Så söt=)

Mina barn avgudar sin lille kusin Theo. Idag när jag målade i lillans rum så tog hon fram sin spargris o plockade ut sina små mynt. Efter en liten stund så sträcker hon fram handen till mig o säger att de här pengarna ska Theo få av mig, så kan han köpa en leksak=) Kan säga att det inte är så många kronor i den spargrisen men de som hon hade skulle ges till lille Theo i alla fall=) Söta unge.

Inga polyper här inte=)

Har nu varit med lillan på Vc för att kolla om hon har polyper.BHV-sköterskan tyckte att det lät som det o det hade ju inte varit så konstgit eftersom jag är opererad som liten för polyper samt hennes styvsyster. Läkaren kollade och allt såg finfint ut=) Inga polyper så långt ögat kan nå=) Kändes jätteskönt.

Vi körde oxå upp en sväng till mina morföräldrar men de var inte hemma tyvärr så det får bli en annan dag.

Vi har även passat på o köpt röd färg till lillans rum. Har snart målat färdigt det vita på väggarna. Har bara en vägg kvar som ska målas vit en gång o sedan är det en vägg som ska målas röd, förmodligen två ggr.

Just nu sitter jag med en tallrik melon, tre olika sorter o en flaska vichyvatten. Så gott i denna tryckande värmen. Nu ska jag slappa en liten stund innan det är det dags o ta sista väggen o måla.
Ha de´

Åh ljuvliga regn=)

Vaknade ganska tidigt idag så vid ca 7:30 var jag ute i trädgården för att samla ihop alla högar med grenar o blad från häcken som klipptes igår. Eftersom vi har häck runt precis hela trädgården så är det en hel del. Det tog ca 3,5 timma o klippa den och den är sååå fin nu=) När jag gick ut var det ganska behagligt ute och solen hade inte riktigt spruckit fram så det var skönt. Sedan börjar det bli varmare ganska snabbt o det börjar bli tungt att köra kärra efter kärra ner till skogen för o tömma då jag plötsligt känner stänk mot min rygg. Vad kommer det ifrån, det är ju knappt inga moln på himlen. Det kommer mer o mer o det var så jäkla skönt=) Lätt sommarregn, lite sol o värme. Kan inte bli bättre just nu;) Skönt astt det inte är klarsol idag, känner nämligen att mina axlar behöver vila från solen idag så jag har tänkt o försöka måla lite inne istället idag.

Om en timme kommer en kompis till Hampus så de ska leka en stund på förmiddagen här hemma.Klockan 13:00 ska jag med lillan till Vc för att kolla om hon har polyper. Man misstänkte det när vi var på 4-årskontrollen. Jag har ju dessutom opererats flera ggr som liten för polyper samt att min styvdotter oxå är opererad för polyper så det är ju inte helt omöjligt men vi får se. Om det nu är så och man vill operera så är de tändå inget som kommer att göras före Roger är hemma igen.

Nu är det dags för lite frukost o dricka känner jag. Det är en aning tryckande värme här nu o säkert åska i luften så huvudvärken börjar komma nu.
Hoppas ni får en bra dag

Stranden

Japp, idag drar vi till stranden igen. Får lite sällskap idag av min mamma som var ledig och det ska bli trevligt. Kändes lite ensamt igår faktiskt o sitta där själv med barnen. De är ju oftast och gräver i sanden så man får sitta där o läsa lite. Huvudsaken är ju i alla fall att barnen har en trevlig o kul dag=)
Så Eriksöre, here we come again=)

Vill me`

Nu när jag var ute igen o flyttade på vattenspridaren så känner jag lukten av att grannarna grillar! Finns det ngt som luktar så gott som grill på sommaren?! Blir ju tyvärr inte av att man grillar nu när älsklingen är borta. Smakar inte lika bra heller när inte min darling kan hålla mig sällskap. Får väl grilla som 17 de dagarna han är hemma sen=) Nu är det bara 18 dagara kvar (17 efter ikväll) tills han med stort H kommer hem. Längtar så!!!

Sms från Afghanistan

Fick ett sms från min älskling för ngn timme sedan. Egentligen brukar han alltid ringa vid den tiden om de är inne på campen. Tyvärr skrev han att han var sängliggandes o mådde illa och skulle ringa imorgon istället. Lite besviken blir man över att det inte kommer ngt samtal idag men tycker ännu mer synd om honom att han ska behöva ligga där nere i denna hetta o må skit. Hoppas verkligen inte han blir sämre. Hettan tar ju en hel del på krafterna ju. Han skulle som sagt var försöka ringa imorgon igen så vi får hoppas på att han piggnat på sig då.
Krya på dig min darling. Puss o kram

En härlig dag på stranden=)

Då har man haft strandpremiär idag=) Trodde dock inte att det skulle bli av då det var lite smådisigt här hemma imorse men det sken upp o vi gav oss av. Väl framme på Öland så blåser det ganska rejält. På vägen ner mot stranden möter vi min storebror med familj som är på väg hem p.g.a. att det blåser svinkallt vid vattnet. Vi gick ner i alla fall och bara 5-10 minuter senare så var det kanonskönt. Vinden mojnade av och det  fläktade lagom skönt fram till ca 14:00=) Vi hade några sköna timmar på stranden och åt äggmackor o fikade lite. Tog även en glass på vägen hem.
Tänk vad det tar på krafterna ändå o bara sitta vid stranden i solen. Kände i bilen på väg hem hur sjukt trött jag blev.

När vi väl var hemma så var det bara o glömma o gå in o vila sig för vid häcken vid mitt hus ligger min lilla trädgårdstomte     (pappa) o rensar ogräs. Det var bara till o stuva in grejerna och börja plocka upp alla högar o sopa lite. Det kommer en man o kipper min häck imorgon så den blir fin igen=) I skrivande stund så kommer jag på att jag glömt flytta vattenspridaren ute! Jäkla skit! Måste springa o flytta den först.
Så nu är det klart=)

Nu har vi precis käkat lite middag och dags o röja lite.
Kram på er alla
                                  
                                Hampe bygger som vanligt=)        Lillan värmer sig mellan vattenbesöken

       
                       Fikadags                                       Hampus ihopkrupen till en 
                                                                                 "stelkrampsbakterie"=)

Kalla kårar...

Vad jag blir ledsen o arg när jag läser sånt här. Kan inte begripa hur man kan göra ngt sådant på ett litet barn. Får kalla kårar i kroppen o tårarna bränner bakom ögonlocken av bara tanken på att ngn skulle skada mina små älskade barn. Tänk om man ändå kunde finnas vid deras sida 24 timmar om dygnet för att säkert veta att inget händer dem. Det finns inget större än kärleken till sina barn.
Jag älskar er mina små underbara barn! Ni är det finaste som finns!

Älsklingen sjuk=(

Pratade ikväll med min älskade R som är i Afghanistan. Han var inte riktigt pigg ikväll=( Han hade ont i magen o mådde illa o allmänt hängigt. Hoppas han är piggare imorgon. Kan inte vara kul o ligga där nere på campen i 60 graders värme o känna sig sjuk=( Vill ju bara pyssla om honom nu men det blir lite svårt när han är där nere. Vill bara skicka den största kramen o pussen till dig älskling o hoppas att du kryar på dig.
Älskar dig min prins=)

Nöjd (tror jag)

Nu har jag kommit på hur jag skulle göra den sista justeringen på designen så nu är jag ganska så nöjd tror jag. Lär väl pilla då o då men just nu är jag ganska nöjd så somrig får den vara ett tag nu=)

Idag har det inte hänt så mkt. Har haft en dag inomhus till största delen då jag brände mig lite på axlarna igår när vi var på marknaden. När det blåser så känner man ju inte att det bränner lika mkt som annars. Barnen har lekt med kompisar större delen av dagen så de är nöjda.

Imorgon drar jag o barnen troligen över till Eriksöre och solar o badar lite. Känner att vi behöver komma iväg lite oxå när det är så varmt. Det blir som en gryta hemma hos oss då vi ligger nere i en backe och ha sol på huset i princip hela dagen. Tänkte vi skulle packa lite badkläder nu ikväll o sen bara fixa en liten matsäck imorgon bitti så vi kommer iväg i tid.
Ha en skön kväll

Ny design igen=)

Eftersom det var så sjukt varmt ute så satte jag mig i köket o började greja lite med bloggen igen. Den blev ju så sjukt ful förra ggn. Nu känns det bättre igen. Bara ett bekymmer kvar egentligen men det får jag väl se om jag kan lösa men den får bli så här så länge i alla fall. Vad tycker ni nu om designen?
Kommentera gärna om du vill=)

En skön dag

Idag har jag och barnen varit med mina föräldrar på Algutsrums marknad. Tog på mig en lätt sommarklänning då jag trodde det skulle bli kokhett där bland allt folket men det var blåsväder. Det blåste så mkt så en del ställningar höll på o falla ihop. Tur jag hade med mig en tunn liten kofta till lillan för hon frös i början när vi kom dit. Vi gick först o strosade lite. Hampe hittade ju pokemonkort naturligtvis och eftersom jag förlorade ett vad mellan oss igår så fick han köpa sig ett paket. Vi åt sedan lite o gick vidare efter det. Lillan fick åka en karusell och var jätteglad för det. Sedan blev det lite sockervadd o en godisbit var till barnen. Inte för att man köper ngt speciellt på en marknad men det är mysigt o bara strosa omkring=)

När vi kom hem så passade jag på o vila en stund tills det knackade på dörren och det var min kära storebror o min goa brorsson som kom förbi. Vi pratade en liten stund o sen begav de sig hemåt. Alltid trevligt när han tittar in=) Vi har sedan hämtat paket från 3, käkat lite o spelat både pokemon o Hello Kitty-spel ikväll. Nu ska vi bara bädda lite rent uppe o sedan krypa till kojs.
Ha en fortsatt trevlig kväll.

Hampe nöjd i solen efter en korv som slunkit ner i magen=)

Lillan o halva mormor=) Mumsar gott på en korv

Som alltid flygplanskarusellen om lillan själv får välja=)

Magen v 16+6

Ja då har man gått 17 fulla veckor nu och går in i vecka 18 imorgon. Tänk vad tiden går. Känner av den lill* ibland men längtar tills de riktiga sparkarna känns=)
När jag pratade med min älskling idag så började vi prata om min mage så därför sätter jag nu in kort på min lilla bebismage så han kan få en glimt av den. Tänk, han har ju inte sett mig nu på över 7 veckor så lite mer mage har det nog blivit=)
Puss på dig älskling


Dagen

Vaknade tidigt imorse igen och målade sista väggen i lillans rum. Dock är det bara målat en gång så alla väggar ska målas en gång till=S Vi käkade sedan frukost o gjorde matlista o inköpslista o drog sedan ner till stan för att veckohandla. Inte alltid så populärt men det gick bra. Sedan har det varit det vanliga med tvätt o hundpromenader o mat. Dagen har ändå varit bra men jag känner idag efter flertal sena kvällar o tidiga morgnar samt värmen att jag är helt slut. Tänkte faktiskt bara vattna blommorna ute, ta in sista tvätten o kissa hunden o sen ska jag krypa ner i sängen. Imorgon ska vi på marknad i Algutsrum på Öland. Skönt o ha ngt o åka iväg på ibland. Dagarna går fortare då o snart så har de sista veckorna flugit fram tills R står här hemma igen med oss i sin famn=) Hade några bilder sen vi var hos jojjo i måndags samt från igår när lillan o jag åkte tufftuff-tåget aom jag lägger in här.
Ha en fortsatt trevlig kväll
 
Lillan helnöjd i solen när man kan doppa sig i poolen=)
 
Hampe skiner som en sol som alltid=) Barnvaktar även lilla Selma, min duktiga pojk=)

Med en glass i handen är vi redo för en liten tur med tufftuff-tåget=)


En varm dag hemma

Idag har det varit ytterligare en sommardag. Nu börjar man nästan bli sugen på o åka till stranden. Tyvärr lär det väl inte bli denna veckan då jag har FoS på lördag. Imorgon behöver jag handla lite o plocka lite. Får se om jag kanske ändå åker en liten sväng ändå. På fredag är det marknad i Algutsrum så dit ska vi en liten sväng oxå. Lite svårt o åka själv till stranden med barnen känner jag. Vart ska man göra av plånbok o mobiltelefon när man ska bada? Blir väl kanske lite mer sen när mina föräldrar har semester så vi kan åka tillsammans.

Jag vaknade kl 07 idag men låg till ca 7:40. Därefter startade jag diskmaskinen o gick sedan upp för att fortsätta målandet i lillans rum. Måste ju bli färdig där snart. Bara 3 veckor kvar nu ju innan mannen min dyker upp igen=) Barnen fortsatte sova tills mormor ringde vid 9:15 o väckte dem. Det var skönt o gå upp i tid idag faktiskt=)

Hampus har sedan varit hos en kompis hela dagen igen o lekt. Lillan o jag passade på o åka ner en sväng till stan. Vi var o köpte en ny liiten pool eftersom jag inte orkar med o greja med vår stora pool i sommar då jag är ensam. Vi köpte sedan en glass o hoppade på Tuff-Tufftåget en sväng. Sedan åkte vi hem o lillan badade lite grann o jag köpte mig en gravid-tidning o läste en stund i halvskuggan.

När vi sedan skulle ta en runda med hunden o jag skulle hjälpa lillan på med sitt linne så bara faller det hårtestar från henne. Genast börjar jag kolla vartifrån håret kommer. får då se att ungen har klippt bort i princip heeela luggen! Jäklans unge! Hon har ju varken mkt eller tjockt hår så den luggen hon klippte bort gör att hon nu ser kal ut i pannan=( Hennes hår växer ju inte fortast heller så det lär nog dröja innan hon har en lugg igen. Kunde dölja lite med att göra en snedbena o lägga över luggen o sedan fästa med ett spänne. Det är enda sättet hon ser vettig ut just nu.

Nu ska jag fixa lite käk o kanske måla en vägg igen. Ska defintivt ta en dusch senare när det svalnat ute. KL 20.00 är det sedan dags för "Stora byggslaget" på tv. Måste ju titta o heja på Frank=)
Ha en skön kväll
Bye for now

P.s Jag tycker de thar varit varmt hemma men när jag pratade med min älskling i morse så hade dom 68 grader i solen!!!
Snacka om att bli stekt.

Katastrof

Ni får ursäkta min bloggs utseende nu. Den är vekligen hemsk. Måste verkligen fixa till den igen men saknar lite inspiration till headern. Känner mig helt tom i skallen nu. Hoppas ni fortsätter o läsa bloggen ändå så ska jag försöka fixa till den igen så fort jag hinner. Har ni förresten någon blogg med snygg header o länka till så gör det defintivt så jag kan få lite inspriation.
Nu ska jag gå upp o sussa
Natti

Midsommarbilder


Min härliga bror med sin son o min dotter i knät=)

Min goa Hampe lär sin kusin allt om pokemon=)

Dagens outfit for me=)
 
Midsommarkransen på min lilla ängel=)

Den hemmavarande familjen

Hon har blommor i sitt hår=)

Hampe i full koncentration i singstar =)

Även lillan sög tag i mikrofonen o sjöng=)

Blandade bilder på barnen


Lillan poserar inför sommarfesten på dagis

Lillan hittat mitt satinnattlinne o ville så gärna låna det

Hampe den glade med sina pokemonalbum som vanligt=)

Bilder från barnens cirkus

Äntligen funkar det o ladda upp bilder igen=) Nu kommer några bilder från barnens cirkus häromkvällen=)


     
Hampe o lillan på lindans
 
Lilla hamstern morris rider på tigern=)


Lillan som cirkusprinsessa

Blir tokig snart när det inte fungerar

Nu har jag försökt igen o ladda upp bilder men icke att det fungerar än. Kollar andras bloggar o där verkar det inte vara några problem. Har mailat 2 ggr nu till supporten men ej fått några svar=( Lustigt att det kan kännas så irriterande som det faktiskt gör.

Dagen idag har varit lugn. Hampe har lekt med en kompis heeela dagen o lillan har nöjt sig med att hänga lite med dom o spela lite med mig o även spelat dator en stund ikväll. Själv har jag ju pillat lite grann med bloggen men lååångt ifrån färdig som ni ser. Har även dammsugit, tvättat o målat en vägg i lillans rum. Ikväll har Hampe o jag kollat på auktioner på pokemonkort på tradera. Han har nu köpt en utvecklingsfamilj samt ett annat bra kort. Vi har även lagt bud på en tredje auktion. Tänk vad pengar dom gör på dessa kort. Skulle man räkna ut vad Hampes alla kort kostar så skulle man nog falla baklänges=S Men Hampus älskar dessa kort. Han bär dem upp till sängen o kollar det sista han gör. På morgonen när han vaknat kommer han med pärmarna under armen och  plockar sedan med dessa till o från under hela dagarna.

Vi ahr nu käkat färdigt en sen kvällsmat o barnen ska nu ta en snabbdusch o sen lägga sig. Därefter ska jag ta en skön dusch o slappa lite i soffan kanske annars blir det nog en bok i sängen en stund.

Ha en fortsatt skön kväll

Ny design

Nu är min blogg lite ljusare i alla fall även om headern inte blev så superbra. Satt o lafsade lite snabbt bara men det funkar tills jag gjort en bättre=) Nu ska jag måla lite i lillans rum=)
Go kväll på er

Dämpat samtal=(

Igår när min älskling ringde så var vi båda dämpade o saknaden blev för stor. Dessutom låg jag i soffan med magkatarr. Allt bara kändes blääää!!! Efteråt skickade han ett sms o frågade om han skulle ringa igen, så det gjorde han. Allt blev väl inte så upphottat den gången heller men det kändes bättre i alla fall och med tanke på att de ska ut o köra i några dagar nu så vill man inte ha några funderingar eller dämpade samtal innan. Vi avslutade som alltid med " jag älskar dig. Puss." Jag vet att längtan börjar bli enormt stor för båda nu. Han har ju dessutom fler o sakna och han skulle nog göra allt för att komma hem o bara ge oss en kram. Han har varit iväg länge nu, snart 7 veckor! Bara 25 dagar kvar o härda ut och det vet jag att vi klarar, fast ibland kan det bli tyngre ju närmre man kommer för då dyker det upp ngn konstig frustration och tar över. Håll ut älskling, vi ska klara det här!!! Ta det lugnt nu. Vi hörs när du är tillbaka igen.
LOVE YOU!!!

Urusel sömn=(

Blir snart tokig om jag inte får sova riktigt. Jag är nog vaken lika mkt som jag sover om natten vilket naturligtvis ger mig huvudvärk om morgonen samt en tråkig trötthet och nedstämdhet. Man försöker hålla humöret uppe men nu börjar bristen på sömn ta ut sin rätt. Varför sover jag inte då kan man undra?  Jag måste ligga på sidan för att kunna sova och nu sedan några veckor behöver jag ha en kudde mellan knäna annars trycker det på i lilla bebismagen och ger ett obehag o småont. Detta innebär ju att varje gång jag ska vända mig om i sängen måste jag få med mig kudden till andra sidan. Detta gör att jag vaknar varje gång jag ska vända mig och det är ett antal ggr/natt! Vissa nätter är det ju oxå dags o springa på dass o kissa. En annan orsas som är självförvållad är ju att sedan Roger åkte så får våra 2 barn sova hos mig då jag inte vill sova ensam. Förr kunde bara Hampus sova hos mig när Roger jobbade men nu är ju lillan så stor så hon oxå vill sova hos mig och jag kan ju inte bara neka den ena. Vissa nätter ligga de stilla och det går bra. Vissa nätter stökar båda två med att rulla runt o sparka lite hej vilt o prata i sömnen vilket innebär en pissnatt för mig. Får nog ta en natt sedan när lillans rum är färdigt o se om jag kan sova ensam, iså fall blir det nog nån enstaka natt ensam i sängen=)
Nu ska jag käka lite lunch.
Ha en bra dag

Bildproblem!

Varför funkar det inte o ladda upp bilder?!!!!!! Testade idag igen men trots att det står klar på uppladdningen så kommer det ingen bild i inlägget!!!!
Ngn som vet så hjälp mig!


Dagarna flyger iväg...

Jag hade ju lovat min älskling o skriva lite igår o lägga in lite bilder men jag vet inte vart dagen tog vägen igår. Hux flux så var det ju kväll. Kändes som jag var på språng hela dagen o så var det nog. Idag blir det i alla fall midsommarlunch hos mina föräldrar. Ev blir det en liten tur ner till Qvarnaslätt för en svängom med de lurviga kring midsommarstången. Därefter ska jag o barnen fortsätta eftermiddagen o kvällen hos våra vänner Johanna o Jonas så barnen får leka lite o jag kan sitta o snacka lite skit=)
Idag fattas mig min älskling ännu mer. Vill så gärna ha honom hos mig och kramas lite. Han lovade att ringa i alla fall idag så jag väntar på det=)
Lägger in lite bilder från sista dagarna här hemma med mina busbarn. De hade cirkus för mig häromkvällen med lindans och prinsessdans, hamster som red på en farlig tiger m.m. Riktigt underhållande=) Igår var även Felicia med dagis och sjäng på ett äldreboende och det är alltid så uppskattat av de äldre när de kommer. De har varit där både vid lucia o påsk nu.
Hoppas ni alla får en trevlig midsommar idag!!!

Så jäkla typiskt! Nu fungerar det inte att ladda upp bilder!. Får bli ett inlägg med bara bilder nästa gång.
Kram så länge.

Gravid v 16

Vad händer då?

I magen:

Graviditetskalender vecka 16Fostret kan hålla huvudet upprätt och utvecklandet av ansiktsmuskler gör att det kan uppvisa olika ansiktsuttryck, till exempel rynka pannan och kisa. Muskelrörelserna börjar att bli koordinerade. Öronen sitter på rätt plats, likaså navelsträngen vars fäste har flyttats ner på magen. Fostret tömmer sin blåsa varje 40:e-45:e minut. Det är möjligt att avgöra kön med hjälp av ultraljud.

 Om fostret är en flicka bildas under veckan flera miljoner ägg i hennes äggstockar. Eftersom en kvinna inte kan reproducerar ägg ska dessa räcka till hennes cirka 400 ägglossningar i livet.

 

 vikt.JPG  langd.JPG

100 gram

14-15 cm

Längden mäts från huvud till stjärt (CRL).

Mamma:

En del kvinnor kan känna svaga sparkar nu. Det känns som ett sprattlande grodyngel och sparkarna kan lätt blandas ihop med gaser eller tarmrörelser. Oftast är det omföderskor som känner sparkarna vid den här tidpunkten. Det är inte ovanligt att förstagångsgravida känner sparkarna först i vecka 22 24.

Ditt hjärta pumpar runt en allt större mängd blod och du kan lätt känna dig andfådd. Många kan känna av halsbränna och sura uppstötningar.

Källa: barntotal.se


Underbar känsla=)

Jag har de sista dagarna börjat känna av lite buffar i magen som jag tror faktiskt kan vara vårt lilla mirakel som börjar växa till sig o röra sig=) Det är en sån sjukt härlig, fantastisk känsla när man känner hur bebisen rör sig där inne. Ska bli kul när det känns så tydligt så man kan känna sparkarna utifrån och barnen kan få känna hur den sparkar=) Felicia är ganska fascinerad nu över att magen börjar bli stor och klappar gärna på magen=) Hon kommer nog att bli en stolt storasyster=)
Längtar även tills mannen kommer hem o kan få klappa lite oxå=)

Sorry älskling...

Lovade min älskling  att skriva i bloggen mer idag o lägga in lite bilder men jag känner att jag inte orkar det idag. Får bli lite bilder imorgon från barnens cirkusföreställning de hade för mig igår kväll=) Har idag målat en vägg i lillans rum o sen var jag helt slut. Det börjar redan kännas både i rygg o mage  när man ska kliva upp o ner för en pall hela tiden o maskera o måla. Får ta det sakta o säkert istället. Har ju som sagt 4 veckor på mig innan det behöver vara färdigt.
Ska nu kika lite på lyxfällan sen blir det nog en tidig kväll i säng för en gångs skull. Har ju blivit 24.00 innan jag släckt lampan de sista kvällarna.
Natti

Dags för ny design?!

Igår kväll när jag satt o pillade lite med svägerskans blogg så blev jag sugen igen på o ändra min till lite somrig. Nu är den ju ganska mörk( kan den bli mörkare!) Får väl se om tiden dyker upp till o fixa lite. Nu ska jag däremot fixa lillan som ska på sommarfest på dagis kl 09.
Ha en bra dag
P.s kolla gärna svägerskans blogg=)

Veterinärsbesöket avklarat.

Äntligen är besöket hos veterinären avklarat. Har ju varit en smula nervös inför det dels för att Ricco vaktar mig så mkt och dels för att få reda på vad det egentligen är för fel. Mkt trevlig personal faktiskt och jag hade pratat med tjejen innan om hur Ricco vaktar och frågat om jag kunde få låna en munkorg mest för min egen nervositets skull. När vi kom dit så gick jag in o anmälde oss och fick sedan en munkorg med mig ut. Hämtade in Ricco och satte honom på vägen: 38 kg! En stor herre=)
Vi blev sedan invisade på ett undersökningsrum i väntan på veterinären. Ricco var inte glad åt munkorgen utan försökte dra av sig den om o om igen. Det enda som lugnade honom var att jag satt o kliade honom på bröstet konstant. Då kunde han slappna av o glömma munkorgen. Efter en stund kom i alla fall veterinären in och Ricco fick kliva upp på undersökningsbordet. Han satt sedan där medans veterinären kollade på såret. Han bestämde sig sedan för att kolla i mikroskop och tog därför prov med en kanyl i såret. Min duktiga vovve sa inte mkt alls utan satt där så snällt medans jag kliade honom. Visst grymtade han till en gång när de började kolla på svansen men sen sa han inte ett ljud. Efter han kollat i mikroskopet kunde han konstatera att det inte fanns några tumörceller i alla fall=) Förmodligen en infektion och Ricco är nu insatt på antibiotika 1,5 tabletterX2 i 20 dagar. Därefter ska vi på återbesök den 7/7 för att kolla att allt läkt som det ska. Det känns jätteskönt att ha varit där nu men inte sjutton är det billigt!. Veterinären var inne hos oss i ca 5 minuter och besöket kostade 1070 kr+ mediciner! Har ju givetvis försäkring på honom så efter nästa återbesök så har vi nog kommit upp i självrisken och kan reglera det då. Nu är det bara o komma ihåg de där pillerna 2 ggr om dagen oxå. Blir till o sätta larmet på telfonen tror jag om jag ska komma ihåg det=)
Nu ska vi käka lite fläskpannkaka innan jag ska slänga mig i soffan en stund. Känner mig helt slut nu.
Ha de

Sicken otur!

Har  nu lyssnat på Tomas Ledins nya album villet som vanligt är en skiva i min smak. Tomas= sommar. Fick då en tanke på att han kanske faktiskt kommer till slottsruinen i år så jag slog fram på datorn o hittar att han ska hit den 15 juli! Så jäkla typiskt då min älskade R kommer hem 16 juli! Hade ju varit skitmysigt o överraskat honom med en tur dit o picknick vid slottsruinen till härlig musik o bara myst vi två en kväll. Men,men inte mkt o göra åt. Tror ju inte att Tomas flyttar sin konsert en dag för min o Rogers skull=S. Får väl höra med mamsen kanske om vi ska ta en tur över o bara njuta en kväll utanför ruinen.
Nu ska jag fixa hunden lite innan vi ska till veterinären.
Håll tummarna för oss kl 14.00 idag.

Håll ut!

Refrängen i denna låten kändes som att han sjöng direkt till mig o min älskade R.
Håll ut älskling, vi ska klara det tillsammans.

Veterinären imorgon=(

Nu har jag bokat en tid till veterinären för min hund Ricco. Han har haft ett sår på svanstippen ca 2-3 veckor som inte vill läka riktigt. Det har istället försämrats tror jag då det blöder mer. Ibland när han viftat på svansen så är det blodstänk lite här o var och på garderobsdörrarna kan man nästan tro att det varit riktigt slagsmål så blodet stänkt.  Har ju försökt egenvård men nu räcker det inte längre. Vill ju helst inte åka dit eftersom han vaktar mig så mkt o bara trilskas genom o morra på främmande folk samt att han inte är förtjust i främmande hundar. R har ju inga bekymmer med detta utan det är aldrig några problem när han åker till veterinären med honom men nu så får alltså jag fixa detta. Det ska väl gå det oxå.
Ska dit imorgon kl 14.00 så håll tummarna för mig att allt gå bra och att det inte är ngt allvarligt med min "lilla" vovve.

V 16=)

Tänk vad tiden går fort när man är gravid. Jag är nu i v 16 och har nu börjat få en liten "bebismage"=) Känns skönt att man inte bara ser småfet ut längre. Jag mår ganska hyfsat faktiskt. Inte direkt illamående längre och inte supertrött heller. Har dock mkt sammandragningar o slitningar i magen samt känningar i ryggen. Har ju haft foglossning med båda barnen tidigare men jag hopas jag slipper det denna ggn. Längtar nu efter att få känna de små sparkarna så man får ett livstecken från den lill*.

Lilla bebismagen i v 15+2

Några bilder...

Några bilder...

Lillan m gosnalle. Snacka om trött då man slocknar innnan jag ens hinner bädda rent i sängen.





Good day and bad day...

Ja det kan verkligen gå upp o ner om dagarna. Ibland känns det som att allt bara flyter på och att jag fixar det här utan bekymmer för att sedan i nästa minut falla ner o bara längta ihjäl mig efter R och efter känslan av att bara krypa upp i hans famn o bara finnas där. Idag när han ringde så blev det bara för mkt. Tårarna kom. Jag längtar så tokmycket efter honom nu samt  att känna att det finns ngn som kan hjälpa mig o ge mig en egenstund nån gång. Hur mkt jag än älskar mina barn så kan det bli tradigt o höra deras syskontjafs hela tiden och då hade det varit skönt o fått avlösning nån gång. Dessutom måste jag nog åka till veterinären imorgon med min hund och bara det är ju ett projekt som inte ger mig mindre bekymmer  i sig men det får gå det med. Det är ju inte ofta de här stunderna kommer över mig ändå men ibland och då är det skönt o få prata med R så vi kan peppa varandra de sista veckorna innan hans första leave. Det går ju faktiskt fort ändå=) Vi hade ett bra samtal min älskling o jag i alla fall o det känns alltid skönt innan man lägger sig att man får berätta hur mkt man saknar o älskar varandra. Hoppas du sover gott min soldat så ses vi snart=)
Puss o kram

Snart är det du  o jag som sussar så här=)

Lördag igen

Ja då var det lördag igen. Tiden går fort, tack o lov för det för då kommer snart älsklingen hem till mig. Idag funderade jag på o åka ner till Blekinge o hälsa på Rogers familj men då regnet stod som spön i backen o de varnade för hårda vindar så valde jag o stanna hemma. Får ta en sväng ner en annan dag. Det är så länge sen jag träffade dem nu. Istället började jag renovera lite smått i lillans rum. Ska riva ner en bård i rummet o sen ska väggarna målas vita med en fondvägg som ska vara röd.

Åh nu kommer en av mina favvolåtar på tv:n. Lasse Berghagen med låten " en kväll i juni". Älskar den låten då den får mig att tänka på min goa morfar=)

Där blev det avhopp mitt i texten men var tvungen att lyssna på låten=) Jag började ju riva ner bården i lillans rum men kan säga att det var mer arbete än vad jag trodde det skulle vara. Har bara rivit bården på ena väggen idag för sen tyade inte ryggen min. Har börjat få bekymmer med ryggont om dagarna nu. Får hoppas att det bara är tillfälligt o inte ngn foglossning på G.  Annars har det inte hänt så mkt idag utan mest plock en sån här tråkväderdag. Har pratat med älsklingen ett par ggr idag o det är inte helt fel=) Nu har vi myst lite framför tv:n till sommarkrysset. Dags o gå uppo bädda rent i sängen innan läggdags.
Ha en fortsatt trevlig kväll

Skolavslutning för Hampus=)

Idag har det då varit skolavslutning för Hampus. Tänka sig att han redan har gått färdigt klass 1. Tiden går så jäkla fort så man nästan bli rädd. Tyvärr var ju inte vädret det bästa men det kunde även har varit sämre för det var åtminstone uppehåll under förmiddagen. Dock startade dagen ganska så bedrövligt. Lillan var inte alls på sitt bästa humör på morgonen innan vi skulle lämna Hampus så detta gjorde mig ganska irriterad. Hon skulle göra allt hon inte fick o inte lyssnar hon heller så man blir världens största tjatmoster nu tyvärr=( När vi väl har fått H färdig och jag har fått på mig kläderna och vi ska klä på oss ytterkläderna så fastnar jag med min nya skjorta i en spik och sliter sönder den!!! Faan,faan,faan! Vad ska jag nu ha på mig! Min nya skjorta som jag aldrig använt är nu sönder=( Jaja, iväg m H ialla fall så han kommer i tid till skolan. Lillan o jag åkte sedan hem igen för att göra oss färdiga. Fick ta en annan skjorta o leggings till slut och lillan skötte sig bra resten av tiden hemma=) Vi kom i tid till kyrkan men alltid lika mkt folk så vi fick stå.

Det är ngt speciellt med skolavslutningar i kyrkan. Barnen sjunger o är glada. En del gamla sånger som en annan sjöng kom åter o man drömde sig bakåt X antal år i tiden.
Efter detta var det samling hemma på skolan och dags att säga adjö till fröken o kompisarna. Vi åkte därefter till McDonalds för att fira in sommarlovet. H ska iväg på kalas om en stund och lillan är nu uppe hos en kompis och leker. Har precis varit ute m hunden och då följer ju som vanligt katten med oss men denna gången stannade hon ngnstans på vägen och nu hittar jag henna inte=( Hoppas verkligen hon hittar hem. Dessutom har det börjat regna igen så hon lär väl bli dyngsur lilla Busan. Ska spela en match i pokemon nu med H. Ha en fortsatt trevlig dag.
 
H till vänster                                                       Go o glad på McDonalds

     
Min stora pojke            Kort på mig efter önskemål av mannen min=)

P.s Busan hittade hem under tiden jag skrev men hon var superblöt.

Nybrobo i tv-rutan ikväll=)

För er som är från lilla Nybban med omnejd kanske känner igen Frank? Han ska vara med i tv3 idag i byggslaget. Tror det var kl 20:00. Måste ju kolla när det är ngn man känner. Inte ofta ngn från lilla Nybban är med i tv=)
Heja Frank=)
.

Halvtid

Idag är det 5 veckor sedan min älskade R åkte. 5 veckor innebär halvtid, vilket innebär nedräkning nu=) Dessa veckorna har gått så fort och det är så man får tänka.  Inget bli bättre av att man gräver ner sig precis. Just nu längtar jag till tors/fre då han skulle vara tillbaka o kan ringa mig. Miss you honey! Ily 4-ever!

Shoppingdag=)

Idag har ju mamma o jag varit i Kalmar o shoppat lite. För en gångs skull hittade jag lite olika saker till mig själv=) Handlade 2 par örhängen, ett halsband, 2 par 3/4 leggings, en skjorta, bälte, en klänning, smink, bh... Riktigt kul faktiskt. Köpte även ett par basketkängor till H samt en keps till H o en keps till lillan.  Köpte även en del saker på Ikea. Dagen har varit superskön o trevlig. Vi åt även ute 2 ggr=S. EFtersom jag blir så hungrig på 10 sekunder o mamma inte var hungrig så traskade vi ner till Mc så jag fick äta lite där först. Sen var vi ju inte hungriga när vi var inne i stan utan det blev istället middag på Ikea innan vi skulle åka hem men det var gott det med=) Nu är jag helt slut men nöjd med dagen.
SKa nog knalla upp i sängen o titta på en liten film en stund tror jag.
Go kväll på er

Trevlig dag=)

Idag ska min kära mamma o jag ta oss en tur till Kalmar. Kanske shoppa lite och äta ute, så gott det ska bli=) Ska även ta en tur till Ikea o kika lite. Skit att inte skattepengarna redan kommit in. De lär väl dyka upp innan veckan slut i alla fall. Nu ska jag käka färdigt lite frukost o sen fixa i ordning mig. Hoppa ni får en bra dag
Kram

Allmänna sovadagen?!

Finns det ngt som heter så? Näe, det gör ju inte det vad jag vet men kanske man skulle införa det en dag som denna? Fast då kanske man skulle införa 2 sådana dagar för oss med barn så man fick en dag var=)  Idag har det kännts John Blund har dröjts kvar hos mig hela dagen. Ögonlocken är så tunga, så tunga. Lillan o jag la oss 30 minuter efter att vi lämnat Hampus i skolan. Var bara tvungen o däcka en stund innan vi åkte till Jojjo. Vi har nu precis kommit hem efter en heldag med trevligt sällskap även om jag nu varit som en däckad säl... Vi har ätit gott o pratat om ditten o datten. Alltid kul med lite sällskap i ensamheten. Idag har ju R begett sig på en resa under veckan oxå så det blir inget telefonsamtal på några dagar igen men det gäller o sysselsätta sig då så tiden går fort. Imorgon ska min mamma o jag åka ensamma till Kalmar o strosa lite o äta gott. Ska bli så skönt o bara få kika runt lite utan barn o äta ute=) På onsdag har jag bestämt klipptid till Hampe oxå så han ser vettig ut inför skolavslutningen på fredag. Torsdagar har jag ju friskis så det finns faktiskt o göra denna veckan med=) Nu ska jag förbereda middagen till mina underbara, söta perfekta barn=)
Sen ska jag däcka i soffan igen=)
Tjing pling

Morgonsvammel...

Åter väckt av grannens hundar som skäller... Hoppas de inte släpper ut dom lika tidigt hela sommaren utan att man får sova lite längre nu när barnen snart har sommarlov.
Min älskling ringde förresten imorse och sa grattis=) Vi har idag varit gifta i 10 månader. Vilken underbar tid! Älskar dig R!
Lillan o jag ska nu bort till Johanna o barnen. Vi har bestämt oss att luncha ihop idag så det blir en heldag ihop, trevligt. Alltid skönt o ha lite o göra om dagarna nu när R ska vara på resande fot några dagar. Om bara vädret kunde vända och bli lite varmare. Ser dock inte så ut denna veckan om man kollar SMHI. Regn i princip varje dag fram t.o.m. fredag=(
Ha en bra dag vänner

Lite blandade bilder...

Nu står 84 st härliga, nybakta, doftande kanelbullar på bänken=) Luktar ljuvligt... Tanken var att det även skulle bakas chokladkakor men magen säger stopp nu. Istället står nu en fiskgratäng i ugnen och lite vitlöksbröd. Därefter ska vi ta några bullar och gå upp till mina föräldrar o ta en kvällsfika.
Hittade en söt bild på min katt bl.a. som jag sätter in nedan. Ha en fortsatt trevlig kväll nu

Så här kan man sova bara man får vara i mattes knä=)

Felicia älskar o baka som vanligt.

Felicias bakverk. Inte de smaskigaste kanske... ( Ni som blir bjudna kan jag lova att dess åkte i soporna=) )

84 st  ljuvligt doftande kanelbullar=)

Afghanistan, call me again!

Roger ringde ca 15 minuter sedan då vi faktiskt fortarande låg o sov. Detta innebär att jag är groggy när jag svarar. Roger säger då till mig att jag ska sova vidare igen så ringer han senare. Så vi lägger på! Hur dum får man bli?! Jag kan väl inte ligga här o sova hela fm när min älskling ringer! Så jag messar honom direkt" ring nu igen" och kliver upp. ( behövde dessutom tömma blåsan oxå). Tydligen har han inte telefonen på för han har inte ringt än i alla fall. Puckade lilla mig! Klart att jag hellre kliver upp o pratar med min älskling än o ligger o sover, om det så skulle vara mitt i natten han ringde. Får nog prata med min älskling att han får se till att jag är vaken innan vi bestämmer att vi ska lägga på eftersom jag inte har en aning om vad jag säger förräns det är pålagt o jag ändå har vaknat till...
så nu får man snällt vänta tills han ringer igen.
CALL ME baby!!!!
Hungrig är jag med. Lika bra o trycka i sig lite frukost medan man väntar
Ha en underbar dag

Firadags, eller?!

JA då var det Sveriges nationaldag. Vad gör man då?! Kan inte minnas att jag någonsin varit på ngt rejält firande av denna dag och kan heller inte förstå vad som är så speciellt. Skillnad om man jämför med Norges firande. Jag hade nog hellre åkt över dit o firat deras dag än o vara här o försöka hitta på ngt för att fira, vaddå?! Näe, denna dagen känns inte så där jätteviktig för mig faktiskt. Om man hade firat den rejält så kanske det hade lockat lite. Här kan man se på sin höjd drillflickorna o musikkåren gå genom staden för att sedan ledas till en scen  för att höra ngn politiker eller liknande svamla.
Gaaaahhhhh..............

Ursäkta avbrottet men kände ngt som kliade på insidan av mitt ena lår och upptäcker en fästing krypandes uppåt! Tvi för dessa djur. De är ju så äckliga! Har redan plockat flera stycken på min hund idag... ( usch, det kliar fortfarande)
Jaja, jag var väl ändå färdigskriven om nationaldagen i alla fall. Med andra ord så är det idag en vanlig dag för oss.
Vi har avslutat en sen frukost nyss. Färska jordgubbar med mjölk och sedan en nybakad varm baguett till det och ett glas proviva. Mums vilken start=) Väntar i stort sett bara på att min man ska ringa första omgången snart=)
Nu ska jag röja köket o hänga en maskin tvätt. Hoppas ni andra får en bra national"vanlig"dag.
Kram
                                                                      

Uppdatering från gårdagens tumult

Kanske ska berätta för er som inte vet hur gårdagen förlöpte. Jag åkte ju till barnmorskan för att kolla hjärtljuden men ve o fasa, hon  hörde inga hjärtljud från ngn bebis... Istället ringde hon till gyn i Kalmar som kunde ta emot mig omgående. Så jag sattemig ensam i bilen och drog mot Kalmar. Det var nog den jobbigaste resan jag gjort till Kalmar tror jag.
Tankarna snurrade i huvudet om o om igen. Tänk om barnet inte lever?  Väl inne i Kalmar parkerade jag bilen och tog mig på ngt sätt till gyn. Kände hela tiden hur frånvarande jag var. Väl inne på gyn fick jag vänta en stund innan läkaren tog emot mig. När jag var på toan så ringde naturligtvis min älskling och när han hörde varför jag var där lät han helt förstörd stackaren. Lovade att messa honom så fort jag var färdig så han kunde ringa mig igen. När det blev dags för min tur fick jag följa med läkaren in på ett rum. Hon ställde några frågor och därefter var det dags för vaginalt ultraljud. Äntligen fick jag se hur hjärtat slog och hur den lill* rörde på sig. Allt såg ok ut enl läkaren. Hon tog även en bild och rådfrågade kollegorna men ingen kunde ge en förklaring till min blödning utan allt såg ut som det skulle och bebisen mår bra=) Messade direkt ill min älskling som sen ringde och jag kunde glad berätta för honom att allt var ok med pyret. Han blev lättad och glad förstås. Han berättade att han hade varit väldigt nära o gå in till chefen o be honom skicka hem honom. Stackars älskling, vilken frustration det måste ha varit för honom när han inte kunde vara här för mig. Så för er som undrat så vet ni nu att allt gick bra till slut igår och pyret mår alltså bra. Själv ligger jag däckad idag p.g.a. fruktansvärd huvudvärk. Låg hela fm fram till 12. Hämtade barnen vid 13 och sedan har jag nu legat i 1 1/2 timme igen men den vill inte försvinna. Inget skoj alls när man är ensam, men som min svåger skrev" som man bäddar får man ligga" och det stämmer ju. Så det är bara för mig att kliva upp nu o traska med hunden o sen ska barnen o jag åka o handla lite revben o kyckling tror jag. Ha en bra fredag
Kram

Till Bm idag

Idag har jag äntligen fått tid till min Bm för att kolla hjärtljuden. Vill ju veta att allt är ok där inne efter att jag hade blödningen. Känns nervöst... Dessutom känner jag mig inte ett dugg gravid idag, får hoppas att det bara är spökveckorna som härjar o inget annat. Har dessutom dragit på mig förkylningen som barnen har haft så idag värker det i örat samt svinont ena sidan i halsen o förkyld. Stackars lilla mig.

Hunden hade ju en härlig överraskning till mig i morse. Jag klev upp i tid i dag för att jag skulle hinna duscha innan jag körde barnen men när jag kommer ner möts jag av hundskit i en hög så stor som en kobladda! Inte så där jävla kul faktiskt. Stackars Ricco, han måste ha varit så nödig eftersom han aldrig gör ifrån sig inne, inte ens i trädgården om det inte är riktigt akut. Han skämdes så när jag kom ner. Så istället för en dusch blev det till att gräva upp skit o torka. Ska ta o dammsuga o skura golven ordentligt nu tänkte jag innan jag ska ta en dusch för att sedan åka till Bm.
Håll tummarna för mig vid kl 12 idag!

Min make, den bästaste i världen!!!

Blir så arg när jag hör att en del tror att min man bara har dragit och lämnat mig ensam med barnen o hunden. En del tror att vi inte diskuterat detta fram och tillbaka utan att detta var ngt han ville o att han bara skulle ha åkt... Glöm de tankarna för så är det INTE!!! Vi har diskuterat detta många ggr och han gör det lika mkt för bådas skull. Nu var det ju inte planerat att jag skulle vara gravid när han var iväg (helst innan  så han sluppit o åka) men nu är läget som det är. Vi har fått den gåvan att vänta en liten till och det är vi överlyckliga för. Visst kommer det dagar som den här, då man önskar mer än allt annat att han hade varit hemma men dåliga dagar kommer oavsett om han är hemma eller borta. Jag är glad att vi har ett sånt starkt förhållande som klarar påfrestningar som detta. Det bevisar bara att det verkligen är meningen att vi ska leva vårt liv tillsammans oavsett vad som sker runt om. Vi har blivit otroligt starka , både som enskilda personer och i vårt förhållande och det finns inget som kan ändra på det. Vi är själsfränder, så är det bara.  Jag vill bara att Roger, min älskling, att du ska veta hur mkt det betyder för mig som du ändå gör nu och hur mkt DU betyder för mig. Du är verkligen mitt allt och jag längtar tills den dagen då vi åter ska få vara i varandras armar igen. Sköt om dig så ses vi snart=)
LOVE YOU!

Vänta tills imorgon...

Japp det är vad jag får göra efter att äntligen fått tag i ngn inom gyn. Eftersom jag inte har några bekymmer nu så bör man påtittas inom 10 dagar så det blir bara för mig att vackert vänta till imorgon. Faan oxå att det ska bli så här när Roger inte är anträffbar. Känns som jag håller på o bli knäpp idag men får intala mig att allt är som det ska o sen ringa direkt till Bm imorgon igen.

Så jääävla irriterande!

Nu ringde jag till gynmottagningen men där var telefonkön stängd. De hade bara öppet till kl 11 idag! Så vad gör man nu när man är så nervös?! Känner att tårarna kommer nu av hopplöshet o ensamhet. Varför ska det strula så denna gången för när inte Roger är hemma?! Får se om jag hittar ngt annat nummer att nå ngn på för jag måste prata med ngn kunnig nu.

Typiskt!

Försöker ju få tag i min barnmorska som jag skrev tidigare. Inte nog med att de bara ha telefontid vissa dagar, en timme, men idag är alla här på utbildning så det finns inte ngn som man kan prata med idag. Jag vill inte ringa till gyn o belasta dem med min oro heller. Så här står jag nu utan ngn att prata med som kan hjälpa mig o lugna mig=(  Vet inte vad jag ska göra. Känner att jag klättrar på väggarna idag p.g.a blödningen igår. Kanske ska ringa o bara prata med gyn i alla fall... Får se hur jag gör.

Oro=(

Igår kväll fick jag en blödning i samband med toabesök. Är sååå sjukt nervös nu att ngt ska gå fel igen. Hade ju lugnat mig efter ultraljudet och kände att jag mådde så bra och så dyker detta upp. Pratade med gyn igår kväll som bad mig avvakta om det inte blev mer eller om jag ej hade ont i magen. Det har inte blött mer och jag har inte ont i magen mer än "oromage". Har försökt att nå barnmorskan men det är ju bara teletid mellan 11-12 om dagarna. Hoppas hon ringer tillbaka innan då jag lämnade ett meddelande. Skulle så gärna vilja att hon lyssnade o se om hon hörde några hjärtljud så man åter igen kan slappna av o njuta av att vara gravid. Såna här saker är tunga när man är ensam o inte kan bolla med Roger. Ännu värre nu då han inte ha möjlighet att ringa heller förrän kanske på fredag. Vill så gärna prata med honom nu...
Ska vila lite nu o sen måste jag röja här hemma för igår blev det inget gjort alls...

Saknar pappa...

Ja nu börjar Hampus sakna sin pappa mer o mer. Det kommer nu framför allt om kvällarna att han blir lite tyst o småledsen då saknaden är stor för honom. Vi kramas mkt o pratar mkt om det. Det är viktigt att han får prata om saknaden efter sin pappa. Man kan oxå märka på Hampus sätt ibland, dels förmodligen den normala utvecklingen med kaxighet o.s.v men man kan känna ibland att han är sur o tetig och det har ju Hampus inte varit innan. Tur att sommaren kommer snart så vi kan mysa o åka o bada om dagarna tills pappa kommer hem.  Det har idag gått 4 veckor sedan han åkte och i det stora hela så går ändå tiden fort. Visst, det är 6 veckor kvar tills han kommer hem men sen minskar ju varje period som han är borta och det känns skönt. Hampus är väldigt noga med att klippa på måttbandet varje kväll som ännu en dag har gått och det minskar tills pappa kommer hem=) Man får sina funderingar många ggr om när man ser honom arg eller ledsen, om vi verkligen gjorde rätt som tog detta beslutet... Igår var det väldigt märkbart o det kändes tungt i mammahjärtat och man vet inte riktigt vad man ska säga ibland. Vi pratade ikväll om att alternativet om pappa inte hade åkt och då kände han att det var ok i alla fall. Det gäller o låta honom bli ledsen o arg och krama honom massor så klarar vi detta tillsammans.
Nu ska vi fixa lite kvällsmat och sedan är det dags att krypa till kojs tror jag. SKulle kunna gå o lägga mig redan nu faktiskt.
Bye bye

Dagen so far...

Även idag har vi ju kanonväder!!! Lillan har varit ute o badat idag igen o jag tog en stund på stolen i solen. Kan inte sitta för länge för då kokar man ju upp. Har lite svårt för att njuta stilla i solen nu som jag hade förr. Vet att när jag väntade Hampus ändrades det och jag älskade o sitta i skuggan istället, jag som alltid hade varit en soldyrkare. Vi har ätit vattenmelon o myst lite på baksidan. Även tvättat sängkläderna då lillan tappat choklad så det såg ut som vi bajat i sängen...

Ikväll är det sommarfest med dagis i skolskogen. Ska baka någa chokladbollar o ta med oss samt pizzabullarna=) Kan nog bli trevligt en stund. Tiden går ju lite fortare i alla fall eftersom min älskling nu kommer vara på resande fot ända till fredag förmodligen så det blir inga samtal att vänta förräns då. Tur jag har lite inplanerat denna veckan=)

Nu ska jag röja i köket igen o sen fixa chokladbollar samt middag. Ha en fortsatt trevlig dag=)


Lillan som leker med den vattenälskande hunden vår=)

RSS 2.0