Lillprinsen i bilder=)

Några bilder på lillprinsen tagna med min nya kamera.


Namnångest!

Imorgon blir vår lillprins 1 månad gammal och har ännu inget namn! Alla frågar vad han heter men vi har inte en aning. Visst har vi pratat om några namn men inget känns så där klockrent perfekt. Han ska ju trots allt ha det resten av sitt liv. Namnen vi har pratat om är Oliver, Lowe, Hannes, Noah men jag vet i tusan. Snälla hjälp oss, ge oss ett sånt där superperfekt namn som bara känns kanon så blir vi glada=)
Nu ska jag intaga en stekt korv innan jag ska ta min kamera o fiffla lite med den.
So long for now.

30-årsklubben

Ja då har man gått med i 30-årsklubben idag. Herregud, nu börjar man ju nästan bli gammal!!! Eller inte... Jag känner mig inte gammal i alla fall och det är huvudsaken=)

Jag har idag haft en lugn dag. Blev uppvaktad av familjen med sång o paket på sängen. Kan bara säga att jag fick precis det jag velat ha en längre tid nämligen en systemkamera! En Nikon D3000 så nu ska här fotas=) Efter det så blev det en lugn förmiddag, satt o blippade lite med min kamera. Därefter åkte jag iväg en sväng till frissan och klippte mig och kopplade av ett par timmar. Klippte faktiskt lugg idag o det blev ganska bra.
Hampus kommentar när jag kom hem var: Vad snygg du blev mamma! Får väl lita på att det är så=)
Felicias kommentar var: Du ser nästan inte ut som min mamma...
De är söta mina små älsklingar. Kvällen har bjudit på en god middag som mannen min lagat. Har sedan myst i soffan med min minsta son samt pratat med min underbara barndomsvän Liten. Sitter just nu i soffan med min älskling och minstingen( som fortfarande inte fått ngt namn) och kopplar av lite o väntar på att lillen ska somna så vi kan gå upp o sova. Det har blivit många sena kvällar i rad nu.
Jag vill tacka alla som gratulerat mig idag.
God kväll önskar 30-åringen.
Kramis

Min älskade lillprins

Idag har vi varit och fotat vår lillprins för tidningen. Fotot blev alldeles underbart och är taget av Jimmy Stjärnborg på Nybro Foto o atelje. Tack Jimmy för det underbara fotot! Njut av bilden nedan=)


BVC-besök



Slutat blogga?

Det kan man nästan tro att jag har gjort men så är det inte. Insåg idag att jag inte har bloggat på en hel vecka! Livet rinner på ändå och tiden läggs på min älskade familj istället. Tänkte i alla fall skriva några rader nu om allt o inget=)

En sak jag måste berätta är att vår lillprins har 2 dagar i rad rullat runt från mage till rygg! 15 dagar gammal så vände han tre ggr i rad från mage till rygg. Han blev så förbannad av att ligga på magen på golvet så han kröp ihop och lyckades på ngt sätt vända runt. Vi blev helt chockade och var ju tvungna att efter en liten stund testa igen och visst gör han samma sak igen. Även en tredje gång lyckas han med samma sak. Kan detta vara en tillfällighet eller finns det barn som har vänt så tidigt? Igår när jag kom hem med lillplutten från Kalamr så la R honom på golvet igen och tro ni inte han vänder på samma sätt som dagen innan! Vi skulle filma detta idag men då var han för arg så det gick inte. Får se om det händer igen så ska ni få se=)

Livet flyter på som sagt och dagarna bara rusar fram. Lillprinsen växer o frodas som han ska. Han sover bra om nätterna fortfarande och är lika go som vanligt. Tänk att det skulle vara så gott o ha en liten igen=) Man bara går o snusar på honom då han luktar så enormt gott=) De stora barnen bara älskar sin lillebror. Det är mkt kel och stolthet från dom och det är riktigt kul att de är lite äldre och kan vara med så mkt i hans liv från början.

Ska försöka samla ihop några bilder som jag lovat så ni får se vårt underverk=)
Nu är det lunchdags här, lite sent dock=)
Kram

tjatig?!

Kan man spela sönder en låt?! Tur att mannen min är borta idag för vinnarlåten med Erik har spelats här hemma nu i några timmar=) Uppenbarligen tycker lilleman om den oxå då han sover som en prins här i sin vagn idag=)

Idol-finalen

Ja, då var det slut på fredagsnöjet. Vinnaren blev den man trodde sedan länge. Erik har en fantastisk röst så visst är han en värdig vinnare. För första gången genom Idols historia så kände jag att det spelade ingen roll igår vem som vann då jag tyckte båda var värdiga vinnare men jag måste ju säga att Eriks version av vinnarlåten slog högre än Calles eller vad tycker ni?


2 av mina prinsar=)


Livet är underbart=)

Idag känns allt bara så bra. Mannen är nu i s-holm för att få sin medalj idag. Tyvärr sitter resten av hans gäng kvar i Affe av ngn anledning så dom kommer nog inte förrän i kväll.

Inatt har jag varit ensam med barnen och lillprinsen har skött sig perfekt. Han somnade igår i sin säng ca 22. Vaknade sedan vid 02 då han åt. Vaknade sedan igen vid 04:20 för att äta o byta blöja. Hörde honom sedan grymta lite vid 06:20 och jag gick då upp för att ta honom till mig o ge honom lite mat men när jag är vid hans säng så sover han gott=) Tar upp honom i alla fall och ger honom mat o sen fortsätter han att sova till 08:20.

Även Felicia sov länge idag så Hampus och jag fick en lugn start på morgonen. Jag hann till och med plocka undan disken innan lilleman vaknade=) Därefter har det varit frukost för Felicia och morgontvätt av lillprinsen. Därefter åt han lite till och slumrade sedan till vid ca 10:00. Kl 10:30 hämtade mormor o morfar honom för att gå en promenad. Då passade lillan och jag på att ta cyklarna och cykla en sväng och det var skönt med frisk luft men inte så jätteskönt att cykla då det värkte i ryggen men jag ska inte klaga. Det är många kilo som redan försvunnit från denna flodhästkroppen=)

Resten av dagen ska det plockas lite tvätt, fixas mat, kanske göra ngt mer julgodis då det vi gjorde igår redan tagit slut=) Framför allt ska det kelas=)

Tänkte fixat in lite bilder på lillprinsen men de finns på R´s telefon så det får bli en annan dag.
Ha en skön dag.

Min lille prins=)

Inatt har min lille prins verkligen sovit som en prins=) Han somnade av sig självt i sin säng ca 23:00 och sov där till 07 imorse!!! Dock har han ju ätit och fått ny blöja 2-3 ggr men annars har han sovit så gott i sängen sin. Han är en så lugn bebis ännu i alla fall. Nöjd och belåten under sin lilla vakentid samtidigt som han sover gott när han ska sova. Kan vi verkligen ha sån tur igen att vi får en bebis som sover gott?! Hoppas att det håller i sig, åtminstone veckan ut då R ska till Stockholm onsdag-fredag då hans team från Afghanistan äntligen kommer hem och de ska ha medaljparad m.m. Så håll tummarna för att det blir lugna nätter när jag är ensam med alla barnen=)
Kram

Plastikkirurgi...

Vem behöver bröstförstoring när man kan amma?!
Det blir en chock varje gång man fått barn och brösten växer. Man går och lägger sig på kvällen med a-kupa och vaknar dagen efter med värsta Dolly Parton-brösten och det känns som de ska spricka! Kan säga att det inte är det bekvämaste och man får ta till mjölkningen ett antal ggr i duschen=) Idag börjar det dock lätta lite och jag kan hålla armarna intill kroppen igen=) Skönt är det dock att amningen fungerar=) Nu ska jag snusa lite till på min älskade son.
Ha en bra dag.

3-barnsmor, vilken lycka!!!

Så sitter man här en fredagkväll och helt plötsligt är 3-barnsmor. Hur fantastiskt är inte det?!!! Tänk att jag och R har lyckats skapa 3 så underbara barn som skänker oss så mkt kärlek varje dag så det inte kan beskrivas i ord.

R och de stora barnen sitter just nu och sitter och spelar lite Wii- Mario och jag har plockat lite tvätt och sitter nu och kopplar av vid datorn till lugna ballader samtidigt som min älskade lillprins ligger och snusar så lugnt i sin vagn här bredvid mig. Han är verkligen en fröjd för ögat och hjärtat fylls av mammakärleken som barnen får mig att känna.

Sitter och funderar på vilket namnsom vår sista ögonsten ska få. Vi har verkligen haft jättesvårt att välja namn. Visserligen är han bara snart 2 dygn gammal men man funderar på vad han är för lite filur samtidigt som man får frågan av alla som man möter=) Vi har 2 namnförslag hittills i vår familj där barnen är överens om det ena och jag tror R oxå lutar åt det namnet medan jag inte riktigt känner vilket som känns helt rätt.
Våra namnförslag som vi har är:
- Oliver
- Hannes

Vad tycker ni om dessa namnen?
Kanske ni är sugna på och hjälpa oss med val av namn? Lämna gärna ett namnförslag här på bloggen eller maila mig vilket namn ni finner passande på vår prins.
Jag sätter in bilden igen på vår prins så kanske ni kan "se" vad han ska heta=)
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll.
Kram


Nu är han här=)

En snabb uppdatering om läget innan jag ska vila en stund. Vår älskade lillprins föddes idag 10:59. Han vägde 3330g och var endast 48 cm lång. Efter en lång, händelselös  o dryg natt så gick vattnet imorse o efter det blev det full rulle. Minns inte ens hur lång tid det tog men vet att han var ute på 2 krystvärkar. Vi mår båda bra men är trötta. Lillpronsen börjar nu vakna till o är väl hungrig. Återkommer med mer info o bilder sen.
Tack alla ni som grattat oss.
Kram


Uppdatering

vi är fortfarande kvar på förlossningen och det är ca 3 minuter mellan värkarna så nog vill han komma ut snart kan jag tro. Var öppen 3 cm när vi kom in hit vilket jag inte kunde tro. Jag var helt inställd på o åka hem igen men icke. Vi åkte till Burger King o käkade lite men då kom värkarna tätare o mer intensiva så nu har vi varit tillbaka här på förlossningen i ca 45 minuter. Får se vad som händer...Skriver snart igen=)
Kram

förlossningen nästa...

strax ska vi åka till förlossningen. Igår började det läcka klar vätska och jag vet inte om det är fostervatten så därför vill de kolla upp det. Packar nu färdigt väskan om det blir att jag ska stanna kvar. Återkommer senare.
Kram så länge

RSS 2.0