Love bokrea=)

Idag har ju bokrean startat! Jag var där ca 7:40 imorse och en av få=)  Jag köpte mig 4 böcker varav 3 var biografer tror jag.  Jag älskar att läsa. Läste jämt innan jag fick barn och man hade lugn o ro på kvällen. Nu är tiden knapp men jag tänkte att jag ska börja läsa lite om kvällarna igen och då måste jag ju ha lite bra böcker=)

Åkte även ner igen vid ca 14-tiden och då fick barnen välja 2 böcker var. Var sugen på o handla fler böcker men insåg att jag nu har minst 9 böcker hemma som är olästa, så jag har nog böcker så jag klarar mig till nästa bokrea=)

Har ikväll passat på och ta fram mina betyg, arbetsgivarintyg osv inför morgondagens besök hos handläggare på arbetsförmedlingen=/ Hoppas verkligen att det löser sig med jobb ganska snart så man slipper fara dit.

Imorgon väntas det bowling med de stora barnen medan Lowe är på dagis, sedan besök på arbetsförmedlingen och sedan ska jag följa med Hampe o hans kompis till simhallen där de ska på simhallsdisco. Tänkte passa på o ta med mig en bok då ;)

Nu ska jag krypa till sängs o läsa några sidor=)
Natti på er

Helgen som försvann=/

Himmel o pannkaka vad fort denna helgen försvann!
Igår var jag och mina 2 pojkar inne i Kalmar medans pappsen fick egentid m kompisar o träning. Felicia var m mormor o morfar på bio. Vi hade supermysigt när vi bara strosade omkring, bara vi 3=) När vi kom hem så droppade jag av Hampe hos en kompis och jag o minstingen for hem till pappsen.

Jag och barnen hade dessutom planerat en 3-rättersmiddag till pappsen denna kvällen så han fick ta hand om Lowe under eftermiddagen och mös m barnen uppe. Jag sprang som en galning i köket men kul var det. Barnen dukade sedan fint inne vid "finbordet".

Till förrätt blev det minpajer som var suveränt goda=) Huvudrätten bestod av kycklingwok och nudlar. Till efterrätt blev det chokladlasagne.

En lyckad dag o kväll som både jag, pappsen och barnen njöt av=)

Idag har det varit barnkalas för Felicias del. Hon var bjuden på discokalas så det skulle våfflas hår, målas naglar o på m finklänning m paljetter=) Hon var så söt mitt lilla troll.

Sedan har det varit kompisar till barnen här, det har fixats käk och jag har påbörjat hemsidan vilket känns kanon. Det är riktigt kul o greja m sånt=)

Nu är R iväg o tränar igen och jag ska slänga Felicia i bingen för snart är det SOLSIDAN!!!

Ha en bra kväll=)

Varning för bitchen!!! Idag vill jag varna...

Varning för bitchen!!! Idag vill jag varna alla för att gå i vägen för denna bitchen!!! Hon bangar inte en sekund vid trendens till bråk utan kör fullt upp! Detta är tyvärr återkommande problem men som tur var går det ganska fort över. Men till dess: håll er undan!!!


Jag är i chock! Idag har jag lämnat älska...

Jag är i chock! Idag har jag lämnat älskade lillfis på dagis i 1 1/2 timme. Borde passa på o städa o dona men icke! Jag kryper ner i badet o njuter av en stund i ensamhet:)


Min lille charmör=)

Idag har lillfisen varit en timme själv på dagis. Jag stannade kvar ca 15-20 minuter i samband med att vi kom till dagis. Sedan sa vi hejdå och jag åkte hem en timme.

När jag ska hämta honom så är han ute o strosar i snön. Fröknar från andra avdelningar frågar om lilla Lowe var min pojk. Sen säger de att han är ju så charmig och go=) Blir man stolt då?! =P

Jag vet ju att han är en liten charmfis men visst värmer det mammahjärtat ännu mer när främmande människor kommer fram och är helt betagna i honom=)

Som ni förstår så hade det inte varit några bekymmer alls för honom att jag inte var på dagis utan han har varit helnöjd=)  Fast det visste jag ju redan=P

Nu sover han gott så nu ska jag passa på o fixa naglarna, hänga lite tvätt osv för sen ska jag m lillan till tandläkaren.

Happy valentinesday everyone! <3<3<3

Inte bara jag

Jag släppte ut hunden nyss i trädgården för ett sista pink innan natten. När jag skulle stänga dörren så såg jag hunden titta ut mot den vita gräsmattan, sucka för att sedan vända och gå in igen=) Tydligen inte bara jag som är trött på att det åter igen ligger ett snötäcke ute på gräsmattan =(
Ser gärna att dessa kikar fram ur marken snart istället=)

En bebis till!!!

Ikväll var jag oerhört svullen om magen och fick iden o skoja m barnen o mannen om att vi skulle få en bebis till. Hampus och Felicia jublade högt medan mannen informerade mig om att jag skulle få bli gräsänka=)

Hahaha, mina små älsklingar har tydligen inte tröttnat på bebisar trots en aktiv lillebror som har en stark vilja, en gäll röst ibland och som tar deras saker =)

Så skämt å sido, här blir inga fler bebisar någonsin! Jag är så glad för de små hjärtanen jag har i mitt liv <3 <3 <3


Inskolning och fika=)

Idag var vi åter på inskolning m Lowe. Idag kändes det faktiskt mkt bättre än igår. De där olämpliga leksakerna jag såg igår syntes inte till idag. Fick även träffa den andra förskoleläraren idag och hon verkar oxå toppen=)
Det som är tråkigt där borta är just att golven är stenhårda, hala och att det är så sjukt kallt! Ena tjejen erbjöd mig en kudde att sitta på pga av kalla golven, å då ska våra små barn sitta på dessa!!!!!!!

Inskolningen går annars som jag misstänkte. Lowe struntar ganska blankt i mig=) Idag tog fröken honom i handen när de skulle äta frukt och gick till köket medan jag stannade i lekrummet. Han hakade glatt på och var nöjd =)

Imorgon blir det åter en timme på dagis för honom och sedan ska väl det utökas nästa vecka. Sedan ska han även vara där själv nån gång. Kommer säkert gå kanon=)

Fick ett mess av min svägerska vid lunch och blev bjuden på fika hos henne. Vid 14 hämtade jag Felicia och vi åkte (även Lowe) upp till dom för en trevlig fika på nybakta muffins=) Tur jag har henne som drar ut mig ibland ;)

Nu ska jag strax fixa barnen i säng och sedan kolla hemsidan lite som jag har lovat en förening att få rätsida på =/

Ha en skön kväll

En händelserik första inskolningsdag=(

Idag påbörjades inskolningen på dagis för älsklingen.
Min första känsla av lokalerna var väl inte helt bra. Kändes verkligen tillfälligt o inte heller de bäst anpassade leksakerna för 1-2 åringar =(  Lokalerna var svinkalla, golven kalla och hårda och dessutom svinhala. Känns som barnen kan halka omkull hur lätt som helst =(

Personalen kan jag inte klaga på. De var trevliga och det blir säkert inga problem för älsklingen.

Tyvärr hände en otäck sak redan efter ca 10 minuter på dagis. En annan liten pojk slog sitt lilla huvud lätt i golvet och blev ledsen. Dock blev han inte bara ledsen utan började krampa, blev medvetslös och alldeles blå=( Tack o lov var ju min R med idag och jag bad honom ta pojken medan jag satte mig med mamman. R är ju van vid akuta situationer efter alla år i ambulansen osv och jag kände mig helt lugn med att han tog hand om pojken. Jag förklarade det för mamman oxå så hon visste att det var en utbildad person som tog hand om hennes pojk.

Personalen ringde efter ambulansen som kom efter ca 20 minuter. Pojken vaknade till efter ca ngn minut tack och lov=) R är så lugn och bra i såna situationer vilket han förmedlade till alla i lokalen och mamman var så tacksam för det vi hade gjort=)

Vet tyvärr inte riktigt vad jag känner för att han ska börja där efter idag men vi får se vad som sker. Skulle ju tagit lite bilder men som ni förstår så försvann dom tankarna efter det som hände=( Får se om det hinns med nån annan dag=)

Som sagt var, bara en timmes inskolning men oj vad den var händelserik...

*Tänker på dig lillplutten och hoppas att du och mamma mår bättre*

Inskolningsdags

Japp, imorgon drar vi igång inskolningen på dagis för älskade Lowe. Skulle börjat i måndags egentligen men eftersom jag kräktes i söndags kväll så ville vi vänta tills även jag är smittfri, vilket jag ska vara nu=)

Det är med blandade känslor Lowe ska börja dagis. För hans del så tror jag han kommer att stormtrivas=) För egen del så är det vemodigt att detta är sista gången jag har varit hemma med en skrutt. Samtidigt så längtar jag att få komma ut och börja jobba igen. Det är snart 2 år sedan jag lämnade jobbet och nu känner jag mig redo för ngt nytt=) Jag har ju inte hittat ngt annat jobb än men fortsätter på timmar i kommunen tills ngt annat dyker upp=)

Som ni ser så har jag ändrat lite på designen på bloggen vilket känns jättebra. Har suttit o pillat lite i photoshop men känner mig ringrostig när man inte håller på regelbundet. Man glömmer det till nästa gång man sätter sig tyvärr=(

Ska fortsätta o finslipa lite till på den men vad tycker ni so far?

Nu ska jag upp o sova lite så även jag tyar med dagis imorgon=)
Natti

18 timmar i sängen...

Insåg precis att jag spenderat 18 timmar i sängen. Om man räknar bort toalettbesöken igår kväll/natt när spysjukan hälsade på mig=(  Fy faan vad jag hatar spysjukan. Det började i torsdags kväll när R var i S-holm. Lille Lowe kräkte ner sig och sin säng ett par ggr på kvällen. Sen var allt lugnt. Han var lite vajsig i magen på lördagen o inte så matglad några dagar därefter. På natten till söndagen så kräktes R. Då var det hans tur till rumsarrest.

Igår kväll kände jag att jag började må illa men trodde det var inbillning. Efter att jag lagt alla barnen så kom huvudvärken och illamåendet höll i sig. Jag gick sedan upp o la mig och efter några turer till badrummet så insåg jag att även jag drabbats av magsjukan=(

Har legat till sängs sedan dess vilket inte är det bästa för min rygg och fogar men kraften finns inte heller till att göra ngt. Vill dessutom minska risken för de stora barnen att bli sjuka så jag håller mig till sovrummet resten av dagen.

Tänkte göra ett tappert försök till att snygga till bloggen för den ser för jävlig ut. Tyvärr infann sig inte den orken nu så jag lägger ner för tillfället och ska nog blunda ett tag till nu istället.

Hoppas ni andra klarar er.
Puss o kram

Alltid lika typiskt...

Händer det ngt här hemma så händer det alltid när jag är ensam.
R har varit i S-holm 2 dagar och vad tror ni händer då?! Jo, lilla Lowe kräks i sin säng sent på kvällen!!! Två ggr fick jag ta upp honom och byta på honom och bädda rent i sängen o köra igång tvättmaskinen. Inte kul när man är ensam hemma. Vet inte om han ätit ngt olämpligt eller om han är den förste av oss som drabbats av magsjukan=( Jag håller tummarna på att det bara var ngt olämpligt som kommit i magen för jag vill inte bli magsjuk eller ha fler magsjuka barn!

Lowe har varit pigg hela tiden och kräktes egentligen bara ett par ggr och sen låg han och lekte ett tag i sin säng inatt=) Idag har han ätit bra, sovit bra och är precis som vanligt=)

R är i alla fall på väg hem från S-holm nu och det ska bli så skönt. Jag börjar känna mig ganska sliten nu efter att jag haft svårt o sova de timmarna som det var lugnt inatt. Låg mest o väntade på att det skulle kräkas mer =/

Nu ska jag ha Felicia som sminkdocka tänkte jag när jag ska prova lite olika färger på ögonskugga=) Gissa om hon kommer att tycka om det ;)

Värsta bullmamman=)

Jag vet inte vad som har hänt med mig? Här bakas det var o varannan dag känns det som. Bakade kanelbullar häromdagen och idag har jag bakat 2 sorters brödbullar. Måste skryta med mig själv för det blev verkligen jättegott alltihop=)  Dock vet jag inte varför jag måste göra allt på en o samma gång o helst när jag är ensam m barnen =/
Allt är klart i alla fall och klart godkännt från mig och barnen=)

Litet smakprov på mina brödbullar som bakats idag=)
Mums!!!!

RSS 2.0