Lite uppdatering...

Tänkte börja med lite uppdatering av Rogers tid hemma på leave.

På söndagen hade vi en lugn hemmadag då vi tvättade och packade lite inför resan till Skara sommarland. Det var skönt o bara vara hemma en dag faktiskt. Barnen var oxå nöjda och lekte.

På måndagsmorgonen packade vi ut i bilen och laddade dvd:n med film till barnen och begav oss sedan mot Skara. Resan dit gick jättebra. Inget större tjat om när vi var framme utan Hampe var inne i sitt pokemonspel på Ds o lillan tittade på film. Vi stannade en gång på vägen upp o fikade lite grann.
När vi kom upp så fick vi tillgång till stugan direkt och barnen tyckte det var så spännande att vi skulle sova där uppe tillsammans. De valde översängarna båda två och tur var väl det så inte jag behövde klättra upp o ner=)
Vi gick sedan in på Skara sommarland och tittade runt. Barnen badade lite och åkte några karuseller. Vi käkade lite oxå innan vi traskade hem igen. VÄdret var ganska så bra fast kallt, lite väl kallt för att bada. Jag åkte en liten vattenrutschbana med lillan men höll på o smälla av när vi landade i vattnet så jag var snabb o dra upp henne på land o sen lindade vi in oss i badlakanen=)
När vi sedan skulle tillbaka till stugan så skulle vi grilla men hade ju glömt o köpa engångsgrill men hade sett att det fanns ett köpcenter utanför huvudentren på sommarlandet så vi gick dit men inte 17 var det ngt köpcenter med ngn livsmedelsaffär utan vi fick traska hela vägen tillbaka till campingen igen utan grill. Tog sedan bilen in till Skara och lyckades hitta en icabutik o grill=) Det var gott med lite grillat kött o korv efter den långa dagen. Spelade sn lite kort med barnen innan vi sedan la oss för natten.

Dagen efter var tyvärr vädret sämre. Det var ännu kallare och det blåste ngt enormt. Jag handlade lite färska frallor till frukost och sedan begav vi oss in på sommarlandet. Barnne åkte åter igen en del karuseller men det som lockade mest var vattenlandet. Trots kylan så skulle de bada. Lillan var dock i kanske 10 minuter innan hennes läppar var blåa och hela hon skakade av kyla. Hampe kom oxå efter en liten stund och hoppade upp o ner av kylan men värmde sig en kort stund innan han o R stack upp i en vattenrutschbana och åkte ett par ggr sen frös han för mkt för att vilja bada mer. Det kan jag säga inte händer så ofta så då kan ni tänka er att det var kallt. Själv badade jag inte denna dagen utan satt på land med kofta o jacka på mig...
Vi käkade sen god tacobuffe innan dagen var slut och vi gick hemåt då första regnskuren kom. Vi sökte sedan reda på en leksaksaffär som var i minsta lagret och barnen köpte varsin liten sak. Även denna kvällen blev det grillning, lite musik o kortspel. Barnen var supernöjda och det kändes jättebra. Dock var inte R o jag lika nöjda med sommarlandet. Vi hade nog högre förväntningar på det men nu har vi varit där men det var nog både första o sista ggn.
Vi åkte sedan hem på onsdagen efter 2 nätter i Skara. Trötta men nöjda o glada.

Lillan på vägen upp=)

Far o son=)

Glad fikatjej=)

Far o dotter=)

Cool kille med sockervadd i hela ansiktet=)

Fler bilder kommer imorgon=)
Ha en trevlig kväll

Vad har du på hjärtat?
Postat av: Louise

Ni ser ut att ha haft en trevlig semester :)



Ja det ska bli skönt att få hem honom! men sen har vi den längsta perioden kvar...Du får glädja dig med att dina blir kortare iaf. Växer magen så det knakar nu? ;) Hoppas du har det bra! Kram

2009-07-31 @ 11:02:36
URL: http://systerlouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0