Gott nytt år!

Vi ska strax bege oss iväg till våra vänner Jonas o Johanna så jag ville bara pass på att önska alla er ett riktigt
GOTT NYTT ÅR!!!
Ses o hörs 2009 igen=)
KRAM

magsjuka...

Jaha, då var magsjukan här för att hälsa på oss. Hampus har nu kräkts 2 ggr inatt o jag har torkat och skurat badrummet 2 ggr, kört 2 maskiner tvätt och kört igång tumlaren en gång och bäddat rent en gång .  Hampus har dushat 2 ggr och här sitter jag nu och kan inte sova. Jag är ju helt klarvaken och bara väntar på när mina kräkningar ska börja.  Jag HATAR magsjuka!!! JAg kräks ju en gång extra bara för att det är så jävla äckligt!!!

vi hade ju idag beställt planka till nyår som vi skulle firat med våra vänner som låg i magsjuka över julen. Nu blir det alltså ingen planka eller trevligt firande med vänner vilket gör alla besvikna men det är inget at göra åt. Roger har oxå köpt en hel del raketer igår o idag som vi får se om de åker i luften nyårsafton eller till nästa år. Faan oxå, jag som trodde vi skulle klara oss. Hoppas bara att lillan klarar sig i alla fall. Roger är iväg och jobbar inatt och ska egentligen jobba imorgon natt oxå men det vet-i-katten om inte han får vara hemma. Jag lär väl åka på sjukan om inte annat o då måste ngn ta hand om barnen. Själv har jag ju bara sovit en timma hittills o lär väl dröja innan jag somnar igen. Hoppas bara att Roger har fått sova inatt så han orkar ta hand om barnen så jag får vila lite imorgon.

Vi har ju haft kalas här idag oxå så jag hoppas verkligen att alla klarar sig från detta nu, framför allt lille Theo som redan haft en magsjuka i början av december o behöver absolut inte ha en till.
Nu ska jag lägga ner huvudet på kudden o räkna får igen, men tyvärr är  väl spyor allt jag kan räkna just nu=(
God natt

Födelsedag=(

Jaha, nu var man ännu ett år äldre och 30 närmar sig med stormsteg ( dock ett helt år kvar!) Blev firad i morse av mina barn o min man med frukost på sängen o ett paket. Jag fick presentkort på en stor summa hos frissan så nu kan jag ju snygga till mig precis som jag vill=) Fick ett presentkort på massage i julklapp och ett presentkort på massage idag. Ska bli sååå lyxigt o fixa både hår o få lite massage. Kanske ska man hänga på svägerskan o sminka sig lite på det oxå så är man ju som en ny människa sen=)
(Hade ju behövt en fettsugning och en bröstförstoring oxå för att bli helt ny visserligen men det är en bit på väg i alla fall)

På morgonen var vi även nere o åkte skridskor. Lillan fick ju skridskor i julklapp o har tjatat om att åka sedan julafton så det var bara o ge sig iväg imorse. Tyvärr är det  lite dålig tid på söndagar då det är allmänhetens åkning mellan 08-10 på morgonen o då sover oftast mina barn så det kan bli väldigt tajt. Idag åkte vi ca 30 minuter o det var lite lagom eftersom det var första ggn någonsin som Felicia stod på ett par skridskor. Hon var riktigt duktig. Hon är ju så envis o det är ju bra i såna här situationer=) Hon kämpade sig framåt med både stöd o utan stöd. När hon såg de andra åka förbi utan stöd så släppte hon sitt stöd o stapplade sig framåt hon oxå=) Vi tänkte ta en tur ner imorgon oxå o åka en liten stund.

I em har mina syskon o mina föräldrar varit här o ätit middag. Vi hade gjort en fylld kycklingfile med ris o sallad och till efterrätt en pannacotta med jordgubb/lime-smak. Det smakade bra=)

Nu sitter barnen o degar bredvid mig när jag sitter o skriver. Börjar bli dags för läggdags snart. Måste börja vända deras kvällstider lite nu innan skolan o dagis börjar igen.
Ha en trevlig kväll
Kramis

P.s Tack alla för era sms ni har skickat idag. Blir glad av att veta att ni tänker på mig=)

Så var julafton över...

JA då är det ett år till nästa jul. Det tråkiga med julen är att den försvinner ju så fort. Igår var vi och firade jul hos mina föräldrar för första gången då vi annars brukar fira hos mina morföräldrar. Min bror och hans familj hade önskemål om detta då de skulle börja fira varannat år med oss och varannat år med Pernillas familj vilket blir oftast enklast när man har små barn. Detta såg vi fram emot då vi inte har firat julaftons kväll med dom på flera år då de brukar bege sig till Bergkvara på em. Tyvärr så ändrade detta sig igår då de begav sig iväg direkt efter julklappsutdelningen. Strax därefter åkte även mina morföräldrar o morbror iväg. Därefter skjutsade jag lillebror till en kompis så på kvällen satt vi där ensam med mina föräldrar. Tyvärr känns julen som en besvikelse då det inte alls var tänkt så här från början. Får se hur vi gör nästa år.
Maten var god och barnen verkade dock nöjda med alla paket de hade fått och det är huvudsaken.
Idag blir det nog en promenad ut i snön som faktiskt föll ner här igår o gav lite julstämning.
Felicia och jag har pärlat o degat lite nu och Hampe spelar Wii-spelet han fick igår.
Tyvärr blev de ingte många bra bilder igår men ngn ska jag väl hitta o sätta in.
God fortsättning på julen allesamman

Barnen börjat klä julgranen

Nästan färdiga med julgranen och sååå nöjda o glada

Hos mormor i väntan på jultomten

Jag, mina barn och min älskade brorson i mitt knä

Äntligen kommer tomten

Första netten för Busan

Ja då har första natten varit för Busan hemma hos oss. Det har gått så bra. hon har sovit inne på toan inatt o hur lugn som helst. När jag kliver in imorse vid 5:40 så ligger hon på filten o sover. Hon vaknar o spinner som bara den. Kommer till mig o vill kela samtidigt som hon spinner högt och gnider sig emot mig. Hunden o katten verkar trivas bra ihop oxå. Ricco följer lila busan o luktar lite på henne =)
Nu ska jag tyvärr in o jobba ett tag fast jag vill ju bara vara hemma hos mina älsklingar. Jaja, timmarna går fort hoppas jag o sen är jag julledig=)
Ha en bra dag

Ett par bilder till=)

Vem har sagt att man är som katt o hund när man bråkar. Dessa bilder är tagna samma kväll som lilla Busan flyttade hit. Vår stora härliga schäfer Ricco nosar på lilla Busan=)


Ny familjemedlem=)

Idag har det kommit en ny familjemedlem till oss som har fått namnet Busan=) Det är en liten kattunge som är en blandras o hon är så underbart fin. Lite långhårig o gosig. Jag har velat ha en katt en längre tid men mannen har ej velat detta tills han idag sa till mig o åka o titta på katten jag fann på en annons på blocket igår kväll. Jag ringde imorse o det fanns bara lilla Busan kvar av alla 5. Så vi bestämde att vi skulle träffas i Kalmar. Felicia o jag begav oss till Kalmar för att inhandla diverse behövliga saker till lilla skruttan. Innan jag åkte hemifrån så säger Roger till mig:- det kostar en flaska Whiskey=)
Jag o Felicia åkte till bolaget o köpte honom en fin flaska whiskey o då blev han nöjd=) Tog inte så lång tid heller innan han var på golvet o klappade Busan=)

Nu har alla åkt hemifrån så det är bara jag o alla djuren hemma=) Busan har lagt sig o vilar just nu efter en tid av lek. Det går bra mellan Ricco o Busan oxå så det känns skönt. Vi är ju hemma en hel del över julen nu så det blir bra.

Igår var det mindre roligt. Jag hade badat innan jag skulle till läkaren o efter en time ringer sedan Roger o undrar om jag märkte ngn skilnnad på värmen när jag badade vilket jag inte hade gjort. Tydligen hade vår panna lagt av för det kom ingen värme eller varmvatten=( Pappa kom ner o försökte felsöka men vi var inte säkra på om hela pannan hade gått sönder eller om det bara var cirkulationspumpen som lagt av. Det såg ganska mörkt ut. Hur kul är det om pannan lägger av så här i december en vecka innan julafton=( Så typiskt!!!!!
En stund senare på kvällen kommer pappa med en granne som är elektriker o kollar pannan. Plötsligt kör pumpen igång igen=) Har aldrig varit så glad av att höra ett surrande ljud som jag blev igår!!!
Roger hade dessutom upptäckt att jag förmodligen hade glömt att stänga av vattenslangen när jag sköljt av mig uppe i badet! Visserligen var jag stressad men inte 17 trodde jag att jag inte skulle märka att vattnet var på=S Kanske påverkade detta ngt oxå på pannan men huvudsaken var ju att pannan fungerar igen=)

Nu ska jag plocka lite o mysa lite med djuren=)
Kram



Så läskigt!!!

När jag sitter här nu vid matbordet så började det plötsligt skaka i huset o elementen vibrerade! Hunden rycker till o undrar vad som händer. Det var över på några sekunder men shit vad rädd jag blev!  Vad 17 var det som hände?

Usch, nu måste jag ut m hunden innan jag ska åka o jobba.
Ha en bra dag

En liten LO

Har suttit ikväll o gjort en lay out i photoshop. Inte så illa av lilla mig tycker jag inte. Tur att det finns folk där ute som delar med sig av tips o material till detta. Har ju precis börjat greja i photosop så det tar lite tid o man ser hela tiden nya saker man kan försöka förbättra men det är roligt=)
Jag lägger in en bild på min LO här=)
Nu ska jag duscha o sen sova
Natti

Uppdatering

Känner att tiden inte räcker till just nu till allt man vill göra bl.a. att blogga. Detta har hamnat lite i skuggan av att lära mig PS (photoshop).

Julen närmar ju sig oxå med stormsteg. Känns dock inte så stressande faktiskt utan julklapparna är i stort sett klara nu och julpyntningen har börjat lite smått idag. Skulle ha julpyntat igår men vi åkte hela familjen till Kalmar för sista shoppingen av julklappar. I fredags hade lillan luciafirande med sitt dagis kl 07 för familjerna samt att de lussade på ett äldreboende där min mamma oxå jobbar. Det var så kul o se då Felicia sjäng o log o tyckte verkligen det var jättekul att vara lucia. Hon har gått här hemma o sjungt luciasångerna dag ut o dag in=)

Idag har vi haft barnkalas för Hampus o hans klasskompis Tilde som har fyllt 7 år. Vi hade kalas i simhallen för hela klassen samt deras familjer. Barnen badade,åt o verkade ha jätteskoj=) Hampus o Tilde var nöjda med sitt kalas o det var en trevlig eftermiddag.
Nu sover barnen o vi sitter här i soffan trötta men nöjda.
Kram

Lillan en stolt Lucia=)

Mina två galningar till barn=)

Hampus nöjd i bassängen på kalaset=)

Paketöppningen efter badet=)

Dålig på bloggande nu för tiden=S

Jag har varit dålig på o blogga sista tiden.  Mitt intresse för photoshop har väl tagit en del av tiden men det är sååå superkul fast jag är lite otålig o vill kunna allt helst nu på stört=)

Vad har hänt annars då? Som vanligt får jag väl skriva - inget speciellt. Livet låter så tråkigt ibland när man tänker efter o inser att jag har inte gjort ngt nämnvärt sista veckan=S Det är väl så livet är ibland o speciellt denna årstiden. Man är bara trötter nu när man aldrig ser ljuset om dagarna. Man blir lite avis på brorsan o hans familj som just nu befinner sig i Mexico på härlig solsemester samt bröllop då min svägerska syster gifter sig där nere på en härlig strand. Min bror o hans fru ska även förnya sina löften där nere. De är på samma ställe där de firade sin bröllopsresa för drygt 7 år sedan. Jag me vill till solen! Varför ska det vara så jäkla dyrt för?!

Helgen var lugn då Roger har jobbat. Igår bakade jag lussekatter som blev så supergoda. Hittade ett recept på nätet som gjorde dom fluffiga o goda=) Vi har ätit så mkt lussebullar så det fanns bara en påse kvar. Roger tog med sig en påse till jobbet oxå o mina föräldrar kom ner o provsmakade så de gick åt fort. Imorgon ska jag jobba kvällen med Maria, Marlene o Linda så jag har faktiskt bakat en sats lussekatter till idag som jag tänkte bjuda på imorgon när vi jobbar. Ska man jobba på kvällen får man väl göra det så trevligt som det går=)

Nu tänkte jag skriva matlista då jag ska veckohandla imorgon. Tänkte även försöka ta en vända till gymmet imorgon. Observera att jag TÄNKTE åka dit om jag inte är för lat imorgon.
Ha en trevlig kväll mina vänner

Grattis vår älskade pojk på 7-årsdagen!!!

Idag fyller vår älskade son Hampus 7 år. Han har räknat ner till denna dagen på en egengjord almanacka=) Vi har kryssat varje kväll i ca en månad o äntligen kom den stora DAGEN!
Vi har redan haft kalas eftersom min bror med familj ska åka till Mexico på fredag så ville vi ju fira så dom kunde vara med men typiskt nog blev dom magsjuka=( Hoppas verkligen ni är krya nog o resa på fredag=)
Resten av släkten från min sida kom i alla fall o vi hade en trevlig eftermiddag o Hampe var såå nöjd med allt. Jag hade bakat en "dinosaurietårta" eftersom det var en av önskningarna till kalaset. Kan ju säga att jag gör ALDRIG om den igen!!!
Jag lägger in resultatet här nedan bland bilderna sen.

Idag har vi firat Hampus på morgonen med sång o paket. Efter skolan åkte sedan jag o Hampe till en av Hampes klasskompisar Tilde för att planera deras gemensamma barnkalas den 14/12. Tildes mamma hade gjort en marängtårta till Hampus idag så snällt. Barnen kom överens om att kalaset ska vara för hela klassen i simhallen med hamburgare o marängtårta.

Efter den lilla fikan så åkte vi hem en liten stund så han fick öppna paketet från Matte o Nilla o Theo och blev såååå glad över denna Omnitrix (BEN10-klocka). Sedan åkte vi ner till bowlinghallen o spelade en timme. Vi åkte därefter till leksaksaffären där Hampus köpte sig pokemonkort. Vidare sedan blev det McDonalds o sen hem då han ville spela nya Wii-spelet "Madagaskar 2". Detta tyckte han oxå var skoj. Mina föräldrar kom oxå ner o gav honom en liten peng idag oxå o fikade en kort stund. Vi bäddade sedan rent hans säng med nya Ben10-lakanen som han fick av mormor o morfar o han blev jätteglad för detta när han sedan la sig. Självklart skulle Omnitrixen vara i sängen när han sov=D
Det kändes jättebra o ha  en heldag med Hampe o göra saker som han önskade. Nu ligger han o sover nöjt. Själv ska jag oxå lägga mig nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon då vi ska på utbildning i O-hamn imorgon=(

Natti på er

Visst kan man ha kul när man städar=)

Min sk "dinosaurietårta"

Min älskade son o jag



Yrvaken pojke imorse


Stolt "bowlingkille"

Lillan fick oxå bowla men hade lite hjälp av pappa då kloten väger mer än lillan själv (nästan i alla fall)

Tillbaka på jobbet

Nu är jag åter tillbaka på jobbet efter min svacka av sjukdomar igen. I onsdags fick jag feber o gick hem från jobbet. Stannade sedan hemma både fredag o lördag och kände mig då pigg igen men då började rösten svika mig. SKulle jobbat igår kväll men lät då som en kråka med whiskeyröst så det fick bli en dag hemma till eftersom jag sitter i telefonrådgivning... Rösten är ju rätt viktig då=)

Nu känner jag mig som sagt frisk igen, rösten är bättre men vad händer inte då?! Jo, då kommer tant röd o hälsar på med smärta i både mage o rygg!!! Så nu har proppat i mig Ibumetin o försöker se glad ut fast jag är trött o grinin o har ont!!!

Idag ska jag till Mediamarkt o köpa ett Ps2-spel Madagaskar 2 till min älskade lille Hampus eftersom han fyller 7 år imorgon=) Troligen ska  vi nog gå o bowla när han sluta skolan o sen en tripp till Mc Donalds för att ha en liten mysig dag med honom.

Nähe, nu måste jag fortsätta jobba.
Ha en bra dag
Kram

RSS 2.0