En hektisk vecka med ups and downs

Ja denna veckan har verkligen gått fort och innehållt både bra och dåliga saker. I måndags började vi med att jag fick vabba då Hampe hade ngn konstig form av kräksjuka antar jag.  Tisdagen begav sig Hampe, Felicia, R och jag till Malmö. Lillen lämnade vi på dagis och sedan tog vi bilen mot Skåne.

Vi checkade in på hotell, tog en vända på stan och sedan slappade vi på hotellrummet. Morgonen efter bestod av en god hotellfrukost i lugn och ro innan vi sedan begav oss mot tvhuset för Hampus tv-casting. Föräldrarna fick lydigt sitta i ett rum och vänta medan barnen intervjuades. Jag hade tagit med mig min bok och njöt av en stund i lugn och ro.

Efter intervjun så begav vi oss mot Småland igen. Vi gjorde dock ett matstopp i Kristianstad och jag passade då på att kramas med en vän som bor där. Sedan gjorde vi ytterligare ett stopp nere i Hällevik hos svärisarna. När vi sedan skulle köra därifrån så ringer min mor som har hand om Lowe och säger att han är så ledsen och bara skriker som om han har ont någonstans. Vi håller kontakten till och från under hemfärden men jag kan säga att det var den längsta resan någonsin!

Väl hemma så var Lowe vaken igen efter att ha däckat  10 minuter efter 2 timmars skrikande. Han fortssätter då att skrika och jag ringer 1177 som ber oss åka till akuten för undersökning. Detta innebar att vi bara droppade av de stora barnen för att sedan ta den minsta och åka till akuten i Kalmar. Där blev det en liten väntetid och sedan blev undersökt . Misstankarna var på antingen förstoppning eller invagination. Vi blev därför skickade till barnakuten för laxering och förhoppningar på resultat så att man då kunde utesluta invagination.

Efter en del undersökningar och laxering så kom äntligen resultatet i blöjan och stackars liten föll ner på knä alldeles utmattad och somnade sedan på britsen. Kan bara säga tack och lov att det "bara" var förstoppning! Vi fick sedan fortsätta med att ge klyx 2 dagar hemma och idag har vi påbörjat laktulosbehandling för ett tag framöver.

Idag har vi varit och firat min svägerska som fyllde år i tisdags. Vi blev bjudna på god mat och trevligt sällskap. Nu sitter jag och barnen och slappar i soffan medan mannen drog till skogs ikväll igen med förhoppning om att skjuta ett svin. Tänkte snart ta några värktabletter och krypa till kojs och hoppas på några timmars sömn inatt.
Imorgon är tanken att jag ska återuppta min träning för jäkla vad denna magen ska jobbas bort nu!!!

Ha en trevlig lördagkväll allesamman=)

Felicia inviger sina nya gummistövlar genom att sitta i duschen och fösa undan vattnet=)

Syskonmys på hotellet=)

Nervös familj utanför tv-huset

Vad har du på hjärtat?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0