första smakisen...


Häromdagen fick Lowe prova sin första smakis.
Gröt m lite katrinplommonpure=)
Resultatet ser ni nedan=)
Det går lite bättre nu=)

Suttar gärna på skeden om det bara är katrinplommonpure. Gröten hade han gärna skitit i ;)

Lillskiten=)


Så här hittade jag grabbarna städandes häromdagen. Lowe helnöjd över o få vara i centrum;)

Fler än jag som njöt av solen idag=)



Stackars öron=)

Nämnde ju i förra inlägget om Hampus o hans önskan om att börja spela trombon efter att ha testat olika instrument i skolan. Idag hittade jag en lapp om just detta och där stod det ifyllt följande:
-" Av det vi har sett idag har ditt barn bäst förutsättningar för att spela: tvärflöjt eller FIOL"!
Ajajaj mina små öron om det blir fiol=)
Varför inte bara en vanlig gitarr eller piano?!

Hua...=)

Min älskade son Hampus hade idag varit på musikteater m skolan och var tydligen jättenöjd med denna. Han hade med sig ett papper hem med hemsidan och ville kika in på den. Man kan kika lite där på en kort snutt av deras föreställning och den verkade faktiskt bra=) När de sedan började spela lite olika instrument så berättade Hampus att de hade fått prova på lite olika instrument idag och att han skulle börja spela... TROMBON!!!
Gud hjälpe mig! Fick genast rysningar i hela kroppen av den tanken. Med tanke på hur mkt ljud det är annars utan tromboner så blev jag nästan mörkrädd när jag tänkte på Hampus "spelandes" trombon. Även flashbacks från när min lillebror började spela trumpet i barndomen...  Hua, hemska tanke...
Jag tror nog att den där trombonen får försvinna långt bort annars rymmer nog jag =)


Lagkänslan...

R har nu åkt iväg for o träna lite jujutsu. I dag tränar de bara lite extra o inte ngn schemalagd träning. De är några stycken som träffas o tränar fritt o snackar lite skit. Detta kan få mig att sakna den tiden då man själv tillhörde en klubb, ett lag. Känslan av att umgås o träna med vänner är en härlig känsla.

Jag spelade fotboll i ca 10 år och minns detta som en av de bästa tiderna i livet. All tid o allt snack i omklädningsrummet( vilket var en hel del) var skitkul. Vi var mkt på cuper o träningsläger vilket innebar mkt tid även utanför planen och mkt annat snack än bara fotboll. Träningen man fick var mer som ett + egentligen=) Alla resorna till och från matcher i minibussarna... Ojojoj stackars de som tränat oss ;)

Ibland har jag fått en tanke om att börja träna jujutsu igen men inser att det inte skulle fungera att både R o jag tränar på samma tider då vi har lilla Lowe som ju inte kan sitta där nere själv än=) Dessutom vill jag inte klampa in där R har funnit ett sätt o skapa egen tid o få träna o umgås m vänner.

Det är enormt trevligt i jujutsu-klubben där alla hälsar o slänger några ord även med mig när jag hänger där ibland när Hampus o R tränar. Hade gärna hoppat in mer i den gemenskapen o även tränat men om det överhuvudtaget ska ske så lär det nog dröja ett bra tag till då Lowe är så pass stor att han kan sitta med sina syskon medan vi tränar...

Stort + till Nybro jujutsu för deras trevliga bemötande=)

helgen...

Då var ännu en helg över.

I lördags var det dags för min första scrapträff=) Jag har ALDRIG scrappat tidigare men blev lockad efter att tittat på Jennys album som hon har scrappat. Tyvärr hade natten varit tokigt upp o ner så det var en trött Johanna som blev hämtad av Jenny vid 9:40. Lite svårigheter o hitta till lokalen vi skulle vara i, men som tur var hade ju jag min lilla Iphone o kunde slå fram rätt adress;) När alla väl var samlade så började de erfarna scrapparna och greja direkt medan lilla jag satt som ett frågetecken o tittade på ALLA saker som finns till scrapping! Herregud, det är ju en hel drös med grejer... Jaja, efter att ha suttit där i ca 2 timmar som ett fån så tog jag mig i kragen och började lite m hjälp av Jenny. Jag satt nog o njöt lite oxå av att bara vara Johanna för några timmar =)

Vid ca 14 så hade jag faktiskt gjort min första lilla bild i scrappingens värld=) Inte mkt gjort men jag hade däremot haft 4 trevliga timmar m trevligt sällskap=)

Jag blev upphämtad av familjen direkt o for till kalas för min kusin Tilda. Tyvärr blev vistelsen där kort då vår lille prins började kaskadkräkas flera omgångar där uppe så både han o jag var fulla av kräk. Vi fick bege oss hem istället så jag kunde hoppa i badet o Lowe fick vila lite hos R. Han kräktes lite till efter att vi kommit hem men framåt kvällen lugnade det sig och har hållt sig lugnt. Han hade fått ny sorts ersättning samt utpumpad bröstmjölk så troligen var det ngt av det som inte blev bra i hans lilla mage för det kom ca 2,5 timme efter att han ätit. Idag är allt lugnt som vanligt och han är en lite solstråle som alltid ;)

Lördagkvällen bestod av premiärgrillning. R grillade lite nötkött samt vildsvin och till det så hade vi hemmagjord potatisgratäng o grillade majskolvar. Mums!!!

Idag har jag haft en rostbiff i ugnen så snart blir det lite rostbiff o potatissallad till middag. Känns som en lyxhelg i matens tecken i alla fall=)

Hoppas ni haft en bra helg.
Kram


Min första scrappade bild=)

Lillen blir större...

Ja nu händer det saker m Lowe hela tiden känns det som. Han är så enormt aktiv på golvet och idag fick jag ett mms från R med texten att Lowe vänt sig från rygg till mage alldeles själv! Så då missade man det... 2 ggr hade han snurrat över på magen min lille skrutt. Tiden går alldeles för fort känns det som nu.


Not nice...

Idag har jag varit inne på gyn för undersökning. Har haft ont i magen några veckor nu så då ville de undersöka mig. Den där stolen är inge trevlig alls!!! Men men, bit ihop o tänk på nåt annat trevlig=) Tack o lov hittade de inget konstigt i alla fall utan nu är det bara o vänta på provsvaren. Känns som att det kan bli dryga veckor nu...

Tack för att du gjorde dom brända!

Min pojk är för rolig. Jag gjorde pannkakor till mellis och jag älskar när dem är lite hårt stekta o lite knapriga i kanterna. När min son då sätter sig till bords o ska ta en pannkaka tittar han på mig o utbrister:
- Tack för att du gjorde dom brända!
Tänk vad lite brända pannkakor kan göra=)


Bilder från dopet

Alldeles uttröttad efter all uppståndelse...


Värdelös...

Just nu är jag så värdelös på o blogga! Detta p.g.a. olika anledningar men mkt beror på tidsbrist och orken. De sista 14 dagarna har varit riktig tunga framför allt p.g.a. att Lowes förkylning bara blivit sämre samt att hans mage stökat vilket inneburit nästan sömnlösa nätter för min del känns det som. Han har vaknat till, allt från ca 45 minuter emellan upp till 2 timmar. Som ni förstår så hinner jag ju knappt somna om inom de ramarna utan när jag väl slumrat så har han varit så täppt så han inte får luft eller så gasig så han bara ligger o sparkar o frustar. Det har börjat ta ut sin rätt på mig nu när jag inte får sova varken på natten eller på dagen. Tur att han inte skriker om nätterna i alla fall=)

Med andra ord så händer det inte så mkt här hemma heller. Skolarbetet hänger lite på en tråd till nästa deadline. Tyvärr, får jag väl säga eftersom jag verkligen vill lyckas denna gången men inte lätt o koncentrera sig när man knappt kan hålla sig vaken...

Det som har hänt är att vi döpte Lowe igår. Lowe Hannes Emanuel är nu hans namn=) Allt gick bra och det är så skönt o ha det överstökat;) Kommer lite bilder kanske under dagen om jag hinner...

Idag är Felicia hemma från dagis då hon haft ont i huvudet i 1-2 dygn samt även lite feber sedan igår kväll. R ska åka o jobba inatt så ikväll blir det en lugn kväll när barnen lagt sig och jag kan sätta mig i soffan, titta på Familjen Annorlunda och fundera på hur de lyckas få ihop sina dagar på bästa sätt;)

Ha en bra dag

Linköping...

Nu har vi fått tid för Lowe till plastikirurgikliniken i Linköping. Detta besöket blir bara en undersökning och ställningstagande till operation eller inte. Hoppas verkligen inte det behövs utan att det bara blir en tripp dit. Eller om de kanske kan ordna en tid mig istället;)

Min jujutsu-kille=)

Idag har hela familjen varit i sporthallen då Hampus är där på träningsläger. Nybro jujutsu-klubb har ett läger för barn där o det var en hel drös=) R har varit ansvarig för sjukvårdenoch jag har sprungit runt o fotat lite. Felicia har sprungit runt o lekt där hela dagen o lilla Lowe har sovit nästan större delen av dagen och varit så nöjd och glad=)

Måste även skryta med min stora pojk som har skött sig så perfekt på lägret. Han har varit fokuserad till 110% när instruktörerna har visat  teknikerna. Han har sedan gjort dessa perfekt. Han är såååå duktig min pojk=)

Det har varit en trevlig dag faktiskt då allt har fungerat så smidigt hela dagen. Vi var där nere redan innan 10 i morse och kom hem ca 18 och imorgon bär det av vid 9 ner dit igen då det fortsätter. Nu är barnen på discobad i simhallen och sedan skulle det bli nattamacka och filmvisning innan lyset släcks 23:45. Imorgon ska de sedan upp 08 så gissa hur trötta de kommer o vara då, åtminstone min son;)

Nu ska jag bada lilleman innan jag o Felicia sätter oss o tittar på melodifestivalen en stund=)
Kram på er.

P.s en påminnelse till er som inte meddelat er om ni kommer på dopet nästa söndag . O.s.a senast imorgon ;)

Trots alla dessa barn så var det knäpptyst vid denna stund så du kunde hört en knappnål falla=)

Min duktiga pojk på båda bilderna=)

Slimmad igen=)

Japp, nu startar resan mot beach 2010-kroppen=) Det är ju en del överflödigt som ska bort och en del som ska bli fast igen. Har väl inte varit den mest slimmade sedan jag fick mina barn men nu när det tydligen inte blir fler barn så är det lika bra o börja forma kroppen igen=)

Detta innebär ju att jag måste börja träna igen (gud vet när jag ska få tid till det). Dessutom måste ju all intag av coca-cola samt mmmmmmmmmmmmmarabou mjölkchoklad bort, åtminstone i veckorna. På helgerna kommer jag definitivt att unna mig gottis. Kan bara meddela att jag är ju beroende av cola så att sluta med det är riktigt tufft. Igår var första kvällen utan cola i glaset. Den gick dock ganska bra. Jag var väl för trött för att orka tänka på det;)

Just nu står jag med mirakelbältet som ska forma min mage till den där härligt platta magen igen, eller?!
AbtronicX2! Det är svaret på mina drömmar just nu hoppas jag. Tänkte köra med den varje dag 10 minuter i 6 veckor. Det är vad de säger i reklamen så då ska jag utvärdera och se om det verkligen fungerar. Om det gör det så lovar jag att lägga ut en före- och efterbild som i reklamen men vi väntar för att se resultatet. Vill ju inte slänga ut en bild på min bulldeg i onödan ;)

Dags o plugga en stund nu.
Kram

Mirakelbältet som kommer att förändra hela min mage till en fast och slimmad mage=)

=)


Underbart=)

Tänk att få bli matad i någons famn medan man sakta slumrar lite. Därefter blir man påklädd sovandes för att sedan blir buren till vagnen o få sova ute bland frisk luft och fågelkvitter=) Är inte det livet?!
Åtminstone för en liten bebis=)

Bästa loppisfyndet=)

Kolla in mitt bästa loppisfynd. Endast 149 kronor=)

RSS 2.0