Ingen risk...

När jag skulle lägga upp Lowe nu för förmiddagssömnen så börjar han o fäkta m armar o ben och gnyr. Detta brukar han inte göra och då slog det mig att han inte fått mellanmålet innan han la sig=) Han äter gröt och smörgås till frukosten men brukar även hinna med ett mellanmål innan han somnar nu vid 10 och det hade jag uppenbarligen missat idag av ngn anledning. Så upp igen m honom och ner till matbordet för mellanmål. Efter det var intaget så bar det iväg tillbaka till sängen igen och denna ggn utan protester=) Så ingen risk att han inte säger till när han är hungrig, mitt lilla matvrak ;)

BUSTED!!!

Titta vem jag hittade i skafferitet=)


Hur vuxen är du?

Jobb (1p) - Ja
Visitkort (1p) -  Nej
Konferens (1p) - Nej
Bor hos föräldrar (-2p) - Nej
Vara sambo (1p) - Ja vi bor ju ihop
Vara förlovad (1p) - Ja (och gift)
Vara gift (2p) - Ja
Skild (3p) - nej
Äga villa (2p) - Ja
Ha en bil (1p, kombi + 1p) - Ja
Hund (1p) - Ja
Lån (1p) - Ja
Gemensam ekonomi (1p) - Ja
Pensionsspara (1p) - Ja
Storhandla (1p) - ja
ICA-kundkort (1p) -Ja
Använda rabattkuponger (2p) - ja
Äga hushållsassistent (1p) - Ja
Äga diskmaskin (1p) - Ja
Dubbelsäng (2p) - Ja
Ha julgran på julen (2p) - Ja, självklart!
Gråa hår (1p) - nej
Celluliter (1p) - Jo...
Prenumerera på morgontidning (1p) - nej
Lösa sudoko (1p) - Nej
Välja att inte svara i telefon (2p) - ja
Putsa fönster (1p) - Ja, men alldeles för sällan!
Svampplockning (2p) - Nej
Långfärdsskridskor (1p) - nej
Parmiddag (1p) - Nej
Vinprovning (1p) - Nej.
Danskurs (1p) - Har gått LatinoMix.
Partaja till gamla 70-talshits. (1p) - Nej
Dricka konjak alt. calvados till kaffet (1p) - Nej.
Däcka före 23.00 dagligen (1p) - Ja, nästan.
Föredra soffan hemma före krogen/puben med bästa kompisarna (1p) - Ja, absolut.
Spela Bingolotto (1p) - Nej.
Tycka att Ernst Kirchberger är en riktig pudding (1p) - Nej
Ha höftproblem (1p) - Ja.
Köa till Allsång på Skansen kl 7 på morgonen (2p) - nej
Bli förundrad över "ungdomen idag" (2p) - Jadå.

!0-15 p - INTE gammal
16-25 p - Börjar barka ditåt...
Över 25 p - Nu är du där

Anade väl det men har ett barnasinne kvar ändå=)

LOWE!!!

Varnar känsliga läsare för en massa skitsnack ;)!!!
Igår morse vaknade min lille solstråle allldeles för tidigt men somnade dock om, och vid 7 tyckte han att det var dags o gå upp vilket var helt ok. Känner i hallen på väg till Lowes rum att det luktar bajs. Inte så konstigt förvisso då han alltid sköter detta på morgonkvistenrunt 05:30-06:30. Idag luktade det dock skarpare. När jag kommer in i Lowes rum fullkomligt stinker det bajs!!! Tittar i sängen där min glada lille prick ligger UTAN blöja och hela sängen full av bajs!!! Han har lyckats få av sig blöjan, bajat och sedan testat och kladda runt lite i sängen med detta! Efter mkt om o men så lyckas jag få honom ur sängen utan att kladda ner mig. Lägger honom sedan i duschen och helsanerar honom. Därefter blev det helsanering av säng och rum och lite tvättning av sängkläder o.s.v. Lowe var dock väldigt nöjd och glad ändå=) Kunde även konstatera att hans blöja låg så fint i ena kanten av sängen utan det minsta spår av bajs!!!

<3Bröder<3

Skönt o ha en storebror att luta sig emot när man är liten och trött=)

För er som inte vet...

För er som inte vet så har jag tagit ett stort beslut för ett par veckor sedan. Ett beslut som säkert många tycker är helknasigt o inte begriper ett dugg. Jag har sagt upp mig från mitt jobb! Jag tänker inte skriva ut här varför jag har gjort det mer än att jag kände att jag behövde det. Har funderat på det ett bra tag och när jag väl tagit beslutet så kändes det helt rätt. Jag har inget annat jobb än men har börjat jobba som timanställd kommunsjuksköterska i Nybban, vilket känns kanonbra=) Jag trivs jättebra hittills med allt. Har jobbat nu både torsdag,fredag,lördag och ska jobba idag samt tisdag och två helger till på raken. Lite trött är man dock allt nu med alla nya människor och nytt arbete men vad gör väl det när det är kul o gå till jobbet=)

Min älskling börjar bli stor...

Ja man börjar inse att det faktiskt händer en del saker m älskade Hampus. Han blir 9 år i december och börjar bli mer medveten om vissa saker nu. Tidigare har han alltid lekt runt utan att tänka så mkt på om han är naken när han badar, inte brytt sig om han har bara kalsonger när ngn kommer förbi, klätt på sig ngt bara som funnits i garderoben osv. Nu har han åsikter om kläder är snygga och om dom passar på honom, gå naken hemma eller i kalsonger när ngn kommer, glöm det!!! Är vi på stranden och det ska bytas till badbyxor så ska det lindas handduk om och krånglas m kläder en kvart innan han kan bada=) Han har även nu fått för sig att han ska ha långt hår, så när jag ville klippa honom till skolavslutningen så blev det tvärstopp. Ikväll efter duschen ställde han sig vid spegeln och kammade till en frisyr och frågade mig om han blev snygg=) Älskade plutten min, det går alldeles för fort. Var liten ett tag till...


Lite bilder på minstingen=)

Satt o kikade lite på kort o hittade några knasiga o mysiga kort på vår minsting som jag tänkte dela m mig av ikväll=)









Min underbara, söta, älskade prins<3

Liseberg=)

I fredags drog jag, mannen o de 2 stora barnen till Liseberg lite halvspontant. Vi hade pratat om att åka dit men inte bestämt ngt datum. När vi sedan pratade med mina föräldrar som skulle passa Lowe över dagen så insåg vi att det var nästan den enda dagen som vi hade möjlighet att åka då de sedan började jobba igen. Sagt o gjort så väckte vi barnen strax innan 6 utan att de hade en aning om vart vi skulle åka. Spända i bilen så var det många ggr frågan kom om vi snart var framme=) Sötisar<3  Kl 10:30 ungefär var vi framme på parkeringen vid Liseberg ochnär det går upp för barnen om vart vi är så blir de överförtjusta och skriker o kramar om oss hårt=) Så hela fredagen från 11-22:40 så traskar vi runt inne på Liseberg och åker karuseller, äter och bara myser. Allt blev perfekt!!! Det var trötta barn som sedan satte sig i bilen hem på kvällen men oj vad nöjda dom var=)

Lyckan när vi är framme=)


Min tokige son m 3D-brillor=)

Kärlek<3


Trötta o nöjda barn=)

Varmt?!

Jag tänker INTE klaga på värmen men nu är det verkligen varmt! Har ändå inte farit så illa som jag brukar göra om sommaren. Nu har vi inte varit vid stranden sedan i söndags då vi kände allesamman att vi behövde vila lite från solen. Vi har då grejat lite här hemma samt att vi  igår var och hälsade på några nya trevliga vänner från jujutsun och hade en riktigt trevlig em=) Jag har dessutom varit på gymmet 2 dagar i rad!!! Chockad? ;) Tänkte köra igång ordentligt nu. Vill inte att allt ska hänga o slänga längre så nu får det banne mig hända ngt=) Tänkte dra ner tidigt imorgon bitti igen innan vi drar till Vita sand. Barnen ligger fortfarande i poolen här ute och gubben kom hem nu från sin träning så nu tänkte vi spela lite Monopol =)
Ha en fortsatt trevlig kväll=)

Många år sen sist...

I lördags var vi på släktträff som mammas kusin Malin hade ordnat nere i deras stuga. Tippar på att vi var runt 40-50 personer. Vi var nere o badade (de äldsta o de yngsta var de tappra som badade ;), vi grillade och framför allt pratades det i massor då vi inte har sett varandra på många år. En mkt trevlig dag som faktiskt blev till natt för oss då vi inte begav oss hem förrän 00:30.
Tusen tack Malin för att du fixade denna dagen! Hoppas verkligen inte det dröjer flera år till nästa gång!!!

Några av de som vågade sig i plurret=)

Min svägerska m min brorsson samt mammas kusin Mia från Australien

Resten som inte vågade bada men som slängde sig i skuggan=)




Min lilla älskling nöjd i skuggan=)

Kusinerna=)


Mammas kusin samt morfars syster

Min mormor o morfar=)

Värdinnan, mammas kusin Malin

Nästan hela tjocka släkten=)

Min älskade lilla familj=) <3

Mysdag=)

Idag har jag, R o L haft en mysdag. Förmiddagen tog vi det lugnt hemma. Vid 13:30 drog vi in till Kalmar där vi började m lite shopping medan L sov gott i vagnen. Vi gick sedan o åt gott på Krögers. EFter en stunds vila o god mat där så tog vi bilen vidare ut till Stensö och spelade minigolf. Tror inte jag har spelat minigolf på 9 år!!! Vilket tyvärr märktes o jag insåg att jag är så sjukt dålig förlorare i det spelet... När vi sedan kom hem så tog vi en cykeltur m hunden vilket var Lowes premiärtur i barnsadeln=) Han älskade det o var helnöjd hela rundan. Nu badas lillen och mannen o jag ska snart sätta oss o spela Monopol=) En underbar dag trots saknaden efter mina andra små älsklingar som jag vet har det bra på Öland=)

Tyvärr vann denne mannen över mig!!=(

Nöjd på premiärturen. Här m syrrans hjälm som hamnat på sne=)

Semester i Falkenberg

Nästa uppdatering blir från vår lilla minisemester i Falkenberg för en vecka sedan. Vi hyrde en liten stuga, eller sjöbod kanske jag ska kalla det, i Falkenberg vid Stafsinge strand. Vårt huvudmål var en tripp till Fun City i Varberg men det rekommenderar jag INTE! Vilken skit det var!!! Barnen var dock ganska nöjda ändå vilket är huvudsaken=) Sedan blev det några kvällsdopp i havet och och mys om kvällarna. 2 nätter var vi där och hade toppenväder och hemresedagen var det mulet och började regna. Hemresan innehöll även ett stopp i Ullared=) Sol, bad,lek, mys och shopping.
Vad mer kan man begära? =)







Korten tagna inne på Fun City och visst verkar väl barnen lite nöjda i alla fall=)

Long time ago...

Ja det är verkligen länge sen jag hade tid och skriva i bloggen. Trots att mannen nu är hemma och har semester=) Får göra lite inlägg undan för undan av dagarna som gått=) Börjar med midsommar som vi firade nere med kära svåger m familj och några av deras bekantar, nere i Hällevik. Dagens väder var kanon med solsken och blå himmel. Klockan 13 begav vi oss ner till Havsbaden för dans runt midsommarstången. På hemvägen stannade vi för ett glasstopp då vi behövde svalka oss lite. Vi gick sedan hem och åt lite gott m sill( för dom som gillade det), nypotatis, gräslök,gräddfil och mina köttbullar i gräddsås;) Barnen badade i poolen eller hoppade studsmatta större delen av dagen och hade jätteskoj tillsammans allihopa. Vi andra pratade och hade trevligt. Lite senare gav vi oss sedan av till en fotbollspålan för lite kubbspel. Tyvärr var det synd om dom som hamnade på mitt lag eftersom jag inte fick ner en enda kubb=( Vi förlorade som ni säkert då förstår men vad gör väl det när man har trevligt. Vi gick sedan hem och grillade och åt en ljummenpotatissallad med rödbetor,morötter m.m som var kanongod till det grillade. Hade även lite olika såser, en couscoussallad, majskolvar m.m Allt var verkligen supergott och jag väntar bara på receptet på salladerna för dom ska definitivt göras här hemma. Mot kvällen v ar det fiskdamm för barnen och vi hade även musiktävling i lagen som var vid kubben och tro fasen att vi förlorade där oxå!!! Tusan me´...  Det var i alla fall ett par trevliga dagar vi hade  och hoppas verkligen vi kan träffa käre svåger m familj snart igen=) Några kort nedan som hann bli tagna  under dagen. Väntar dock på fler från Jessica som ständigt hade kameran i näven=)
Tusen kramar till er Tony o Jessica!!!

Mina små älskade barn samt Jessicas flicka Iza till vänster



Inte alltid fina fisken man får när man fiskar i Hällevik=)

Spända tjejer som väntar på sin fiskelycka=)

Lillprinsen min=)

RSS 2.0