Loppis idag...

Japp, idag var det dags för loppis för andra gången i livet=) Idag var vi där när de öppnade och jag kände hur jag stegade in lite mer bestämt än förra ggn. Det kliade lite i fingrarna efter att få börja riva bland sakerna men tyvärr blev det en besvikelse idag. Inte alls lika mkt saker som förra ggn o det som var där var mer gammal skräp kändes det som. Jag hittade ju lite i alla fall o det är jag nöjd med=)

Jag är lite sugen på att stå själv nån gång. Jag bad Hampus sortera ut sina leksaker som han inte leker med och det visade ju sig vara en del. Skulle säkert kunna skrapa ihop en del i lillans rum o.s.v.  Vi får väl se när och om det blir...

Vill passa på o tacka mina "nya" vänner Jenny, Jessica, Maria och Johanna för en trevlig kväll igår. hoppas vi ses snart igen.
Kram

If i were a boy...

Ibland skulle jag vilja vara en man för en dag  eller åtminstonen få hoppa in i en mans huvud för att så hur det fungerar där inne=) Ibland känns det som män o kvinnor är så olika så det hade varit kul o se vad skillnaderna är. Vissa saker som kanske känns helt självklart för mig är absolut inte självklara för min man i alla fall... Vad säger ni kvinnor, tänker ni och era män lika? Tror ni det beror på könet eller bara personen i sig?

Idag en skitdag...

Ja idag och just nu känns det som en skitdag tyvärr=( Lowe har sovit skitdåligt inatt p.g.a. sin förkylning som börjar bli värre igen. Tur att han ändå somnar om så fort vi åtgärdat problemen;) Jag har varit vaken 8 ggr på 8 timmar men fick sova en timme extra på morgonen då R tog honom.

Inte blir saker o ting bättre heller för att det när som helst bara hugger till höger sida om hälsenan av smärta och gör så att hela foten ger vika när jag kliver ner. Känns sådär när man får bära Lowe ibland o inte vet om jag kan kliva ner på foten eller om jag ska vara på väg o ramla...

Känns som att jag kanske skulle köpa mig en lott idag... NOT! Skulle jag vinna en miljon så skulle jag förmodligen få betala 2 med den turen som föler mig hittills...

Jaja, slutgnällt för idag hoppas jag. Nu ska jag käka lite frukost och sen ska jag och barnen ner till stan då jag lovat Hampus att gå till leksaksaffären då de släpper de nya Bakugan idag=) Tänkte sedan baka lite med dom i em innan R kommer hem från jujutsulägret han ska vara på mellan 10-16. Sen är det min kväll då jag ska bort till vänner och ha trevligt en stund helt utan barn är det tänkt;)

Så jag håller tummarna för en bättre dag och önskar er alla en trevlig lördag=)

Bio:)

Nu är Vi på väg till bion m våra stora barn. Vår lille prins har vi lämnat hos mormor. Barnen är förväntansfulla och Tycker det ska bli mysigt o det Tycker jU vi ox=) Strax framme. Återkommer senare=)

Min lilla badpojke=)

Min lilla badpojke. Varje kväll ca 19:30 så badar han och han älskar det, så redan när vi flyttar in till toaletten och han ligger på sin filt så är han överlycklig för han vet vad som väntar. Sen somnar han gott efter badet=)



Sorry...

Sorry för min dåliga uppdatering men tiden vid datorn är minimal just nu, särskilt när Felicia har varit hemma hela veckan p.g.a. att magsjukan fortfarande härjar på dagis.

Dagarna springer iväg här som vanligt. Felicia är lika envis som vanligt, Hampus är som en liten tonåring och Lowe är som en liten badboll=) Lika underbara som alltid med andra ord;)

I förrgår bjöd Lowe oss på sitt första riktiga ljudliga skratt när pappa kittlade honom lite på magen. Då brast han ut i ett härligt skratt=) Han är som oftast glad och sprallig. Varje morgon han vaknar och man tittar ner på honom i spjälsängen så möts man av ett leende som lyser upp ens dag=)

Idag har vi varit på ett av helgens kalas. Min kusin Rasmus fyller 15 år imorgon så vi har varit där o firat honom o ätit gott=) Tack så mkt=)

Imorgon bär det av till min storebror för att fira min goa brorson Theo som fyllde 2 år i måndags.

Nu ska jag slappa lite i soffan en stund innan läggdags.
Ha en fortsatt trevlig helg.

Nattanöjen...

Ja tänk vilka nattanöjen man har med ett spädbarn som dessutom är förkyld.
När man läggar huvudet på kudden senare än vanligt så hör man efter en kort stund hur lilleman vaknar och är ledsen för det är stopp i näsan. Man plockar upp honom, ger näsdroppar.
Därefter låter man honom äta lite så han verkligen drar in näsdropparna.
Efter det så är det dags för höjdpunkten, sugen! Visst är det väl det man drömmer om, att sätta sin mun till slangen och suga ut snoret från den lilles näsa?!
Har du tur så kan du få byta en bajsblöja oxå när du ändå håller på=)
JA, detta är verkligen sanna nattanöjen, eller?!

Hoppas du kryar på dig nu min älskade lillprins!

tankarna går till...

Igår hände det som vi fasat för den sista tiden. 2 stycken soldater stupade igår i Afghanistan. När R berättade det igår kväll så fick jag en klump i magen. Direkt gick mina tankar till de anhöriga som fått motta ett sånt besked. Jag vet hur ont i magen man fick varje gång det hade hänt ngt där nere när R tjänstgjorde som soldat. Man var livrädd att det var R som hade råkat ut för ngt.

Det känns tungt på ngt sätt när man läser om de stupade då man själv har stått som anhörig till soldat med alla risker som det innebär. Jag är bara så fruktansvärt glad att min man nu är hemma för gott för jag vill aldrig mer känna så som jag gjorde när han var nere sista omgången som soldat.

Alla mina tankar och min styrka till er som förlorat sin soldat! Var stolta över dem!

Beroende...

Det är nog sant. Jag har nog blivit beroende av Öppna förskolan=)
Felicia, Lowe och jag var där för första gången för en vecka sedan och har nu varit där 4 ggr på en vecka!!! Jag och de minsta barnen åkte dit idag på fm. Felicia fick syn på en nyfunnen kompis där och de började leka o pyssla direkt och gjorde så resterande tiden på ÖF.
Detta innebar ju att jag fick en chans att prata lite med andra vuxna männsikor som omväxling=) Det är så himla trevligt när man kommer ner dit o ser några kända ansikten. Tack o lov för ÖF!!!

I em har hela familjen varit med mina föräldrar i pulkabacken där pappa satt upp grillen o mamma fixat pinnbröd, korv och varm choklad. 2 timmar var snabbt gångna och vi hade alla fått lite frisk luft=)

Nu väntas en lugn kväll på 51:an med lite mat och Let´s Dance.
Ha en fantastisk skön fredagkväll nu.

Jag tror...

Jag tror jag tar en liten tupplur...

...så kan mamma spela lite HelloKitty-memory med storasyster.

Vissa har det...

.. andra har det inte. Visst är det väl så med allt egentligen. Vissa har talang för en del saker o andra har det inte. Den tanken slog mig  definitivt när jag lyssnade på Rix morronzoo idag. Både Gert Fylking o Titti Schultz har ju slutat i morronzoo och ersatts av Ola och Sofia vilket är ett sånt nerköp så det är inte sant!!! Kan bara säga att de mister mig som lyssnare nu. Som sagt, vissa har det o  andra inte, och de 2 har det definitivt inte!!!

My babyboy!


Första loppisen=)

JA då har man varit på loppmarknad för första gången men inte sista=) Det var riktigt kul faktiskt. Visst finns det enormt mkt skräp de säljer men man kan fynda fina saker oxå... Hittade några saker idag faktiskt som jag är nöjd med=)

Allt detta för bara 120 kronor=)



RSS 2.0