helvetes natt...

Vet inte när jag sov en god natts sömn sist. Jag har ångest när kvällen kommer och jag ska behöva lägga mig ner. Så fort jag lägger huvudet på kudden börjar jag hosta så det känns som lungorna ska spricka på mig och tårarna sprutar. Jag längtar efter att få sova men har ångest för att lägga mig ner...
JAg har hostmedicin-hjälper inte. Jag har 3 kuddar bakom huvudet- men mkt obehagligt och ger mig ont i nacken istället. Jag har vatten-får dricka så fort jag slutat hosta. Jag hostar och därefter hör jag hur det rosslar o piper i luftrören på mig vid varje andetag frör att sedan börja hosta på nytt. Det har hållt på så här nu i 2 veckor!!!

Jag gick o la mig igår vid ca 22:45. Börjar hosta direkt. Ligger så en bra stund. Kl 00:30 ringer telefonen, jag är fortfarande vaken och hostar. Det var från Rogers jobb, de ville han skulle åka på ambulanstransport till Linköping så han begav sig iväg. Där låg jag ensam igen och bara hostade. Minns inte när jag somnade men sista gången jag tittade på klockan va 03:40 så därefter måsta jag ha somnat till en stund. Klev upp igen vid 07 då jag var tvungen att väcka Hampus som skulle till skolan. Sitter här nu vid tv:n med Felicia, känner mig som i en dimma, vill bara sova.

Roger ringde precis o sa att han var tillbaka i Kalmar igen och kommer snart hem. Vi ska ta o äta lite frukost strax. Funderar även på om jag ska ta Felicia till frisören för första gången idag. Innan har jag klippt henne lite själv eftersom hennes hår nästan är obefintligt trots att hon fyller 4 år i maj. Hon har så tunt o fint  o lite hår men det behövs kanske formas till o klippas av ngn som är kunnig för som det är nu så är det rena svintot på bakhuvuet när hon vaknar om morgonen.  Vad händer annars idag då? Funderar på om jag ska orka ge mig ut o handla. Har knappt varit utanför dörren de sista 2 veckorna men känner att jag behöver lämna huset en stund. Annars blir det nog en mkt lugn dag idag oxå.
Ha de gott

Lo på Theo

Gjorde en liten Lo på min lilla brorson Theo. Ska nog fixa mer på den men lägger in dagens resultat på den här i alla fall.
Krya på dig gullplutt
Kram/faster

... o en till=)


Ny Lo igen=)

Sitter ju här hemma med hosta till en förbannelse så jag kan inte sova o då blir det lite pillande i Ps i stället. Lägger in en ny Lo som jag gjorde idag efter stor hjälp av Tess tutorials.

Då var håret borta...

Nu är man nyklippt. Jag måste säga att det var en toppentjej som klippte mig idag. Så noggrann och mkt trevlig o lättsam. Jag har ju kapat en hel del på mitt hår samt blonda slingor. Hon tog hand om mig i tre timmar och det kändes så lyxigt efter alla sjukdomar som har varit och fortfarande är. Jag kände ju att jag behövde pigga upp mig lite inför morgondagens arbete. Känner mig fortfarande ganska risig med min hosta men det är väl bara o vänta ut...
Sätter in foto nedan men tyvärr gör dom sig inte rättvisa med liveresultatet tycker jag i alla fall. ( men det kan väl inte blir bättre när jag fortfarande har resten av mig kvar..) Håret gjorde hon bra i alla fall och jag tänker gå dit igen=)
Before...


...After



Hjälp med ny frilla, snälla!

Nu känner jag för att göra ngn förändring med mig själv o enklast o snabbast är ju att fixa till håret. Problemet är att jag inte vet hur jag ska ha det och behöver er hjälp. JAg kan tänka mig att klippa av en bra bit, kanske ändra färgen lite oxå. Har sökt lite sidor på nätet men hittar ingen bra sida. HAr ni tips på ngn bra sida med frisyrer på eller om ni kan ge tips på vad jag kan passa i så är jag MYCKET tacksam. JAg har hittat en frisyr som jag tycker är häftig men vet inte om jag passar i den. Jag säter in en bild på mitt tråkiga jag samt bilden på frisyren jag tycker om så kommentera gärna vad ni tycker eller tipsa mig om ngt annat=)
Ha en bra dag

Detta är tråkiga jag . Obs! Tidigt på morgonen!!!

Länken nedan är den frisyren jag kan tänka mig så kolla den o säg vad ni tror=)
http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=10363&month1=1&pg=1&styl1=Royston%20Blythe



Värsta komedikaoset!

Idag är verkligen en sån där dag då man känner att allt bara kan gå fel. Det började inatt då jag sov inne hos Felicia p.g.a att hon var sjuk och Hampus sov inne hos Roger då han oxå är sjuk. Kl 23:45 börjar Felicia bli orolig o piper till då o då för att sen till slut börja gråta. Jag känner på henne och hon kokar, temp 39.4. Jag hämtar lite Ipren och vatten, klappar om henne och lägger mig sedan igen. Dröjer ca 4-5 minuter innan hon blir ledsen igen och jag får klappa henne så hon lugnar sig o sen kan jag lägga mig igen. Vid ca 01 är hon jätteledsen och klagar över ont i ena örat. Det blev åter till o gå ner o hämta nässpray o sedan invänta att Ipren ska ta bort smärtan. Jag bäddar upp med en kudde till under henne men hon är bara ledsen. Jag står o klappar henne en stund o så här håller vi på fram till ca 03:30. Då kommer hon ner o vill ligga hos mig
( hon har en låg loftsäng). Vi bäddar ner oss på en 90-madrass båda två. Jag släcker lampan men då säger Felicia- Mamma det är så mörkt, jag kan inte se ngt.....
Näe, Felicia du ska inte se ngt nu. Det är natt så då ska du blunda o sova. Efter ett tag somnar vi båda helt utmattade. Jag vaknar till ibland och hostar som vanligt och kliver sedan upp 7:30 helt utsliten. JAg måste ju ringa skolan och sjukanmäla Hampus samt ringa pappa som lovat o köra Hampe till skolan idag. Därefter sättar jag mig vid datan men då funkar inte internet!!! JAg grejar o donar o trixar o fixar och efter ca en halvtimme får jag igång det.

Därefter till frukosten. Jag gör mig en god macka med sallad, ost, skinka o grönsaker, lägger den på bordet för att pressa mig lite apelsin/äppeljuice. När jag sedan vänder mig o ska sätta mig till bords så står katten på bordet och äter på min goda smörgås! Gaaahhhh!!! Min macka! Det var bara o slänga mackan. Tappar en gurkbit på golvet som jag slänger iväg i ren ilska o utmattning.Hittar den inte=S  Ställer mig sedan o gör en ny macka men utan grönsaker. När jag går till bordet höll jag på att halka avigt då jag kliver på den förbannade gurkbiten jag kastade men inte hittade! Sätter mig äntligen till bords o ska äta men hör då att det låter so ngn kräks. Går ut i tvättstugan o ser då att hunden gått in i förrådet och lagt en sån spya på stor del av golvet!!!!
Tar det aldrig slut!!!!!!!!!!!!!!! Ja
g torkar upp detta, tvättar händerna o sätter mig o äter igen. Allt detta på denna lilla stund av morgon som nu har passerat!
Barnen verkar dock piggare idag o sitter inne vid tv:n. Hoppas på att detta var toppen av allt så det blir bättre då jag känner mig ganska orkeslös o hängig nu.
Måste nog sysselsätta mig lite idag så jag inte somnar ståendes.
Ha en bra dag

Jag blir galen!!!!

Nu är jag så förbannat trött på dessa jävla sjukdomar!!!
Felicia hade ju åter hög feber imorse och var så jävla risig igen så hon och jag for ner till Vc på förmiddagen. Troligen bara en virusinfektion på henne så det blev hostmedicin o avvakta. På mig hörde han rossel på ena lungan samt tät i luftrören så det blev en påse gott o blandat med medicin till lilla mig.
Nu under kvällen så ropade Roger på Hampus men fick inget svar. Han går då upp till hans rum o hittar då Hampus  vilandes i sin säng, nerkrupen med alla kläder  på.  Jag kollar då tempen och tror ni inte han feber igen efter att ha varit feberfri tisdag o onsdag!!!!
Han har ju varit i skolan idag o där var det inga konstigheter utan fröken sa att han varit pigg o det var han ju både tisdag o onsdag när han var hemma oxå men idag igen feber alltså!!!!!!
Jag blir så trött så jag blir gråtfärdig!!! Jag får ju ingen chans att kurera mig själv när barnen är sjuka o mannen jobbar. Ja visst, Roger skulle kunna vabba men då förlorar vi ännu mer pengar o det går inte. Jag är sjukskriven över helgen oxå så det blir minus en del redan där=(
Dessutom har jag fått en stor jävla finne på hakan o en på kinden så man känner ju inte sig fräschare när man tittar i spegeln!
När ska allt detta ta slut?! Jag vet att det bara är bagateller med infektioner jämfört med vad andra har för bekymmer men just nu känns det lite väl mkt här hemma nu då vi även hade magsjuka vid nyår oxå.
Jag vill ha lite friskhet här hemma nu så jag kan komma igång med träning o fortsätta i vardagen med friska barn o allt vad det innebär.
Ville bara  skriva av mig lite frustration o deppighet. tur jag har en man som håller humöret uppe här hemma nu.
Hoppas ni är friska runt omkring nu
Tjaou

Jag har fått en AWARD!!!



Jag har fått en Award av min kära svägerska. Tusen tack!!!

Kika gärna in på hennes underbara blogg med härliga bilder på lille Theo

10 år tillsammans igår=)

Igår hade jag o min älskade man 10-årsjubileum. Tänk vad tiden går fort. Tyvärr hade vi ju sjuka barn och jag är ju oxå sjuk så ngt avancerat blev det inte utan mannen fick laga mat till lilla mig o sen låg vi i soffan o tittade på tv. Tack för alla dessa år min älskade make. Hoppas på många fler tillsammans=)
Gjorde en liten Lo nu på förmiddagen som jag lägger in nedan.
Ha en bra dag

Tävling...

Ny tävling igen som håller på fram till söndag 25:e januari så kolla in länken under bilden=)


http://booble.blogg.se/2009/january/tavling-marimekko-iittala-skal-mini.html?_tmp=aa0c894e978f98dff25d314acaecfa2cadddd083

Tävling...


Jag är med och tävlar om ett presentkort värde 500:- hos Oki-Doki barnkläder.
Tävlingen hittar du hos [ TUMADRE ] .


Smart unge=)

Då vi är sjuka här hemma hängde Felicia o jag i soffan. Hon slumrar ju ibland medans jagsom inte kan ligga ner o sova p.g.a min hosta fick ju då sitta o titta på tv till o från. tittade på en talkshow igår där det var en tjej poå 2 år som kunde peka ut länder på kartan. Hon kunde ju minsta lilla land. De frågade och hon pekade o sen klappade hon händerna av glädje=) Så otroligt söt. Jag hittade klippet på youtube så jag tänkte lägga in det här så ni kan kolla oxå.

Nu ska jag fixa lite käk till Felicia o sedan försöka vila lite , SITTANDES i soffan
Ha en bra dag

3 av 4...

Skrev ju innan om att Felicia ligger med hög feber och hosta och att jag går med en kraftig hosta och även huvudvärk nu.
Idag hämtade Roger hem Hampus efter skolan och möts då av lille älsklingen sittandes ledsen i skolan. Fröken berättar att han varit hängig o ledsen under större delen av dagen men ej velat att vi skulle hämta honom.  När han kommer hem är han trött, ledsen, rödflammig i ansiktet o hostar. Jag kolla tempen o den ligger på 39 grader. Han går direkt till vår säng o lägger sig o bara skakar. Det dröjer inte länge förrän han sover.

Jag var uppe nu och pratade lite med honom och frågade då varförhan inte lät fröken ringa efter oss så vi kunde hämtat honom. HAns svar blev:- Jag ville bara vara kvar o lära mig lite till.
Min lilla älskling...
Kände mig lite irriterad på att fröken ej kollat om feber eller kontaktade oss i alla fall eftersom Hampus absolut inte brukar vara ledsen utan ngn anledning. Nu liggar han uppe med 39.2 och tittar på tv och sover om vartannat. Min lilla tjej hämtade jag ner igen då hon var ledsen och oxå ligger på temp 39.2.
2 helt utslagna barn och en mamma som är helt slut oxå. Tur att Roger är frisk än så länge.
Älskar er mina barn o man

Host,host,host...

Ännu en helvetesnatt förbi. Inatt har det varit som värst hittills. JAg har hostat konstant sedan igår kväll. Hampe som ligger hos mig när roger jobbar har ju vaknat natten genom av min hosta. Han har då klappat på mig o sagt:- Lilla mamma, du bara hostar.

Felicia har ju haft hög feber hela natten och även nu så hon  är helt utslagen och somnar o vaknar om vartannat.
Även Hampus var lite hostig imorse men vi får hoppas att det inte blir värre än så.

JAg känner mig som utskitet äppelmos idag. HAr ju inte sovit riktigt på 4 nätter och det blir bara sämre o sämre. Inatt har jag inte kunnat ligga ner utan suttit mer eller mindre upp i sängen o slumrat till ngn halvtimme då och då på sin höjd o det sätter sina spår. Ska jobba 5 dagar denna veckan nu vilket jag inte ser fram emot då jag är helt slut i skallen och kan inte koncentrera mig. får hoppas att jag får sova inatt i alla fall då jag jobbar imorgon kväll som först. Tyvärr är ju kvällarna som värst med hostan men det får väl gå.
Nu ska jag dricka mitt the o mysa lite med lillan en stund innan hon somnar igen.

Helgen över igen...

Så var helgen förbi igen. Det har varit både en bra och dålig helg. Det bra är att vi trots att Roger jobbat fredag o söndag natt så hade vi en jättemysig dag igår. Vi satt ner o pratade mkt. Barnen lekte med kompisar. Egentligen gjorde vi inget speciellt men av ngn anledning så kändes gårdagen superskön. Det dåliga är att jag har ju en jävla hosta som håller mig vaken o arg om nätterna.. Denna hosta har även vår lilla tös som idag även haft feber. Detta innebar även att jag inte kunde åka upp o hälsa på min lilla brorson som jag hade tänkt göra igår. Så länge sen jag träffade honom men jag vill inte smitta honom nu när familjen äntligen blivit friska från sin förkylning. Får försöka hitta en annan dag som jag måste åka dit. Trots att vi bor så nära så är jag så dålig på att åka o hälsa på o det skäms jag för.

Idag har varit en segdag då vi alla nog har varit rätt trötta. JAg höll på o hosta till klockan var nog 02 inatt. Då gick Roger ner o spekade fram lite hostmedicin och få efter ca 30 minuter så kunde jag ligga ner o somnade till et par timmar innan nästa hostattack. Så håller det på nättterna genom och det är lite tungt nu för nu börjar jag bli sliten... Visserligen sa jag tidigare,när mina barn o min man hade magsjukan att jag hellre tar en ordentlig förkylning bara jag slipper magsjukan och här sitter jag nu och hostar lungorna ur mig....

Hampe har varit o lekt med Viktor idag med sedan var det kvällsmat o dusch när han kom hem. Vi passade på o klippa honom lite då han var sååå långhårig. Därefter tog vi en bok som han lånat i bokbussen o ska redovisa på onsdag. Han läste halva boken själv ikväll. Det är så kul o sitta ner med honom och ser framstegen han gör hela tiden med läsningen. Jag är så imponerad av honom.Du är så duktig min älskade pojk!

Felicia har struttat omkring här hemma under dagen emellan soffan, datan, mig o.s.v. Hon hade feber även ikväll och bad om att få gå och lägga sig. Hoppas hon får sova lugnt ikväll så hon är piggare imorgon.

Får nog ta och trycka i mig lite host medicin nu och krypa ner då det brukar ta några timmar innan jag väl sover. Har en ledig dag imorgon oxå och sen är det dags för jobb nästan resten av veckan. Vi ska starta upp ett nytt system på jobbet på tisdag vilket jag inte längtar efter. Det knyter sig i magen bara jag tänker på det. Roger ringde hem ikväll och undrade om jag inte ville läsa till röntgensyrra då de verkar ha brist på folk. Jag har ju tänkt att lämna vården ett tag men kanske, varför inte. Ska fundera på det...
Natti på er alla


Ny Lo=)

Har gjort en liten Lo på Felicia när hon åker skridskor för andra gången och var sååå supeduperduktig=)


Dessa barn=)

Finns det något härligare än barnen=)?
Felicia och Hampus var och lekte en stund med Isak o Viktor ikväll och när jag kommer och ska hämta barnen så kommer Johanna och säger grattis till mig. Jag blir förvånad eftersom jag inte fyller år. Hon flinar och säger att Felicia har sagt att mamma oxå har en bebis i magen. Felicia hade suttit o tittat på lilla Selma ( 5månader) och säger sedan till Johanna att jag oxå har en bebis i magen. När Johanna frågar när bebisen ska komma så säger Felicia bara att det är länge till. Vilka barn!!! Detta är inte sant, det finns ingen bebis i min mage.

Detta med bebis snurrar nog i lilla felicias huvud då det åter kommer på tapeten under kvällen.
Roger, jag och Felicia sitter i soffan och tittar på Tv när Felicia plötsligt trycker på mina bröst och säger-: Mamma, jag känner ju att du har en bebis där inne! Jag berättar ju igen att jag inte har ngn bebis men blir lite nyfiken på hur hon tänker så jag frågar henne hur bebisen kommer in magen på mamman. Hon lyfter då på klänningen och pekar på navlen och säger att där stoppar man in bebisen. När jag sedan frågar var bebisen kommer ut så får jag det förklarat att det åter är navlen som bebisen kommer ut ifrån.

Efter bara några minuter trycker hon åter på brösten och säger:- Mamma, du har ju långa tuttar där inne!!!
Alla som sett mig ver ju att detta inte stämmer!
Vilka tankar som kan snurra inne i en 3-årings lilla huvud=)
Hon har nu somnat här hos oss i soffan och sussar nu sött, vårt lilla hjärtegull=)
Go kväll

En stund av fullständig glädje...

Jag har nog världens gladaste  o goaste lille pojk=)
Idag när jag kommer hem från jobbet så springer han ut till mig i groventren o kramar mig hårt o länge o bara myser.Vi står så en stund o jag frågar honom om allt är bra idag. Då svarar han glatt men allvarligt- Ja mamma, allt är bra , du är ju här nu!
Såna här kommentarer förgyller verkligen ens vardag. Just nu stärker de extra mkt när övriga vardagen är tung.
Efter att vi har kramats o jag kommer in i köket så ger min man mig en puss på kinden o ler. Middagen är färdig o allt är dukat. Min lilla tös sitter på sin stol vid bordet o ger mig oxå ett stort leende.
En stund av fullständig glädje i mitt liv!

Dålig på o blogga igen...

känner att jag är inne i en period då tiden bara rusar när man väl är hemma o drygar sig när man är på jobbet vilket leder till att bloggen blir lidandes just nu.
Känner mig  oxå rätt deppig just nu då jag inte trivs med mitt jobb och verkligen vill hitta ngt annat, men man är ju så begränsad när man har läst till ssk och bara jobbat inom vården. Inte lätt o hitta ngt annat jobb utan ngn utbildning då=(

Funderar på att kanske läsa ngt ytterligare men då är ju frågan till VAD?! Vet ju inte riktigt vad jag vill göra. Skulle vilja prova lite olika saker innan man pluggade vidare men så enkelt är det ju inte. Kanske det är ssk jag vill arbeta som sedan igen men just nu vill jag göra ngt annat. Ska bara komma på vad oxå. När man sedan nämner att man kanske vill göra ngt annat så blir en del chockade och undrar om man verkligen ska lägga sin utbildning åt sidan... Varför måsta man göra samma sak i 44 år????!!!!!! Det är ju ingen som tar min utbildning från mig bara för att jag jobbar som ngt annat!

Idag har vi även haft möte på jobbet vilket gick som det brukar=S En lång dag idag och nu är jag helt slut och orkar inte ens sitta vid datorn längre utan ska lägga mig i soffan och deppa lite hos Roger.
Kram på er

Grattis mormor!

Ville bara passa på att gratulera min mormor som idag fyller år. Hoppas du får en bra dag.
Kram Kram

förändring på bloggen...

Jag har tänkt att ändra lite utseende på min blogg framöver så tro inte jag har fått spelet om det ser för jävligt ut ibland. Måste ju testa mig fram lite=)

Förändring...

Efter denna skitstarten på 2009 vill jag göra en förändring i mitt liv känner jag. Jag ser ut som en vandrande vålnad här hemma och jag är ju inte ens 30 fyllda än;)

Jag skulle vilja börja med att starta igång min träning som det var tänkt egentligen på nyårsdagen men som ej blivit av p.g.a magsjukan samt rejäl förkylning, utan livet flöt på som vanligt med en massa skit rakt ner i magen och gjorde resten av fettet där sällskap.

Därefter skulle jag vilja gå på massage och bli knådad ordentligt så man får loss alla dessa knutor i axlar o nacke som min dator ger mig.

Efter massagen skulle det bli till frissan och fixa en ny look både till färg och frisyr men vet i katten hur!!! Satt o tittade på lite frisyrsidor igår kväll men allt är ju bara bilder på stylade kändisfrisyrer. Kan det inte finnas ngn sida med oss Svenssons så man kan få se ngn frilla som jag kan klara av o göra sen efter att man varit hos frissan?!
HAr ni ngn bra sida som ni kan rekommendera på frisyrer som jag skulle kunna passa i? SKulle verkligen behöva lite hjälp. Ni ser ju på bilderna i tidigare inlägg hur jag ser ut nu=S

Sen kanske man skulle gå till Make-Up store och lära sig en riktig sminkning.

När man sedan har gått ner i vikt efter all träning så skulle det ju vara kul igen o gå o shoppa kläder till mig!
KAn se det framför mig och det skulle kännas riktigt bra om jag gjorde allt detta...
Så det är väl bara till o sätta igång o inte sitta här o drömma!
Ha en bra dag mina vänner
Nu ska jag väcka barnen

Databeroende eller....

Idag kollapsade min bärbara dator. Först låste den sig så jag fick stänga av den helt. När jag sedan skulle starta datorn så var det bara en svart skärm o inget mer. Datorn var varm och det började lukta brännt. Shit, har hårddisken brännt sönder eller vad?!

Jag ringde till OnOff då jag fortfarande har försäkring på den. MAannen verkade inte ha en aning utan bad mig bara komma in med den. Kände genast hur det gjorde ont i magen. Var ju tvungen o fråga ungefär hur lång tid han trodde det skulle ta innan jag skulle få hem den igen o då svarade han mig: - 2-3 veckor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men hallå, jag kan inte vara utan min dator i 2-3 veckor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vad ska jag göra då?! Började inse där hur beroende jag har blivit av min dator. Ojdå=S

Sen började jag tänka på alla foton som finns i min dator. Shit oxå, det ä ju flera tusen foton!!! Vet att jag har brännt ner en omgång då vi skulle omformaterar datorn men minns ju inte när det var. Inte mkt o göra åt i det läget men tråkigt kändes det. Jag började packa ihop datorn då Roger skulle ta m den när han körde till jobbet en jag testade en sista gång att starta om den o Jippie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den startade!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har nu brännt ner alla foton igen så jag kan lämna in den sen eftersom ngt måste ju ha hänt då det luktade brännt om den samt att den inte startade. Lika bra o kolla innan försäkringen löper ut i mars.

Så nu har jag min dator kvar hemma några dagar till så jag kan bränna ner det jag på datorn ytterligare innan jag lämnar in den.

Livet här hemma har börjat lugna sig igen. Jag har inte kräkts än i alla fall, PEPPA PEPPA........
Har varit ute en runda men det var så kallt så lillan började gråta när vi var nästan hemma, ändå var hon så påbylsad med kläder. Mitt lilla hjärta...

Hampus och jag har gjort lite matte idag samt läst lite. Måste träna lite igen nu innan skolan börjar på torsdag. Vi har sedan spelat spel samt kvällsfikat lite och nu ligger båda barnen och det är tyst o stilla här hemma.
Tänkte kolla om det är ngt på TV ikväll annars blir det nog en tidig kväll för mig oxå. Känner mig lite risig med förkylningen, dock bättre idag.
Ha en fortsatt trevlig kväll
KRamis

Här har lillkattan hittat nya lekkamrater

Ganska skönt o ligga här o slumra lite

Nyårsafton o ölen är framme

Glad tjeja på nyårsafton

Ett glatt par



2008

Jag sitter här och funderar över 2008.
Den första stora glädjen detta året var när min efterlängtade lille brorson kom till världen. Vår ålskade lille Theo. Efter allt min bror och hans fru fick gå igenom så kom till slut den lille prins och fullgjorde deras liv. Han fick en tuff start men han är stark den lille krabaten. Han ger oss alla månge leenden och skratt. Snart har han blivit ett år gammal.

Den andra glädjen var när min vännina berättade att de väntade sitt tredje barn=) Tänk så paff jag blev när jag fick svaret på min skämtfråga- när ska ni ha ert tredje barn då? Svaret jag fick var - I september. Jag blev så ställd eftersom jag inte hade en aning utan bara skulle skoja med dom.

Den tredje glädjen var när Roger äntligen avslutade sin militärrjänstgöring och kom hem för att leva med oss igen i vår vardag.

Den 4:e glädjen o den största händelsen för mig i år var den 8/8 då Roger och jag blev herr o fru Engelholm. Efter snart 10 år tillsammans så skred vi till altaret i Madesjö kyrka och sa JA till varandra. Vi hade en härlig dag och kväll med våra närmaste men ack vad tiden gick fort.

Bara 9 dagar senare kom den 5:e lyckan då min väninna Johanna födde en liten Selma.

Den 20/8 började vår pojk första klass. Så stor o stolt kille med minst lika stolt mamma o pappa.

Under 2008 kom jag även att bli god vän med Maria vilket känns jättebra. Du är en vettig o go människa Maria.

I slutet av året kom min lilla "Busan" till vår familj och hon är så go och busig.

Detta var några utav de större glada händelserna under 2008 som jag direkt minns just nu.
Sätter in några bilder från 2008
Ha ett bra 2009

Min älskade lille brorson Theo. Du är så go lillprinsen=)


Pyssel med inbjudningskorten till bröllopet

Älskade Hampus på vår mysiga tripp till High Chaparall i somras med Johanna, Jonas och Viktor.

Min älskling o familj på vårt bröllop

Min härliga klänning

Mina härliga bröder som var toastmasters bröllopet

Lilla Selma är född


Lilla Busan har flyttat in o slaggar skönt på soffan. Coola katten=)

Bilder...


En Lo från lillan när hon var lucia=)


Vårt kombinerade tack/julkort som jag har gjort i Ps. Obs, är nybörjare i Ps som ni förstår=)

Jävla skitsjuka!!!

Vilken skitstart på 2009!
Vi som trodde vi klarade oss efter Hampes magjsjuka i söndags natt men icke!
Inatt vaknade Felicia och hade spytt ner hela sängen=( Det var bara för mig o börja skura o duscha o tvätta igen=(
Kan inte begripa detta då man brukar säga ca 2 dygn efter sista symtomet så är man ju smittfri men här kräktes Felicia 5 dygn efter Hampus! Jag blir tokig på detta. Jag fick traska ner i soffan o sova medan Roger tog Felicia uppe i vårt sovrum. Jag o kattan försökte samsas om 3:an (soffan) men hon ville ju ligga på mina ben så jag hade svårt o sova eftersom jag var rädd för att skada lillkattan så inte blev det många minuters sömn inatt. Känner mig som ett lik.

Dessutom kom ju Rogers flicka upp igår em o skulle stanna till imorgon men eftersom Felicia har kräkts samt att Roger inte mår helt ok så fick jag sätta henne på tåget hem idag innan hon blir sjuk, så jag har varit en runda i lilla Emmaboda oxå o lämnat henne. Roger o Felicia ligger o sover uppe. HAmpe vaknade för en liten stund sedan.
Idag händer med andra ord inte så mkt. Hampe ville spela lite Wii en stund o jag tänkte sitta lite vid datorn o koppla av en stund. Vem vet vem som spyr härnäst=S
Jag vill INTE!!!!


Skriver kanske lite mer sen om jag orkar.
Kramis

RSS 2.0