Ensamtid=)

Nu har jag skickat iväg barnen till en kompis och gubben skickade jag till gymmet. Kände att han behövde komma hemifrån fast lite självisk var jag oxå=) Det är så skönt ibland och få vara helt ensam och slippa ha dåligt samvete för att mannen går o greja hela tiden och jag inte klarar av det. Detta innebär att jag sätter på Caroline Af Ugglas på spotify på högsta volym och sen röjer jag toaletten nere och sen en behövlig vila i soffan helt ensam=)
Tjao

Vila i frid

Idag  har min gammelmormor somnat in. Fick höra av min mamma att hon blivit dålig igår och jag vet inte ännu orsaken till hennes bortgång men har mina aningar efter symtomen hon uppvisat innan hon åkte med ambulansen till sjukhuset igår. Hon skulle ha fyllt 90 år i Januari.
Vill även skänka en tanke och en stor kram till min kära mormor idag.

Vila i frid nu Svea.


Bakdags...

Nu står lillan och knådar deg för fullt. Vi ska slänga ihop några vanlijhorn är tanken. Hon älskar ju att baka och det kliar ju i mina fingrar när man inte orkar göra så mkt om dagarna men en snabb kaka ska man väl orka slänga ihop=)

Mitt älskade troll=)

Snart kommer min stora trollunge hem. Han drog igår em hem till kompisar (tvillinggrabbar i klassen) då det skulle mysas på höstlovet. Jag tror de var 5 grabbar sammanlagt som skulle åka o bowla, hyra film, käka hamburgare och sova över=) Han blev jätteglad men lite nervös över inbjudan då han aldrig sovit över hos kompisar tidigare. Fick igår kväll sedan ett mms på 5 grabbar som härjade i bäddsoffan och såg ut att ha helfestligt=) Kan bara säga att det känns så bra efter böket som var tidigare i hans liv. Just nu längtar jag dock efter en kram från mitt troll då det var tomt här hemma igår kväll. Tänk, vad gör man då de inte vill kramas mer utan känner sig för stora för det... Känner jag mig själv rätt så kommer jag nog smyga in på kvällarna och ta en liten kram när de sover i alla fall=)

Liten lyckoängel=)

I söndags fick jag ett kedjebrev på sms av min goa vän Pär. Vissa av dessa kedjebrev förkastar jag direkt medan vissa fångar min uppmärksamhet och skickas vidare (vilket nog retar en del som får dem). Anyway, detta sms innehöll en bild på ett tumnagelstort barn med vingar som sov och skulle ge lycka och medvind inom vissa dagar. Som sagt, jag skickade vidare det. Vad händer då? Igår kändes det som vi fick medvind i seglen i alla fall. Först fick jag ju paketet av min underbara vän Maria som verkligen lyfte min dag. Efter det så ringer de från försäkringskassan för att meddela att jag får min sjukskrivning beviljad vilket innebär att R kan stanna hemma från Afghanistan=) Detta kändes bara så skönt och jag kände lyckan i mig. Vilken tur att jag skickade vidare lyckoängeln. Tack Pär!

Du underbara människa=)

Idag efter att jag legat och vilat och gråtit en skvätt av smärta innan jag hittade ett bra läge i sängen, så kom min pappa in med min post. Han hade gått med min hund och tog in posten åt mig. Bland alla tråkiga brev och reklamblad låg ett paket som var postat av underbara Maria. I det låg ett vackert kort och ett paket till min lilla prins i magen=) Tänk att en del människor kan veta vad som ljusar upp dagen.

Jag blev så glad när jag läste kortet och såg paketet att tårarna kom. Tack Maria, om du bara visste vad det värmde. Maria och jag kom i kontakt med varandra över nätet då hennes sambo oxå tjänstgör i Afghanistan. Trots att vi bara pratat mkt över msn och en gång på telefon så är hon en av de som vet nu hur jag egentligen mår och vad man går igenom. Tyvärr bor vi i varsin del av Sverige och det känns surt då jag mer än gärna hade haft henne som granne istället. Ännu en rolig sak är att Maria och hennes sambo oxå väntar ett litet mirakel, deras första. Jag är så glad för deras skull och önskar de all lycka i världen. Supertack Maria!!! Håll ut för snart kommer din älskling oxå hem. Du vet att du kan höra av dig när som helst på dygnet. Miss you vännen!

Sov gott du lille kämpe...

Igår morse läste jag ngt som fick mina ögon att tåras. En liten pojk vid namn Elton hade nu somnat in efter en tids sjukdom. Endast 2 år och 3 månader blev han men oj vad han har kämpat. Jag har följt familjens blogg och kan bara säga att de verkar vara helt underbara människor som kämpar in i det sista och som stöttar varandra. De har även en son till som oxå verkar vara lika stark som lille Elton var. Vill bara skänka styrkekramar till familjen och idag tänder jag ett ljus blott för dem.

Vila i frid lille Elton.

Magsjuka eller what?!

Lördag kväll, pepsi med is och citron i, en karl som tagit kommandot över spisen och fixar hemmagjord pizza. Läget ganska skönt med andra ord=)

Idag blev väl inte dagen som den var tänkt precis men kvällen känns bättre=) Lillan kräktes imorse vid frukostbordet och fick dumpa frukosten och hoppa in i duschen istället. När hon sedan duschat färdigt och kommer ut till bordet och märker att hennes frukost är bortplockad blir hon ledsen och vill ha mer. Hon sätter sig då igen och äter nästan en hel rostad macka och ett halvt glas oboy. Därefter lägger hon sig och vilar en timme. När hon sedan vaknar igen så klipper hon i sig 4 rostade mackor på raken och vatten! Hon plockade även i sig ngn godisbit och var pigg igen. Efter detta har allt varit lugnt. Inga mer kräkningar, inget den andra vägen och hon dricker och pillar i sig lite godis och leker. Vet i tusan vad det är hon har, känns ju inte som en vanlig magsjuka precis. Till saken hör att hon igår knappt åt på hela dagen och var ju helt tom i magen innan hon drack apelsinjuicen som fick henne att kräkas. Kan bara hålla tummarna att hon var så trött och tom i magen att det var därför hon reagerade som hon gjorde så vi slipper magsjukan.

Hampe och jag tog en snabbtur ner till stan och köpte en paket då han ska på kalas imorgon igen. Vi var även och hyrde 2 filmer som ska rulla här ikväll efter maten. Hade ju även lovat mannen att köpa några öl och kommer hem helt tomhänt... Snacka om förvirring! Vilken tur att vi hade Jonas som var i Tyskland för ett tag sedan. Öl en lördagkväll är som raketbränsle i gubben=)

Nu ska jag slappa lite och umgås med familjen.
Ha en skön lördagkväll.

Sjukdomarna på ingång=(

Idag har min älskade pojk blivit sjuk. Han klagade på huvudvärk igår men ingen feber. Idag var han åter pigg och cyklade iväg så glatt till skolan. I em så var han åter hängig och klagade på huvudvärk. Snart kom även febern som ett brev på posten... Får väl bara vara glad att ingen av dem har varit sjuka när R har varit iväg. Får hoppas nu att han piggnar på sig snabbt så han slipper vara sjuk under höstlovet som kommer nu.


Älskade familj...


Besök hos barnmorskan

Idag var det dags för besök hos barnmorskan igen. Allt var ok enl undersökningarna. Tog dock ett extra prov för att kolla järnförrådet. Ska dit igen om 2 veckor. Vår lillprins ligger med huvudet neråt och fötterna på höger sida i magen troligen. Lilla hjärtat slog så fint och tydligt idag oxå=)

Blodvärde: 107 vilket innebär att jag måste göra ett nytt försök med järntabletterna på kvällen=(

Hjärtljud: 145 slag/minut

Blodtryck: 110/70

Vikt:+3 kilo

SF-mått: 32 cm +3 cm sedan förra besöket.

Idag är det precis 7 veckor kvar tills lillprinsen ska titta ut. Känns både bra och dåligt. Jag vet ju att 7 veckor går ganska fort i vanliga fall vilket är positivt men när både dagar och nätter nu är fyllda av smärta så känns 7 veckor som låååång tid. Kan bara hoppas på att det inte blir värre nu sista tiden. Nu ska jag vila mig en stund efter en sämre natt.
So long...


Magbilder v 33


Bla,bla,bla...

Nu har min dotter lekt rollspel med mig som fröken i snart 2 timmar. Hon blarrar heeela tiden så jag får skavsår i öronen!!! Tänka sig, när de är bebisar så längtar man till de ska lära sig prata och nu kan man inte få stopp på dem...


Känslig or what?!

Sitter och bölar högt till såpan "Sjunde himlen". Snacka om gravidhormoner=)

Min pojk börjar bli stor...

Har precis skickat iväg min älskade pojk på cyklen. Känns så konstigt och se honom cykla iväg ensam till sin kompis och sen tillsammans ta sällskap till skolan. Känns som igår han var min lilla bebis och nu cyklar han där ensam. Inte lätt och släppa taget ska jag säga er men man måste ju. Han börjar ju bli stor...

Chockad

Idag är jag ensam på morgonen och måste få iväg barnen och detta innebär tidigare morgon. Det som gör mig chockad är att vi redan nu är färdiga, 15 minuter innan Hampe ska cykla! Kors i taket. JAg har ju ordnat det så att Hampe ska cykla hem till en kompis som bor i närheten och sen tar de sällskap därifrån. Lillan och jag skulle ha provat cykla till dagis men mamma var ledig så hon erbjöd sig att köra lillan idag och min pappa hämtar henne sen. Tur att jag har mina föräldrar i närheten som kan hjälpa mig nu när det är som det är. Starten på dagen kändes dock mkt bra utan stress. Nu ska jag sätta min pojk på cyklen=)

Uppdatering.

HAr ju inte skrivit ngt på ett par dagar så jag tänkte bara göra en snabb uppdatering av helgen då det inte hände ngt alls=).
I fredags var jag på VC för nytt intyg till FK angående foglossningen som genast lades på lådan så nu är det bara o vänta o se. Efter detta fick R åka o handla medan jag la mig o vila en stund igen på soffan. Kl 18 var det sedan dags o åka på kalas till min älskade storebror som fyllde år igår egentligen. Vi bjöds där på god mat o trevligt sällskap. Barnen härjade runt alla tre och snabbt kom tanken på när de snart är 5 stycken som härjar runt=S Myspys!!!! När vi sedan kom hem så var barnen trötta och gick direkt o lade sig. Felicia somnade nog på 2 sekunder=)

Lördagen- sovit ganska gott faktiskt. Efter frukosten gjorde vi oss i ordning och åkte ner till stan. Vi handlade lite lördagsgodis, en pumpa, lite lotter och varsen munk=) Vi köpte även ingredienser till att göra egen glass i en glassmaskin för barn. Vi körde sedan hem och lagade lite pannkakor. Vi fick då besök av min lillebror som kikade in en stund o ch pratade och spelade lite musik. Strax därefter kom mamma, pappa och lille Theo på besök. De var barnvakt åt honom då min bror och svägerska var på weekend på stufvenäs för att fira Matte. Återigen blev det massor med kel och skoj med kusinerna. Även faster fick sin beskärda del av kramar o kel=) R och Felicia gjorde sedan i ordning pumpan för dekoration ute till kvällen. Sedan påbörjade min älskling en god middag medan jag spelade lite spel med Felicia. Hampus kikade lite på TV. Vi åt sedan gott och därefter var det dags för det efterlängtade glassgörandet. Vi vevade denna maskinen till förbannelse och de fick varsin liten portion glass, resten av smeten ställde jag in i frysen så får vi se om det blir ngt av det där. Nöjda var de i alla fall.

Idag ska lillan iväg på dansså jag ska väcka henne nu. Därefter ska jag plocka lite i lugna ro då jag ska sälja lillans säng samt databordet tänkte jag. Vi ska ju fixa i ordning lillprinsens rum snart hoppas jag så det är klart till han kommer till oss=) Återkommer kanske mer under dagen. Hoppas ni får en härlig söndag.

Borde sova nu....

Sitter här sedan en timme tillbaka. Kl är 04:21. Themuggen står på bordet och andra muggen the är påfylld. Vaknade runt 2-tiden igen och kunde inte somna om. Dels för smärtan och dels för alla tankar som maler i huvudet om avslaget från FK. Vad är det som gör att jag inte ha tillräckliga besvär- jag kan ju knappt gå?! Krävs det att man är totalt sängliggande? Tidigare kunde jag ha enstaka skitdagar men nu är smärtan där varje dag och gör sig påmind. Efter avslaget igår så kände jag att lusten för allt bara försvann. Vill bara att min älskling där inne ska kika ut så jag slipper ha ont och behöva bråka för att de på FK ska förstå detta. Har fått en tid imorgon till min husläkare för ny bedömning och komplettering till FK. Vet egentligen inte mer vad han kan skriva för att de ska ändra sig men jag tänker inte ge mig. Nu ska jag försöka mig på och vila en stund igen. Hoppas ni andra sover gott.
Natti

NEJ

Har precis fått samtal från försäkringskassan om att jag får avslag på min sjukskrivning. Tårarna bara forsar ner på kinderna och paniken styr mig. Vad händer nu? Ska Roger behöva åka ner till Afghanistan igen och lämna mig med allt här hemma? Hur ska jag kunna ta hand om mina barn när jag inte ens kan klä av mig själv ibland? Usch o tvi för alla beslut som tas utan att man egentligen har en aning om hur dessa människor mår. Hade hon bara följt mig en dag så hade hon inte tvekat en sekund på att sjukskriva mig. Smärtorna bara ökar, sömnen minskar. Hur ska jag orka nu?!

Svettas ihjäl här hemma nu...

Som jag skrev tidigare så har ju resten av familjen klagat på att det varit kallt här hemma så igår satte ju R på värmen. Idag har det kokat här inne istället så jag blir galen. Svetten bara lackar om mig. Mätaren stod på nästan 24 grader!!! Nu har värmen dragits ner igen så jag kan vistas här hemma utan att flyta bort=)

Efter pissenatten som var så blev dagen ganska hyfsad. Jag vilade på fm tills r kom hem kl 11:00. Sov väl i alla fall 50 minuter sammanlagt. Efter det fixade R lite lunch åt oss. Därefter fortsatte R sin stora röjning av förråd o tvättstuga som han har påbörjat här hemma. Jag satte mig en stund och sorterade papper men sen fick jag nog och kände att jag behövde ta ett bad för att värma ryggen. När jag väl lagt mig i badet slog det mig att det var drop-infika på lillans dagis som jag lovat att följa med på, så det var lika bra att hoppa upp ur badet direkt.

I eftermiddag hände det inte många knop. Vi käkade, hampe hade en kompis här en stund och sen for vi till ju-jutsuträningen. Hampus tränade vid 17 och R testade på det idag oxå kl 18. Barnen och jag kikade en liten stund på r när han tränade och sen for vi hem eftersom r skulle springa hem efter träningen.

Nu ligger båda barnen och jag har placerat mig i soffan och väntar på R. På tv:n blir det "Bonde söker fru" och sen blir det nog sängen med förhoppningar om en god natts sömn=)
Hoppas ni haft en bra dag.

Min lilla ju-jutsukille=)

Hur länge ska man orka =(

Inatt har varit den jävligaste natten hittills. Slumrade till några minuter i soffan igår men somnade om gott i sängen direkt. Gick sedan på toa kl 02 och efter det var det kört. Jag låg och vände och vred för att hitta en ställning som inte gjorde ont eller fick mig att tappa andan. Efter ett par timmar med värk i rygg och vänstra sidan av kroppen samt utan sömn tog jag mitt täcke och kudde och gick ner till soffan. Ibland har jag vilat bättre i soffan så jag tänkte att det var värt att pröva eftersom jag var så trött. Väl nere i soffan så inser jag att jag inte kommer att sova mer inatt. Det värker hur jag än ligger, hela vänster sida från axel ner till höften gör ont. Hur ska man orka om man inte får sova. Allt blir bara sämre o sämre trots att min älskling gör nästan allt här hemma och låter mig vila när jag behöver. Det gör mig så deprimerad. Inte ens när folk frågar hur jag mår kan jag längre säga att det är ok utan svaret blir oftast: en dag i taget. Jag vill inte vara gnällig och grinig men det börjar bli deprimerande att ständigt ha ont och sömnen minskar för varje natt. Jag hade sett fram emot denna sista graviditeten och skulle bara njuta hemma av att vara gravid. Just nu känns det inte som jag njuter alls utan vill bara att det ska vara färdigt, att vår lille prins ska kommma ut så man slipper ha ont. Sorry att min blogg blivit min gnällhörna men ibland måste jag skriva av mig. R är nu i skolan med Hampus och hälsar på och lillan på dagis så nu ska jag pröva att lägga mig att vila igen och se om jag kan få en liten stund till.
Natti.

17 grader inne...

Det var vad mätaren stod på imorse här hemma. Roger höll på o falla avigt=) Han har tjatat flera dagar om att sätta på värmen medan jag inte tycker det behövs än. Fast jag ger mig nog idag. Till och med barnen tyckte det var kallt inne idag så nu puffar värmen här hemma igen. Man skulle haft en kamin istället och bara legat på en fäll framför och jäst ännu mer som en kastrerad hankatt=) Nu är jag ju varken en katt, hane eller kastrerad men jäser lyckas jag ju med i alla fall...

Nu ska jag sätta mig lite med Labb1 en stund.
Ha en bra dag.

Dagens...

Tråkigaste: Magkatarren som störde min eftermiddag.

Snabbaste: Tandläkarbesöket med Hampus. In och ut på mindre än fem minuter och allt såg bra ut.

Intressantaste: Utvecklingssamtalet med Hampus i skolan.

Snällaste:
Min älskling som lät mig vila och struntade i sin träning för att hjälpa mig ikväll.

Lunch: Omelett med bacon, rödlök och tomat.

Aktivitet 1: Utvecklingssamtal med Hampus.

Aktivitet 2: Tandläkaren med Hampus.

Aktivitet 3: Simskola med Hampus.

Önskan: Få sova gott inatt.

Hjälp, ryggen gick av...

...eller det var vad jag trodde igår kväll i alla fall. R och jag fortsatte kolla på en film uppe i sängen igår kväll. När den sen var slut och jag skulle gå på toan en sista gång så fullkomligt låser sig ryggen med ett skväck och jag bara skriker rakt ut. Tårarna kommer och jag bara känner hur orkeslös och trött jag blir på detta. Jag gråter till R och säger att jag inte orkar ha det så här i 2 månader till. Försöker sedan stappla mig till toa och tillbaka för att sedan till slut somna utmattad och förgråten av smärta. Jag har ju haft foglossning med båda mina tidigare barn men det går inte att jämföra med detta. Minsta lilla försiktiga rörelse kan överraska mig och smärta så jag skriker. Stackars R som känner sig helt hjälplös men jag lovar dig älskling att du gör så mkt för mig och är så omtänksam. Utan dig hade det varit miljoner ggr värre. Älskar dig R!!!

Mörka söndag

Idag är det verkligen mörkt o dystert. Man blir så sjukt trött av detta vädret. Felicia och jag har i alla fall varit på dans. Hon testade på detta för första gången idag och tyckte det var jättekul men för kort tid. Hon ville dansa längre=) efter detta så fick jag meddelande på msn från min svägerska. De ville komma ner med lite bullar då älskade lille Theo tjatade om kusin Hampo igen=) Tack för de goda bullarna och besöket idag. Det ljusnade upp dagen =) Felicia har sedan varit hos en kompis o lekt en stund och nu är Hampus på discobowlingkalas. R och Felicia är och lämnar My vid tåget så jag sitter här själv i soffan och gäspar. Katten ligger utsträckt i soffan och sover bredvid mig. Har en dålig dag i ryggen så jag kan knappt röra mig=( Ska lägga mig ner nu o vila lite. Ha en skön söndag nu.

Lördag igen=)

Idag har R varit med barnen i simhallen vilket var mkt uppskattat. Hampus hade tagit två simmärken och var mäkta stolt när jag hämtade dem=) Själv åkte jag ner till stan och köpte present då Hampe ska på barnkalas imorgon igen. Åkte därefter upp till min kära mormor o morfar och fikade en stund. Tyvärr är man alldeles för dålig på att åka och hälsa på de som står en nära. Allra helst nu när man har så sjukt ont i ryggen, utan man är oftast på hemmafronten om dagarna istället. Jag hade i alla fall en trevlig stund med dem=) Vi har efter detta sedan ätit lite lunch och sen spelade jag och R Trivial Pursuit med Hampe o Felicia. De var mkt duktiga men visst var det jag som vann=) Nu lagar min älskling mat och jag sitter o slappar. Så skönt o ha honom hemma så han kan laga lite god mat till mig. Ikväll blir det antingen fotboll eller Körslaget. Får väl se vilket som slår hårdast här hemma. Hoppas ni andra haft en trevlig lördag och att ni får en trevlig kväll.
Kram

Tokmajan min=)

Me posing=)

V 32=)

Veckorna går ganska fort i alla fall. Har nu gått in i v 32 ( 31+0 idag). Mitt stora bekymmer är foglossningen och kisseriet om nätterna vilket ger mig minimalt med sömn.Lite info nedan om vad som händer i v 32.

I magen:

Lanugohåren som har täckt barnets hud börjar försvinna. En del kan finnas kvar på axlar och rygg när barnet föds. De flesta rynkorna i ansiktet är borta och barnet utvecklar förmågan att svettas. Rörelserna i magen kommer att vara som starkast den här veckan och de övergår nu mer till att kännas som knuffar eftersom barnet får allt mindre utrymme att röra sig i. Barnet har nu mycket goda chanser att överleva om det föds.

Mamma:

Om du hastigt svullnar och samtidigt ökar snabbt i vikt kan det vara ett tecken på havandeskapsförgiftning. Det är allvarligt och orsakar högt blodtryck. Om du misstänker att du har drabbats av havandeskapsförgiftning måste du kontakta din barnmorska omgående. Havandeskapsförgiftning kan leda till försämrad tillväxt hos fostret. I sällsynta fall kan det vara livshotande.

Eftersom kroppen förbereder sig inför förlossningen kan du känna förvärkar. De påminner om mensvärk.


Kalmar

Natten har varit bättre rent smärtmässigt sett. Bara alla toabesök och vändningarna som håller mig vaken men ryggen känns bättre nu så idag gör vi ett försök att åka till Kalmar. Måste se om vi hittar lite kläder samt vill chefen ha in mina nycklar så det blir till att vackert åka in. Förmodligen lär väl det kosta kraften jag har för dagen men jag kan ju inte sitta inspärrad 24 timmar om dygnet heller. Hörs sen.
Tjao

Myskväll

Idag har lillan varit på sin jympa som hon tycker är så kul. Under tiden gick jag, R o Hampe ner till Netto som ligger precis bredvid för att handla lite bröd. När vi är i affären så har Hampe en önskan om att få våfflor, sylt och grädde till kvällsmat. Vi handlar ingredienser till det och sen går vi tillbaka till jympan. När vi kommer hem så hoppar lillan in i duschen och sen har jag två barn som hjälper mig med våfflorna. Vi dukar lite mysigt med lite ljus på bordet. Sen smaskar vi i oss våfflor med vispad grädde och sylt. Mums! Båda barnen var supernöjda. Lillan ligger nu och Hampe ska alldeles strax krypa ner till kojs. Älsklingen och jag ska kika lite på tv ikväll och dyker nog ner i sängen hyfsat tidigt. Hoppas på en bättre natt så vi kan åka till Kalmar en stund imorgon. Ha en skön kväll allesamman.

Förvirrade mamman

Jag blir så arg på mig själv och hur virrig jag kan vara nu. När R var och lämnade barnen i skola o på dagis så ringer Hampes fröken och säger att Hampe är ledsen. De ska gå på långvandring och han hade ingen fika med sig för det hade vi glömt!!! Gör det ont i hjärtat då elller?! Usch så slarvigt. Som tur var så hade jag lite kex hemma och de skulle gå förbis vårt hus så R mötte upp dem och bytte väska med Hampe så han fick med sig lite fika på vandringen. Älskade lillplutten, sorry att mamsen din är så förvirrad nu. Hoppas d¨ni får en härlig vandring idag. Mami loves you!

Hemmadag istället=(

Mannen och jag hade tänkt att åka till Kalmar då han behöver shoppa lite kläder, visserligen jag oxå men men...
Tyvärr så har natten varit grym mot mig. I går kväll när vi la oss och jag skulle vända mig så slet det till i ryggen på vänster sida och det sitter i idag med. Jag har haft svårt att vända mig och även behövt springa på toa flera ggr inatt. Känner mig både trött och har för ont i ryggen redan på morgonen så jag vågar inte ge mig iväg till stan. Får bli en hemmadag istället och plocka lite efter ork. Hoppas på en bättre sömn inatt så vi kan dra en runda till Kalmar imorgon istället. Ha en bra dag.

Söndag igen...

Dagarna går verkigen fort. Idag är det ju kanelbullens dag så jag hade tänkt baka lite kanelbullar med lillan när Hampe var på kalas men så blev det inte. På fm kom min käre bror o brorson ner en liten stund. Alltid lika trevligt när man ser de på ingång=) Tyvärr är jag skitkass på att åka o hälsa på. Just nu beror det ju mkt på att jag inte ger mig iväg mer än vad jag absolut måste. De stannade en stund på enkel fika utan kanelbullar. Älskade Theoplutten hade tydligen tjatat om Hampo (Hampus) så då dök de upp här=) Även Felicias kompis Vanna kom ner o lekte en stund. Kl 12:00  skulle Hampe på kalas så då helt plötsligt blev hela huset tomt. Istället för att baka med lillan så åkte Roger upp o tränade, Matte o Theo åkte hem och lillan gick upp till Vanna istället. Roger tyckte jag skulle lägga m ig o vila en stund nu när jag blev själv. När alla väl åkt så stod jag som ett ?. Visste inte vad jag skulle göra riktigt. Inte ofta jag är ensam så. Jag la in annnons på blocket på vår bäddsoffa som vi måste sälja nu eftersom vi ska göra om det rummet till babyrum. Sedan la jag mig faktiskt i soffan o vilade lite men har så svårt att komma till ro eftersom jag inte har ngn bekväm liggställning. Det var i alla fall skönt med en stunds avkoppling. Har sedan lagat middag, baconbiffar o potatismos. Supergott faktiskt=) Barnen har städat sina rum och sitter nu i badet. Älsklingen har röjt efter maten och dammsuger just nu. Kan inte förklara hur skönt det känns o inte vara ensam om allt längre. Hoppas verkligen han kan stanna hemma nu så jag kan få avlastning. Nu ska jag plocka upp barnen ur badet, om det går för min rygg. Hoppas ni haft en underbar helg för det har vi.
Tjao

sanningen...

Idag berättade min älskling en lögn som han sagt till mig tidigare av ren omtanke. Dock med rädsla för att jag skulle bli arg. Han berättade att han faktiskt blivit beskjuten i Afghanistan förra omgången han var nere. Eftersom han är tornskytt (den som står vid kulsprutan i bilen) så var det han som fick skjuta tillbaka. De som beskjöt min älskling och hans team, låg i bakhåll och var endast ca 45 meter ifrån dem. Det var en kort strid tills angriparna gav sig och flydde från platsen. Dessutom har de varit med den afghanska polisen och hjälpt dem. Min älskling har hållt detta inom sig för att inte oroa mig som gått här hemma. Jag förstår honom fullt ut varför han har ljugit om att det inte har hänt ngt  där han befunnit sig. Jag vet precis hur hispig jag hade blivit vilket inte hade gynnat ngn av oss. Efter att jag ha fått reda på detta så är jag ännu gladare att han nu är hemma hos mig. Jag är inte ett dugg arg på honom utan jag förstår honom i denna situationen. Visst kan en lögn vara befogad ibland?
Här är länk1 och 2 till de striderna som min älsking har varit utsatt för. Tack och lov att han nu är hemma!

RSS 2.0