Ullared here I come=)

JApp idag är det dags för ullared med mamsen o svägerskan. Vi åker om ca 15 minuter. Ska bli så sköj. En lång dag blir det men man får vila lite i bilen.
Ställde kl på 04:45 gaaahhhh va tidigt men det är det värt. När jag sedan står på toa nere o sminka mig så hör jag ett ljud o plötsligt slits dörren upp med dett ryck. Faan va rädd jag blev men där stod bara min lilleHampe o var ledsen. HAn visste inte vart jag var=(
Nähe boys and girls
HA en bra dag för det ska jag ha=D

Trafikolyckor... inte konstigt

JA det är inte konstigt att det sker trafikolyckor faktiskt. Ex seriekrockar med tanke på hur nära varandra man ligger på vägen. Igår när jag körde in till jobbet så kom den tanken då det var ca 4-5 bilar som låg efter varandra o det var inte långt mellan varje bil kan jag säga. Tänk om ngt djur sprungit framför första bilen då hade ju alla bilar rämnat in i varandra.
Var tvungen o ta ett kort så jag zoomade in så ni ser hur nära de ligger varandra. Kolla in bilden nedan.

Idag har jag varit ute o gått en timme med ett par mammor från HAmpes klasskompisar. De brukar vara hurtiga o gå i samband med att de lämnar barnen i skolan och idag hade vi gått till skolan så de passade vi på o hänga med o det var såååååå skönt. HAr ju varit instängd hela helgen på jobbet så det var behövligt med frisk luft. Är annars lite trött idag. Hampegubben kom in i natt med sin kudde då han hade drömt mardrömmar. Han kröp ner hos mig 10-15 minuter sen följde jag med honom in till sin säng och stoppade om honom. Sen nästan sprang jag till min säng då jag var skittrött efter jobbat. VAr ju inte i säng heller förrän ca 12 inatt då vi fick jobba över en stund igår kväll.

JA vad händer annars idag. En veckohandling hoppas jag kunna göra om jag får låna mammas bil då Roger jobbar dygn idag. Efter det blir det till o gå genom barnens garderober som sagt inför trippen imorgon. Vi drar nog vca 06 imorgon bitti så vi kommer hem i tid på kvällen. Brukar bli 13-14timmarsdag när vi far dit=)
Nu ska jag sköta disken o tvätten oxå.
HA en bra dag
TJao

hahaha...

som ni ser hittade jag det mkt ointressanta inlägg jag skrev och som jag trodde försvunnit. Ni som vill kan läsa o ni andra struntar i det=)
Bara 1 timme kvar tills jag slutar jobba=)
LÄngtar......

jobb,jobb,jobb....

Sitter just nu på jobbet och JOBBAR!
Säkert tycker ni eftersom jag har tid att skriva på bloggen=S
Tydligen hade det varit jättemkt under dagen men det lugnade sig efter att vi kommit så klart=)
Sen sa det pang igen o plötsligt mkt i telefon igen lagom till det var dags för rast=( Men vi arbetade på o lyckades få en liten rast i alla fall. Måste ju höja blodsockret ibland så man orkar lyssna o koncentrera sig så man inte missar ngt.

Mitt i allt arbete måste man göra ngt annat o då tänkte jag att jag skriver några rader om absolut inget alls=)
Idag innan jobbet så städade jag större delen a huset o det kändes så skönt för fy fa.n vad det blir skitigt med alla djungeldjur o ungar=) Det får man ta. Man får lite ångest bara när man kommer hem till andra där det blänker i alla hörnen...

Har nu börjat ladda inför ullaredsresan på tisdag. Imorgon blir en dag då jag får gå genom barnens garderober och kolla över vad de behöver samt klura lite på vad vi behöver ytterligare. Måste mäta barnens alla kroppsdelar så man inte köper för litet eftersom det är en bit o fara=) Men det brukar bli bra=)

Nähe , nu har jag skrivit några helt ointressanta rader så nu är det back to work igen
Tjao för ikväll

Åh, denna jä.la teknik

Hade ju precis skrivit ett inlägg mellan jobbavarven. Visserligen helt ointressant men ändå....
Sen när jag ska publicera det så har det försvunnit!!!!!!!
Blir man trött då eller???!!!!
JAha då får jag väl fortsätta o jobba igen då=(
Tjao

Ännu en lördag...

Så var snart denna helgen förbi. Jäklar vad helgerna går fort, särskilt när man jobbar. Åkte till jobbet igår morse vid 7. Som tur var så hade vi en relativt lugn helg jämfört med hur det kan vara för vi har häcken full även när det är "lite". Roger o barnen hade varit ute i skogen med hunden i ca 2,5 timma och haft det mysigt=). Vädret var ju tydligen helt underbart igår enligt dom som var ute=S. När jag kom hem så spelar Hampe o Roger Buzz Dinos. Vi pratar en liten stund om ditten o datten. Sen busar barnen o jag en liten stund uppe på Hampes rum . Barnen hjälpte sen mig och rengöra burarna til alla djuren som bor i detta huset=S Känns som ett jäkla Zoo ibland=) Hampe har det som en uppgift för att få sin veckopeng o dels var det ett krav för att han skulle få sina djur. Så vi började med den lille hamstern Morris bur. Då ska det alltid klappas o matas med den lille skiten oxå så de nästan blir ovänner... När den sedan var fädig så var det dags at släppa ut fåglarna Poppe och Nicki så de fick flyga lite fritt. Hampe är måttligt road av att rengöra burarna medan Felicia nästan blir arg om hon inte får göra det. Så där stod dem igår på toa o gnuggade=)

Efter rengöringen åkte Roger o köpte pizza och McDonalds då vi hade bestämt att det fick bli köpemat idag. Vi gör ju numera veckomatsedel via den underbara hemsidan inkopslistan.com
Har nu gjort en för nästa vecka så imorgon far jag o lillan o handla för hela veckan o det känns så skönt istället för att varje dag stå där o fundera på vilken mat man ska ha o hungern dyker på en.

Efter maten blev det en lugn kväll i soffan. Spelade lite Wii en stund o sen tittade vi på tv. Var ganska trött igår kväll så det blev sängen sen vid ca 23-tiden. Vaknade sedan i morse vid 7 då lillan ( som ej var i säng förrän 21:30 igår ) redan hade vaknat o ville gå ner. Roger tog henne så jag låg ca en timme till. Ska iväg o jobba kvällen sen så då kör jag 14:45 och jobbar till 22:30. Kommer vara såååå trött när jag väl är hemma vid 23-tiden.

Sitter nu o spånar på en inköpslista till Ullared!!!! Vi ska åka dit på tisdag, mamma o jag. Som jag längtar!!!!!
Nähe, nu ska jag plocka bort frukosten o mysa lite m familjen.
Ha en bra dag//Tjao
Lite bilder på mina älsklingar


Gubben i lådan=)

Felicia gnuggar fåglarnas matskålar

Hampe rengör fågelburen. Måttligt road

Ricko tar skydd i skuggan vid roten av ett stormvält träd

Hampe med sin nygjorda pilbåge i skogen

IDOL

JA, så var det avsnittet slut. Så skönt det är ibland o sitta själv o tita på ngt jag tycker om. Jag blir så glad av såna program där så många får chansen dem aldrig skulle fått annars, för visst 17 finns det många BRA sångare/sångerskor!!!!
Lite förvirrad över Nils som inte kan sjunga men ändå blir kvar=S
Han borde väl ut imorgon då hoppas jag.
Jag har nog fallit lite för ANna liksom juryn har. Låten har jag aldrig hört innan men jag nynnar på den hela tiden nu=D
Får nog ta reda på den så jag kan lyssna på hela.
Nu ska jag ta hunden o sen krypa ner med min dator en liten stund.
Natti
Nedan en länk till låten " Have a heart" där den sjungs av Bonnie Raitt
Have a heart med Bonnie Raitt

En lugn kväll vid tv:n

Japp, det ska det bli. Ungarna ligger nu , mannen min jobbar o jag tänker faktiskt sätta mig i soffan o titta på Idol. Har en kyld cola o kanske ngn godisbit ligger o lurar på mig nånstans:)
Pratade med min barndomsvän tidigare ikväll o det känns så bra att vi funnit varnadra igen):) Hon är alltid så lätt oprata med, synd bara att hon ska bo så långt bort. Hade gärna haft henne närmre=)
Saknar dig Linda.

Nehe, nu börjar det snart så det är lika bra o bänka sig i soffan.
Ha en fortsatt trevlig kväll

Dålig på o blogga=(

Det där med o skriva går verkligen i vågor. Nu har jag varit skitdålig på o skriva ngt här så jag ska försöka igen. Dagarna går ju så fort så man hinner ju inte med. Min man jobbar ju extra ibland och gör då dygn på ambulansen och då blir det inte mkt tid över för annat än barn, hem o hund. På kvällen är man ju helt slut och orkar inte skriva o greja m foton o.s.v.

Så vad har då hänt sen sist. Egentligen inte mkt mer än vanliga vardagar. Vi hade ju kalas i lördags för min man så mina syskon och föräldrar var här. Vi käkade en god kycklingpaj som jag tror jag blev bjuden på första ggn hos en kompis när hon fyllde 18 eller 20 år så det är ett tag sedan. Vi åt sedan en köpt tårta eftersom jag inte orkade  göra ngn tårta denna gången. Sen kom ju även godis o chipsskålar fram som jag tror min storebror och jag slukade det mesta i=) Tänkte spelat lite Wii när mina föräldrar gått hem men då vaknade min lille brorsson Theo så då åkte min bror m familj hem istället. Vi får ta en Wii-kväll senare igen=)

I söndags skulle det blivit en tripp till svärföräldrarna men jag vaknade med en skallebang som inte var av denna värld=( Inga piller hjälpte så jag o Hampe stannade hemma medan de andra for ner. Kändes som en dållig ursäkt att inte behöva hälsa på svärföräldrarna men det var jag som  sagt att vi skulle fara denna dag...
Jag la mig istället o tittade på en film, vilade lite. Hampe satt vid tv:n o tittade. På em var det fortfarnade skittradigt med huvudvärken men då fick jag nog o blev rastlös så jag började plocka i Hampes rum, vilket jag inte skulle ha gjort!!! Han är värre än sin hamster på o samla saker... Det tog flera timmar (visserligen ingen snabb fart på mig) innan jag var klar med hans rum. Mkt o släng o plocka i ordning bara innan man kunde damma men nu är det gjort o skönt är det=)

Var på besök hos Jojjo i tisdags igen. Vi fikade o pratade lite. Felicia lekte med Isak. De kommer överens jättebra när de leker=)

Idag har jag åter jobbat men fick en akut släng av magkatarr. Shit, vad ont jag fick. Fick slänga mig på soffan en timme o vila efter att jag knaprat i mig tabletter mot magkatarren. Men jäklar vad ont lite magkatarr kan göra. Man blir knappt människa efter en sån attack...
Nu sitter man åter själv då mannen jobbar natten. Vi hinner precis äta när vi jobbar omlott så här så när han åker så är det bara att börja med disken o allt kvällsarbete. Det är lite tradigt faktiskt men that´s life...
Så varför sitter jag här o skriver en massa strunt då???
ha en trevlig kväll
l
Min storebror och han fru Pernilla


Lillan sussar tryggt hos StorNalle

Lillan iklädd Hampus gamla babyoverall=D

Hampus bakom galler=D

Hampes fälla så inga monster ska kunna klättra upp i hans säng=D

Bra matsida

Idag har min svägerska o lillprinsen Theo varit o hälsat på. Pernilla fixade lite med sin blogg i photoshop o Theo satt o lekte på golvet med Felicia. Efter det har jag o barnen varit o handlat, gått med hunden o fikat lite. Felicia har haft sin kompis Vanna här en stund o lekt. JAg satte mig vid datorn i sängen o satte igång filmen P.s I love you igen. Måste ju se den igen=)
Fortsatte även på min matsedel oxå för nästa vecka. HAr hittat en sån supersida som är perfekt för oss barnfamiljer när tiden tryter. Det är bara att välja recept, för hur många o sen bara lägga till i matsedeln o inköpslistan så komer alla ingredienser upp som man måste köpa o hur mkt. Sen printar man ut den o sedan drar man till affären. Är ni sugna o kolla så har ni den här.

Ikväll har vi ätit supergod mat jag lagade. Lövbiffsrullar med mögelostsås och sen en sallad till. Hur gott som helst.
Nu lirar vi lite Guitar hero igen=) MAn är värsta rockartisten nu=D

Blir nog sängen o en film snart faktiskt. Är så hösttrött nu så jag skulle kunna sova dygnet runt...
Imorgon ska vi ha lite kalas för Roger då han har fyllt år. Mina syskon o föräldrar kommer hit o äter lite. Ska bli trevligt.
Ha en fortsatt trevlig kväll nu.

sååååå trött!!!

Har nu haft riktigt dålig sömn i 2 nätter=( Dessutom ska man upp kl 5:45 varje morgon vilket inte gör det lättare. Inatt kom Felicia inspringandes till mig vid ca 04 o var ledsen. JAg följde med henne tillbaka till sin säng o ser då att hon har kissat ner sig i sängen=(  Hon som varit blöjfri sedan innan hon var 2 år! Hon hade drömt otäckt så det var väl därför. Det var bara till o sätta igång o plocka bort sängkläder o skura golvet då det även kommmit där. När jag var färdig med detta så var det inte lång stund att sova på men lillan o jag traskade in till min säng den sista stunden men oj vad trött jag är...

i går kväll kom lillebrorsan o hälsade på en stunde o det var ju skoj. inte så ofta man ses nu när han flyttat till Motala. Vi lirade Wii sports o Guitar hero, jag vann=)

Hade S-HLR utbildning igår på jobbet o det gick bra. JAg har nu mitt intyg åter på S-HLR så faller ngn ner så ska jag kunna hjälpa den stackaren ( om man nu kommer ihåg det in real life, vill säga). Har lite svårt med såna här scenarioövningar , känner mig så fånig men igår kändes det riktigt bra faktiskt. Det var till och med skoj o springa i korridoren o hämta hjälp, larma, hlr o deffa=)
Nu är det bara back to work i tre dagar till innan jag är ledig igen=(
känns tungt men det får gå.
Ha en trevlig dag allesamman

Lillan som sussar gott med nallen inatt ( innan hon drömmer o kissar ner sig)

trevlig lördag=)

Idag har varit en trevlig dag. Roger kom hem ca 09 imorse o då åt vi frukost tillsammans. Sen åkte vi allesammans till Friskis o Svettis eftersom jag skulle jobba i receptionen mellan 11-13 idag. Roger o barnen höll mig sällskap en stund o sen åkte dom o handlade lite fika o lördagsgodis. Dom hämtade sen mig och vi for hem o fixade till lite lunch. Eftersom Roger köpt så äckligt fika( pistagelängd) så fick vi åka på nytt till Kvantum o handla fika. JAg köpte en stubbe  .... o shit nu kommer jag inte ihåg vad det heter...
Jo nu minns jag, Budapeststubbe=)

Vi åkte sen hem till våra vänner Johanna o Jonas. Barnen lekte med Viktor o Isak och vi småpratade lite några timmar medans deras lille dotter sov gott.
Kvällen hemma bestod sedan av lite tacos och en stund vid tv:n, vi spelade lite bowling på Wii. Nu har lillan krypit upp o lagt sig medan Roger o Hampe boxas för fullt på Wii=) Båda två är så inne i spelet så det är så kul o titta på. Hampe är eld o lågor=)
Nähe, nu ska jag koppla av lite i soffan en stund medan galningarna spelar vidare.
Tjao

Johannas o Jonas lilla tjej som blir 4 veckor imorgon=) Sussar gott i mammas famn.

Roger boxas på Wii

Hampe i full koncentration i boxningsmatchen på Wii=)
Heja Hampe!!!


Coola tjejer!

Ja de är roliga de små liven. Min 3-åring satt med oss vid bordet idag och vi småpratade lite. Vi frågade henne lite vem som bestämde på dagis och svaret vi fick:- Det gör Vanna (hennesbästa dagiskompis) o jag. Vi är så coola tjejer.
Sicket språk de har redan. Även pojken har många ord som man knappt hänger med på vad han menar ibland som t.ex
det äger, det suger, rockar fett, ascoolt, ashäftigt m.m.

Idag har Felicia o jag hälsat på min vännina Johanna o hennes minsta pojk samt deras nyfödda lilla tjej. Det är några veckor sedan vi umgicks så det var mkt trevligt o pratas vid igen och våra barn kunde leka lite. Troligen ska vi väl dit igen hela familjen imorgon o träffas lite mer. Alltid trevligt.

Nu har mannen min åkt till jobbet o kommer hem vid 09 imorgon. Barnen sitter vid tv:n o jag här...
Kommer nog inte hända så mkt mer ikväll. Ska nog greja lite med bloggen, är inge bra...
Sen tar jag nog med en film upp till sängen o kikar lite innan jag somnar.
Ha en trevlig kväll allesamman...
En bild på min "coola" tjej.

Ledsen...

Känns så tråkigt när allt man gör o säger missuppfattas=( 
JAg hatar när man är ovänner men ibland måste jag säga mitt oxå o inte bara krypa. Nu sa jag vad jag tyckte o direkt så misstolkas det  o jag får taggigt tillbaka. Så sällan som vi ses så önskar jag att vi hade mer kontakt via nätet eller telefon men inte ens där kan vi vara vänner utan missförstånd. Du ska veta att jag saknar dig!!! JAg hoppas verkligen att allt blir som du önskar dig men glöm inte bort mig. JAg kommer alltid o finnas! Hoppas bara att du en dag ska inse vikten av att ha dina nära hos dig på ett eller annat sätt  o vara glad för att vi är där för dig o inte blir sur o tvär o missförstå allting.
Hoppas vi ses snart igen. Lycka till med vad du nu ta för dig!


Skön promenad...

I morse pratade jag med min svägerska på msn o hon srev att min lille brorson är förkyld o hade sovit uruselt. Han hade i stort sett bara sovit mellan 04-06 imorse och naturligtvis hade hon ju inte heller sovit. Min bror jobbar natt så hon har ingen avlastning nattetid eller dagtid förrän på eftermiddagen. Det funkar ju bra annars men i såna här perioder med förkylningar  även en tand på gång så är det jäkligt skönt o få avlastning en stund så jag sa till henne att jag kan ha lilleman en stund så hon fick vila sig en stund på dagen. Sagt o gjort så ringde jag min mamma då även hon var ledig idag o frågade om hon var sugen på en promenad vilket hon var=)
Vi åkte upp o hämtade lilleman och sen gick mamma, jag min lilla prinsessa o lillprinsen Theo en lång runda ner till stan o kollade läget lite. Mormor köpte även lillans första örhängen då det var dags att byta efter hon tagit hål för 6 veckor sedan. Det blev ett par silverhästar=)  Hoppade även in på apoteket o handlade lille nässpray samt Ipren till lilleman ifall det blir värre.  Hur trött han än var så satt han helt nöjd i vagnen o tittade på allt runt omkring.
Sen testade vi o lägga ner honom och han inte mer än köra vagnen i 2 minuter så sov han hur gott som helst. Han sov sedan hela vägen hem.
Vi var ute o gick hela 2 1/2 timme med honom så min svägerska hann o vila o duscha lite i lugn o ro. Man minns själv hur tungt det var när barnen var små o sjuka o man inte fick vila. Man bara längtade efter sängen o då är det skönt o ha ngn som kan hjälpa en.
Det vet du Pernilla, bara ring om du behöver hjälp. Är jag hemma så ställer jag upp.
Hoppas du känner dig lite piggare nu och att natten blir lugnare för er.

Själv blev det inte så mkt annat gjort idag. Har lagat mat, handlat lite snabbt, hundpromenader x2, dammsugning o kvällsmat. Har även en fläskpannkaka i ugnen så vi har mat till jobbet imorgon.
Nu ska jag börja lägga barnen o sen är det väl IDOL vid 20:00. TÄnkte nog kika på det efter en dusch o sen blir det nog en tidig nattning av mig själv då jag ska upp tidigt imorgon biiti.
Thats it for today.
Over and out...

bajsanalys....

Mina föräldrar är så roliga med sin hund o hans bajsvanor=) Ffa pappa, han har koll på var o när o hur mkt som kommer. När han hjälper oss med vår hund så får vi en hel story om rundan o hans gjorda behov. Nu pratade jag precis med mamma och hon berättar att deras bushund Zack i morse när de gosat råkat komma åt hennes ena örhänge med munnen. Hon hittade bara ploppen till örhänget o själva örhänget är borta. Kanske Zack svalt ner det=S
Hon är ute på promenad m hunden nu o under samtalet så utbrister hon- Nu ska han sätta sig o skita så nu måste jag kolla om det kommer ut ngt örhänge...

Snacka om att göra bajsanalys!!!!!

Ska börja plocka lite här nu o senblir det nog ner till stan o handla lite o ev köpa lillans första örhänge då det nu gått nästan 6 veckor sedan hon gjorde hål i öronen=)

tjing på ett tag


Mina föräldrars bushund Zack.

Ett gott skratt=)

Igåt kväll när mannen och jag sitter vid tv:n hör vi plötsligt en duns från ovanvåningen. Vi tittar på varandra och säger
- Det var väl inte Felicia som ramlar ur sängen?!!! Vi springer upp båda två samtidigt som vi väntar på att hon ska börja gråta...
Vi öppnar hennes dörr och där , på golvet bredvid sängen SITTER Felicia upp, inlindad i sitt täcke o med nallen bredvid sig o fortfarande SOVER!!!!! HOn har inte ens reagerat på att hon ramlat ur sängen utan fortsätter o sover sittandes!!!!  Jag brast ut i ett asgarv när jag skulle lyfte upp henne i sängen igen men inte ens då reagerade hon nämnvärt. SNacka om att sova gott=)

För övrigt var kvällen lugn. Vi tittade på " Ensam mamma söker". Tycker det är så härligt o se den där glädjen o nervositeten i ögonen på alla som är med där. Man minns den känslan man själv hade som nykär, det var helt underbart!!!
Nu är jag ju gift o gammalkär o det är oxå helt underbart!!!!!
Efter det tittade vi på en film med Will SMith som ngn dejtdoktor o den var lite smårolig oxå och som alla romantiska komedier så blir det ju ett lyckligt slut o det tycker jag om.

Dags att väcka lillan om jag ska hinna få iväg hampe till skolan oxå. Min man jobbar dygn idag o idag har vi varit gifta en månad!!!!!
Jag älskar dig min man!!!
Kramis

så kan de gå när man spelar Wii...

Fick ett mms på jobbet idag av min man. Det var ett kort på vår lilla flicka efter att ha spelat Wii med storebrorsan. De spelade ett bollspel och flickan gick för nära pojken när han drämde till bollen så det bara small till. Tyvärr råkade han träffa lillan mitt under ögat så hon ser ut som en boxare nu=(

Blev förresten färdiga med hallen igår. Min man o min pappa hade tapetserat där igår när jag jobbade så de var nästan färdiga när jag kom hem vid 4. Tänk att en så liten yta kan ta så lång tid... Knepigare när det är så mkt som ska skäras istället för hela vårder men jag är supernöjd. Nu ska det bara åkas till Ikea o inhandlas ngn form av bänk samt krokar o sen ngn hylla tror jag där jag kan ha några ljus. Sätter in kort på det sen när det är färdigt.

Nu ska jag fortsätta dricka Asti Cinzano som min man hällde upp här=) Han ville skåla för vår enmånads-bröllopsdag som egentligen är imorgon men då jobbar han dygn så då skålar vi idag=)
Älskar dig mannen min
Pusssssss!!!!!!!
Sätter in en bild på min slagna lilla tjej=(

Min kropp värker...

Har sååå ont i ff.a i axlarna o nacken. Påbörjade ju ett sånt megaprojekt igår när jag var hemma med lillan som var sjuk. Vi har pratat om att tapetsera om nu och startar då först i rätta entren då jag ville ha bort de gaderoberna vi hade där. Hade väl inte behövt börja där om inte dom som bodde här innan hade varit så lata att de tapetserade runt fristående garderober o inte bakom!!!  Kollat på nätet på tapeter o hittat några till hallen som innebär en stormönstrad fondvägg och enfärgad beige tapet till den. Hoppas det blir snyggt=)

JAg började ju själv med att tömma garderoberna jag skulle flytta och sen var jag ju tvungen att skruva bort en bänk i andra förrådet dit jag skulle flytta gareroberna. Helsiket började ju där när jag inte kunde skruva bort 2 av 6 skruvar. Jag kokade av ilska och lillan började bli pipig. JAg skruvade o skruvade o skruvade... men inte fa.n kunde jag rubba skruvarna ens. Försökte ladda borrmaskinen men den hade ju förmodligen behöövts laddas flera timmar o jag hade inte flera timmar på mig...

Som tur var kom Jonas och lämnade hem Hampe o hade tagit med sig bra verktyg så det tog ca 5 minuter så var bänken borta=)  Jag som hade slitit så mina händer var både röda o svullna!!!
Tusen tack Jonas för hjälpen!!

Så bra tänkte jag, nu är det bara o köra på o börja dra ut garderoberna. Lägger en handduk under garderoben o börjar sen putta. Får ut den till tvättstugan o ska sedan bara över den lilla tröskeln ut till förrådet men då tar det stopp!!!
Garderoben är för hög för att puttas ut genom dörröppningen!!!!
Detta innebär ett nytt raseriutbrottt för lilla mig. Ringer då min storebror som är ute o handlar men han dyker sedan upp hos mig för att hjälpa mig o välta garderoben så vi får den genom dörröppningen. Så himla bra det gick( fast tungt). Äntligen är garderoben ute i förrådet o ska bara välta upp den igen men då....
Tror ni inte att garderoben är för hög för att välta upp!!!! Jag var på väg o ge upp när jag funderar på om vi inte kan lägga ner den på baksidab o sen välta...
JAAAAAAAA, det funkade !!!!!!! Tavk Matte för hjälpen!!!

Så efter många timmars slit o ilska så är den på plats. Nu kunde jag äntligen  börja plocka lite utav alla grejer som ligger över hela nedervåningen.
Stoppade ungarna i säng o sen sprang jag runt i huset o plackade till kl var över 22 o då började orken sina i kroppen.
Somnade gott i alla fall.
Nu är det nya tag idag o ska åka up till tapetaffäreno se om dom har tapeterna jag vill ha.
Min älskling kommer snart hem oxå o det ska bli så skönt=)
Hoppas det går bättre idag med renoveringen...

Detta är inte vår hall men tapterna på bilden är dock dom jag funderar på att ha i vår hall.

första förkylningen kommen ...

Jaha, så var hösten här med nya förkylningar. Har ju varit så skönt under sommaren då barnen varit friska. Inatt har lillan haft feber och är snorig så idag bidde det inget jobbande för min del. Hon strosar omkring lite och jag har börjat med storröjning.

Nu vill jag tapetsera om i hallen samt flytta garderober och möblera om i båda entreérna på huset. Min man jobbar dygn idag så då får man hugga tag i allt tungt själv när man inte kan vänta ....
Samtidigt måste jag sysselsätta mig när jag är hemma med lillan annars blir jag tokig. Hon vandrar mellan tv:n o ritblocket såå jag får faktiskt vara lite ifred o kan greja lite.

Har även påbörjat lite förändringar på min blogg som ni ser men det tar tid så den kanske ser lite konstig ut ibland innan jag hunnit får den färdig=)

Nu ska jag kolla om skruvdragaren är färdigladdaad. Ska skruva bort en bänk vi har haft i groventrén men de 2 sista skruvarna sitter som f..an!!! Jag kan inte rubba den alls med vanlig armkraft ( vilket inte är så mkt i o f s) så jag hämtade skruvdragaren, men hur mkt batteri var det i den?!  NADA!!!!

Allt bara ligger ute på golvet då jag tömde garderoberna jag skulle flytta på men som jag inte kan flytta på förrän den förbaskade bänken är bortskruvad!!!!
Hoppas det inte kommer ngn hit bara för då kommer dom inte in =)
tjing på en stund

åh, det gör så ont...

Har precis lämnat barnen på dagis resp fritids. Felicia har ju åter börjat på nytt dagis då de flyttade de 2 äldsta 3-åringarna upp till 4-5års-avdelningen för att fylla upp platserna.  detta är 3:dje dagiset på 2 år p.g.a att de lade ner hennes första dagis o sen nu denna flytten oxå. När de berättade detta så blev jag så ledsen så jag grät. Jag tyckte inte att hon var mogen till att byta avdelning nu igen då hon för mig är väldigt blyg o tillbakadragen med vuxna o barn. Dessutom skulle den sämsta av alla gamla fröknarna följa med till nya avdelningen. JAg sa emot detta men alla på dagis sa att det fixar hon, inga problem. JAg lät tanken sjunka in o tänkte att det kanske bara är jag som inbillar mig hennes blyghet. Sagt o gjort, hon började på nya avdelningen och det är tredje veckan hon går nu, dock inte mer än 2-3 dagar i veckan. Igår hade hon börjat gråta när Roger lämnade henne och idag när dom dessutom öppnar på ytterligare en ny avdelning för henne med andra fröknar så självklart börjar hon gråta o klänger sig fast hos mig=(
 Detta gör Sååååååå ont i mig. Vi har inte haft såna problem med ledsamhet så och därför undrar jag nu om jag verkligen gjorde rätt som lät henne flytta till ny avdelning=( 
Får hoppas att det är ngn tillfällig fas för det är inte kul att starta dagen med att det skär i hjärtat på en.
Älskar dig snuttan!!!!

Hampe ska idag redovisa en bok som han haft i läxa. Vi har läst och pratat om den lite varje kväll så det går nog bra.
Lycka till mammas store älsklingspojk!!!!
Älskar dig!!!
Ha en bra dag alla.

RSS 2.0