprang o kämpade min lilla fotbollsstjärna. Vem vet, kanske går hon i mammas fotspår och förhoppningsvis betydligt längre ;)
Lilla spöket=)

Detta lilla spöke hittade jag i spjälsängen imorse=)

Han har lyckats slita ner sin sänghimmel lilla spöket mitt=)

Vem är du, vem är jag?

Ibland känns det som att livet rusar förbi en och man hinner inte riktigt med. Saker och ting händer utan att man vet varför, och i all denna rusning kan man lätt tappa bort sig själv. Man försöker hinna med livet fast kanske utan att riktigt leva ibland. Dagarna går utan att man ens uppskattar dem, fast att man tror att man gör det. Man vet oftast vad som är viktigast i livet men kanske inte alltid visar det. Man vet oftast hur man vill vara och hur man vill leva men inser kanske att man inte riktigt lever så som man vill och kanske inte är den som man egentligen vill eller tror att man är. Livet är en förunderlig resa som vi bara lever EN gång. Det gäller att ta vara på livet, leva livet, älska livet och framför allt älska dig själv!!! För om du älskar dig själv och respektera dig själv, tro på den du är och framför allt vet vem du är, då är det oxå lätt att älska de runt omkring dig på rätt sätt och livet kommer att te sig annorlunda. Så vem är du, vem är jag?

Allt som går att äta var det ja=)

Jag skrev tidigare om att Lowe äter vad som helst o det stämmer faktiskt. Idag fick han en skiva citron för att smaka och vi väntade ju givetvis på en sur min och avsmak men icke då! Han fortsätter o sutta på citronskivan som ingenting alls=)
Snutteplutt=)

Same shit=)

Igår fann vi vår minsting kikandes ner i hundmatskålen och suttandes på en liten bit torrfoder =) Visst är han ett matvrak men jag trodde nog han skulle låta bli hundmaten... Gäller o ha ett öga däråt så han inte dyker på kattmaten härnäst ;)
Vanlig mat, hundmat, kattmat... Same shit but different=)
De ser tydligen lockande ut=)

På G=)

Nu är Lowe på G med sin krypning. Mer o mer är han uppe på alla fyra o ta sig fram då o då innan han gör ett magplask. Han har dessutom börjat resa sig själv mot saker. Idag när jag vände mig om så stod han upp och höll sig i sin leksakslåda... Denna lilla gosse kommer o ge mig magsår kan jag tro=)
Kusinerna=)

Idag fick vi besök av kära svägerskan min o de små underbara liven Theo o Leia=) Alltid trevligt o få träffa dem. Bror min låg o hemma o fixade m att lägga golv o tyckte nog det var skönt o få vara ifred en stund=) Leia o Lowe fann varandra så fort han vaknade o det är så mysigt o se de små tillsammans. Theo busade runt m de stora barnen han=) Tack för besöket kära ni=)


Underbara lilla Leia som vi är faddrar till=)

Här delar vi med oss av sakerna=)


Två små smilfinkar=)

"Liten" o jag=)

För en vecka sedan så var jag på dejt. Oj vad länge sen det var!!! Jag var på dejt m min bästaste barndomsvän Linda alias "liten". Vi har inte setts sedan förra sommaren så det var verkligen efterlängtad dejt. Vi hängde i stan, satte oss på ett "bra" fik ( NOT!!!) o käkade lite. Satt även som två tonårsbrudar m våra Iphones=) Vi blarrade om allt o inget. Lustigt att man med en del bara kan blarra som om man träffades jämt trots att man bara ses en gång om året. Efter lite hattprovning i affärer o lite shopping så avslutade vi dagen m att fika lite. 7 timmar gick vi tillsammans men det kändes som en ynka liten timme =( Hade nog kunnat fortsätta en dag till=)
Miss u bästaste "Liten"!!!
Lite bilder från vår flamstrams- o mysdag=)

 


Kvinnlig list=)

Häromdagen hörde jag min lilla Felicia när hon pratade m sin storebror. Hon avslutade meningen med
- eftersom jag är såååå söt får jag börja va?

Hahaha, lilla gullungen. Får väl lära henne att hon ska använda sin kvinnliga list och inte säga det så rakt ut ;)

Iklädd pappas "arbetsmundering" =) Kolla hennes underbara ögon! Vem faller inte för dom ;)

RSS 2.0