And so I cried...


Såg denna videon på Marias blogg och som jag grät! Känslan som kom över mig från tiden då vi var frun och barnen som väntade på soldaten. Då jag såg våra barn springa till pappa och hoppa upp i famnen medan jag stod o grät av lycka. Det är en känsla som inte går o beskriva. Det är inte bara en saknad utan så mkt mer som man nog inte kan förstå om man inte varit med om det. Jag är glad för att vi inte behöver gå igenom det igen men samtidigt tänker jag på dom som ska göra det.
Vill sända en stor kram till Maria som jag vet ska vänta på sin älskade sambo m deras lille prins Jeff. Du kommer att klara det Maria!!!
Marias blogg=) http://slaria.blogg.se


Vi älskar dig vår fina soldat=)

Vad har du på hjärtat?
Postat av: H

O som jag grät när jag såg klippet... M undrade vad jag höll på med, han trodde det hade hänt något allvarligt. Nej, nej, bara känslosammma H som tänker tillbaka på hur det var. :) Jag lånar klippet från dig! KRAM!

2010-08-30 @ 22:37:52
URL: http://muffinsprat.blogg.se/
Postat av: Maria

TACK snälla rara du!! Jag vet att vi kommer klara det även om de kommer kännas SÅ tungt emellanåt, men sen är han hemma.. för att stanna!



Filmen är så underbart vacker, de tyckte även Per! Man känner av lyckan, saknaden och LÄTTNADEN! Alla borde verkligen se den!

2010-09-10 @ 18:45:21
URL: http://slaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0