Lyssna på texten i låten

Så underbar text i denna låten.

Tiden går så fort...

Man hinner inte med tiden. Rätt var det är så är veckan slut. Veckan som varit har bestått av arbete några dagar samt besök till Ikea. I torsdags kväll kom Roger hem och barnen och jag hade dukat fram lite fint, tänt en massa ljus och kramade honom hårt o länge.
I fredags for vi alla in till Kalmar för att köpa en cykel till Hampus men naturligtvis var den slut. Fick beställa så den kommer i mitten av nästa vecka. Nu är det ju inge cykelväder ändå så det kvittar. Efter det så åkte vi till Ikea igen och åt middag. Tro det eller ej men inga inköp denna gången på Ikea. Därefter tog vi en runda in på Mediamarkt och det slutade med att vi köpte en till laptop samt en plattång till lilla mig. Roger vill gärna ha med sig en dator när han åker så då fick det bli en till=)
PÅ kvällen sedan åkte vi till min bror för att fira hans fru Pernilla som imorgon fyller 30 år. Vi blev bjudna på god mat och god budapesttårta. Tack för en trevlig kväll!

Idag har jag jobbat till 16. Åkte sedan och hämtade hem lille Hampe och fick Viktor med mig på köpet då de ville sova över här. Inte så härligt kanske när man jobbat och det är sommartid imorgon. Viktor är morgonpigg men jag hoppas han sover lite längre o inte vaknar 06 eller liknande. Roger har lovat o gå upp med dom imorgon bitti så jag får vila lite. Vi har ikväll ätit lite god mat. Sitter o tittar lite på Robinson samt sitter med vars en dator iknät( vilken mysfaktor...not...). Börjar känna mig lite sliten nu.
SKa luta mig bakåt i soffan hos min älskade make liten stund innan jag går upp till sängen. Vill gärna se att grabbarna somnar då Viktor blev rädd förra ggn och jag fick skjutsa hem honom.
Ha de gott

Ikea

Idag har vi haft schemadag på jobbet så det har varit ok. De enda dagarna som inte känns så tunga att gå dit är när vi har schema. Övriga dagar vill jag bara dra täcket över huvudet och fortsätta sova.
Jag körde hem Maria idag och efter det åkte jag en sväng till Ikea. Hade lovat o kolla om några bra hyllor o skåp till FoS då vi ska börja sälja lite mer saker där. Sen blev det ju till o kika lite till hemmet oxå. Köpte en pläd, doftljus,lampfot, lampskärm, 2 växter, kuddfodral, en skål.... Allt gick i färgerna grönt och vitt. Kände för att föra in våren lite nu tills mannen kommer hem på torsdag. Tänkte även kolla imorgon på gardiner då jag inte hittade ngt jag ville ha där inne. Köpte även nya sängkläder, magnet/griffeltavla, lådor o lite annat smått o gått. Hade ju inte tänkt mig handla så mkt men oj vad jag kunde ha shoppat mer... Lite tung blev kassen.
Nu är jag ledig i tre dagar och har imorgon o på torsdag  tänkt o städa lite o göra fint här hemma samt handla. Vill ju ha lite i ordning här hemma tills mannen min kommer hem igen.
Nu ska jag fixa det sista för kvällen o sedan stupa i soffan o titta på House. Har ju åkt på en ny förkylning igen så jag är såååå trött.
Ha de´

Bra dag

Idag har faktiskt varit en ganska bra dag. Fick sova lite längre på morgonen, det var skönt=) Sen åt vi frukost och plockade lite. Sen gjorde Hampus sin läxa. Efter detta ringde mina föräldrar och undrade om vi skulle följa med på promenad så det gjorde vi. Nästan 2 timmar traskade vi runt och Hampus cyklade. Det var lite kylgt men så skönt o röra på sig och få lite frisk luft. Därefter vankades det middag och hundpromenad. Kl 16 begav jag mig hemifrån ner till Friskis för att bli Vuffad
 ( värduppföljningssamtal). Hade pratat med Jenny innan om att vi skulle testa Steppen idag och så blev det. Direkt efter samtalet började Step. Det var så länge sen jag var på det och det märktes vill jag lova. för jag snurrade åt fel håll, snubblade över brädan ibland och var helt slut!!! Ganska kul var det men svårt och jobbigt.  Känns ganska bra idag att ha både promenerat 2 timmar och tränat 1 timma. Inte illa för att vara lilla jag. Kvällen försvann ganska fort med kvällsmat, dusch, saga o nattning av barnen. Nu ligger dom och jag är på G och duscha av mig. Väntar bara på att tvättmaskinen ska stanna så jag får hänga jeansen och gå och gå och sova för jag är helt slut! Har packat väskor och plockat fram kläder för morgondagen då det blir en tidig morgon för jag jobbar och tänka sig, barnen är friska=)
Hoppas er söndag har varit en skön söndag
Natti

Stockholmsresan...

För en vecka sedan precis så satt jag  i Stockholm med nyfunna vänner från Friskis. Vi var uppe på värddagar i Stockholm från fredag-söndag. Vi åkte en minibuss upp och landade på ett fint hotell mitt i smeten mellan Spybar och Sturecompaniet. Vi tog en cider på rummet tillsammans innan vi trötta efter resan gick och la oss. På lördagsmorgonen var vi uppe kl 06:30 för att avnjuta en frukost på hotellet innan det var dagas för vår fullspäckade helg att dra igång. Jag startade med mixpass jympa som var kanon. Därefter var det dags för en förelåsning som var så där... Käkade sedan en god lunch med lax. Efter det var det sedan dags för ett avslutande jympapass igen. Denna gång var det ett core-pass och det var tungt men mkt bra för min kropp. Därefter var det resa tilbaka till hotellet för att göra i ordning oss för kvällen=) Vi duschade och makade oss. Därefter träffades vi alla på hotellrummet och pratade och hade trevligt. Vi tog sedan en taxi tillbaka til idrottshögskolan där festen skulle vara. Maten väntade och det var gott denna gång oxå. Därefter var det uppträdande av två killar/trollkarlar. Därefter lite dans fram till 23:00. Då gick taxin tillbaka till hotellet men där fortsatte vi först på ena baren och beställde där en drink och pratade och skrattade. Sedan fortsatte vi til baren nere på hotellet och tog där en avslutande cider ca 02:00. Vid ca 02:30 så var det dags att gå upp o lägga sig men icke var vi trötta. Karin o jag låg o pratade ca 45 minuter till så vi somnade väl ca 03:15. Klockan ringde sedan igen vid 06:30 ooch oj vad jag inte var pigg alls=) Kände fortfarande av alkoholen i kroppen och den minimala sömnen men det var bara att kliva upp. Efter frukosten begav vi oss åter till skolan och startade med en föreläsning med Malou von siwers som föreläsare. Det var en mkt bra föeläsning. Efter det var det dags för ett yogapass och det kändes väl så där med att stå i hundpositionen med huvudet ner mot golvet.  Tanken slog mig att de tär nog så här man känner sig innan man svimmar så jag var kvick o sätta mig i normal ställning igen=) Efter detta var det lunch igen, sallad i olika form och det var som vanligt mkt gott. Dagen avslutades med ett pass i afrikansk dans och det var skoj men jag var såååå trött denna dag men helnöjd med helgen. Jag hade mkt trevligt med mina vänner och vill bara tacka dem för en kanonhelg=)
Bussfärden hem var ganska dryg men ok. Tyvärr ringde Roger och meddelade att lillan var sjuk igen och det var rätt tungt eftersom Roger åkte tillbaka till S-holm på måndagen igen och jag blev tvungen att vabba igen=( Vi har varit så otroligt mkt sjuka detta året och det känns lite irriterat på jobbet nu så det ska bli skönt att vara helt ledig så man slipper o vabbar mera detta året. Det enda tråkiga med helgen var att jag inte hann träffa min barndomsvän Lnda då dagarna var fullspäckade från morgon till natt men jag hoppas vi ses snart vänen=)
Slutsummering är att helgen i s-holm var en kanonhelg både med mina vänner och hela arrangemanget med Friskis o Svettis. Några bilder nedan från resan.

Jenny o Åsa i bussen på väg upp.

Incheckade på hotellet på fredagskvällen.

Roger nöjd o glad med lite vin i glaset=)

Jag o Jenny innan festen på lördagen

Gruppen samlad med Jenny bakom kameran

ÅSa o jag i full gång=)

ÅSa o jag på hotellet ca 02 lördag natt.


Har jag skoj eller har jag skoj

JAg, KArin och Sanja

Kramis

Skål Jenny=)

Trotsig tjej!

Just nu känns det väldigt tungt att tänka på att Roger ska vara borta i 2 månader i stöten när jag har en tjurig,envis,arg och bråkig liten tjej här hemma!
Lotta på bråkmakaregatan har fått ett nytt namn: FELICIA!
Detta är sama lilla tjeja som Lotta fast med ett litet mer argsint humör just nu. Hon driver mig till galenhet!!!
Trots att man är lugn och ber henne snällt så kan hon bli galen i alla fall. Tyckte jag hade laddat upp bra med min resa till Stockholm men hon har redan dragit ur all energi ur mig och då har Roger bara varit borta sedan i måndags och kommer hem om en dryg vecka. Hur ska det gå?!
Hoppas,hopppas,hopppas att detta snart gå över.
Nu ska jag fixa lite här hemma, fast jag skulle hellre lägga mig och sova några timmar i ensamhet istället men plikten kallar.
Ha de gott

P.s Återkommer med min tripp till storstan samt bilder när jag har samlat energi igen( om si så där 6 månader=S)

Sjuka igen=(

Nu tror jag att jag blir galen om jag inte redan är det. Ikväll har Hampus fått feber igen. Tror att detta är 3:e ggn detta året som han har feber + att han haft magsjuka vid nyåret oxå. Min lilla krake tynar bort känns det som. Han är så mager=( Han är inte stor i maten annars men detta året har han inte hunnit komma ikapp förrän  han blir sjuk igen. Vad gör man?! Kanske ska ringa sjukvårdsrådgivningen=) ( för er som inte vet så jobbar jag just där).
Jag vet ju att det är mkt skit hela tiden men vi drar ju på oss allt nu. Det jobbiga framför allt är att se honom sjuk och hur han magrar. Vill bara trycka i honom mat så han går upp några gram. Min lilla älskling. Fick ju ringa jobbet och säga att jag inte kommer imorgon och det är oxå tradigt.

Jag ska ju till s-holm till helgen men känner så där för det. Har faktiskt idag inhandlat en tröja och leggings för festen men vi får se hur det blir. Nu är jag trött och ska vila huvudet lite i soffan.
Ha de gott

Måste rekommendera

Har hittat en choklad som är såååå supergod och förmodligen lite nyttigare än den ljusa mjölkchokladen. Detta är en mörk choklad med mintsmak och är underbar och man behöver bara ta ngn bit för att tillfredsställa sötsuget=)
Testa vet ja

Lugna helgen

Så var helgen över igen. Den har varit lugn och faktiskt bra trots huvudvärk och feber hos mig. Skulle ha jobbat igår kväll men då jag var inne o jobbade extra i fredags trots feber så fanns ingen ork kvar att jobba på lördagen. Knaprat huvudvärkspiller 4 dagar nu och det är fortfarande molande i skallen men febern borta.

Min älskling kom hem i fredags kväll och det var så skönt att få kramas igen. Felicia ställde sig i fönstret och tittade ut när taxin kom. När hon fick syn på Roger så skriker hon rakt ut" Pappa! Jag har saknat dig!" Sedan springer hon till dörren och flyger upp i famnen på honom. Hela kvällen hängde hon sedan på pappa och hon snattrade hela kvällen. SÅ härligt och se henne så glad och nöjd med pappa hemma igen=)
Kvällen var lugn med en titt på Let's dance. En skam att Niclas åkte ut och den gamla får stanna kvar som inte ens kan dansa... Eftersom jag skulle varit ledig på fredagen hade jag planerat en del mys men fick ju ställa in detta p.g.a jobbet och att jag var sjuk.

Lördagen var oxå lugn. Hampus var nere och tittade på sin första handbollsmatch och han var så intresserad av detta. Han börjar fastna för olika bollspel nu och det är kul. Han ska troligen testa fotboll igen på lördag och se om han vill börja på det igen, fast denna gång i Nybro IF. Han lekte sedan med Viktor en stund på em och Felicia lekte med Isak så barnen var nöjda och jag fick lite lugn och ro oxå. Roger skulle ha åkt till Kalmar egentligen men eftersom jag var sjuk så valde han att stanna hemma och ta hand om mig så det blev en soffkväll igen men jag tror vi är nöjda allesamman med helgen i alla fall.

Idag har febern hållt sig borta i alla fall så imorgon blir det o jobba igen. Imorse hade Felicia knatat ner själv och försett sig med en tallrik yoghurt och flingor och satt nöjt vid tv:n och åt. Hon hade dessutom klätt sig själv, väldigt kreativ får jag lov o säga=)
Barnen har även idag lekt med kompisar och det har varit en lugn söndag. Roger åker tillbaka imorgon bitti igen och kommer hem på torsdag. På fredag är det dags för mig att åka till Stockholm för en helg med jympa, föreläsningar och fest. Ska bli lite skoj och få komma iväg och göra ngt för min skull men känns lite tung att åka från Roger när han väl kommer hem. Ibland måste man vara lite ego...

Nu ska jag slappa några minuter i soffan innan läggdags. Ha de gott

Felicia när hon klätt sig själv, även fått på sig halsbandet. Mkt kreativ tycker jag=)

Frukost får man fixa själv ibland=)

Så otäckt...

Var ute med hunden för en stund sedan. Jag har ju en stor mörk schäferhane som skrämmer de flesta:)
 Ikväll när vi gick längs vägen där skogen är bredvid så reser han ragg, höjer svansen, tittar in i skogen och börjar morra dovt...
SKoja ni att jag blev skiträdd. Drog genast med honom snabbt och började gå hemåt. Han hade svårt att glömma skogenoch vände många ggr sig om och stelnade till. Undra vad som fanns där inne. Jag såg inget men fy vad otäckt det är när hundarna gör så...

chokladmjölk eller inte....

Så var denna dagen förbi. Tänk så lite man hinner när man jobbar. Inte nog med det så ska jag jobba extra imorgon då en är sjuk och ingen annan ville eller kunde. Det är en nackdel med att vara schemaansvarig att man får lösa det själv till slut. Nu är det inte så ofta som jag kan extra på obekväma tider men på dagtid finns ju dagis fast jag känner lite dåligt samvete eftersom barnen får en heldag på dagis/fritids imorgon oxå när jag egentligen sagt att de skulle vara lediga. Det felades en ikväll oxå men eftersom båda mina föräldrar jobbar ikväll så fanns det ingen möjlighet att jag kunde arbeta över ikväll.
Känner mig helt slut ikväll samt fortfarande huvudvärk sedan igår. Kännt mig riktigt hängig idag och hoppas på att det inte blir ngt mer av det.

Imorse när jag lämnade Felicia på dagis så står en mamma vid matlistan och pekar o säger " jag tycker inte om det här!"
Jag kollar och det hon menar är att det står chokladmjölk och smörgås till frukost. Hon ville inte att hennes barn skulle dricka såna söta saker! För mig är det på ett sätt obegripligt att man känner så starkt för en sån sak. Chokladmjölk är väl ändå en vanlig frukostvara eller?!  Visst kan man styra sitt barns intag hemma om man inte vill att de ska dricka söta saker men man kan väl inte räkna med att dagis ska hålla samma regler som hemma?! Dessutom tror jag att det är begränsat till et glas oboy/barn. Vad tycker ni? Är det så hemskt att servera chokladmjölk till frukost? Kan man räkna med att det inte får förekomma saker på dagis som inte erbjuder hemma? Nyfiken på hur ni andra tänker. Kanske bara jag som inte tänker så mkt på det. Kommerntera gärna era åsikter.

Nu ska jag på promenad med hunden innna läggningarna ska påbörjas. Får se om jag orkar skriva mer ikväll, om jag nu kommer på ngt annat o skriva om förstås.
Ha de...

Tack broder...

Fick igår besök av min bror och härliga brorson. Min bror och hans fru är faddrar till min pojk Hampus och igår var det Hampus dopdag. Är det ngn som kommer ihåg den så är det de=) Varje år har de antingen hittat på ngt med Hampus så som bio, teater eller har han fått en liten present. Ni är så snälla=) Igår fick han pokemonkort och gissa om han blev glad=)
Tack för besöket och för er omtanke.
Kram på er

trötter...

Oj vad tungt det var att gå upp i morse. Både jag och barnen var sega som tuggummi upp ur sängen. De piggnar förvisso till fortare än mig så det funkar bra. De är duktiga på morgonen men det tar sin lilla tid o komma iväg.

Vi har haft schemadag idag så dagen går fort och vi har trevligt Maria och jag. SKa sitta med schema imorgon oxå så det känns helt ok. Närmar sig fort tills jag ska vara helt ledig från jobbet i hela 7 månader!!! Det känns jätteskönt men samtidigt vet jag ju att Roger kommer att åka iväg och det känns tungt så det är med blandade känslor jag längtar till maj...

Kvällen försvann i rasande fart idag. Hampus har haft handbollsträning kl 16:45-17:45 och därefter är det i stor sett bara kvällsmat, dusch o saga och det var 2 trötta barn jag la för jag har inte hört av dem sedan de la sig. Kikat lite på tv och pratat med Maria en liten stund men vi gäspade mest båda två=) Hårt jobb med schemat=)

Nu ska jag nog ta o lägga mig en stund o läsa onnan John Blund tar över helt.
Natti

Snacka om att bli rädd=)

Stackars kille men man börja ju undra vad han egentligen gjorde på resan=)

Dagen

Morgonen startade ganska tung efter en natt med dålig sömn. Har haft mardrömmar inatt så jag vakanade redan efter en timmes sömn och sen var det svårt att somna om. Hade drömmar från filmen Hannibal, som jag inte ens har sett=S Hur det nu går ihop. Jag vet att mannen tittade på filmen härom kvällen och berättade om handlingen så det kanske var hans fel att jag drömde om den...

Morgonen förflöt ganska bra och lillan är ganska lugn i sitt humör, inga större utbrott än i alla fall. Fick hjälp av pappa med hunden på morgonen idag. Skulle precis ta på mig skorna när ngn rycker i dörren och fiffla med nycklar. Tur att jag vet att pappa var ledig annars hade jag nog blivit rädd. Han kom ner för att erbjuda sig o ta Ricco så då kunde jag börja med frukosten till barnen istället. Tack pappa!

Vi var och lämnade Hampus i skolan för 1 1/2 timme sedan och därefter har jag faktiskt börjat plocka i ordning lite här hemma. Satte på skivan med melodifestivalslåtarna på hög volym och sen är det bara att köra igång. 

Kände mig lite bitter imorse och tveksam till allt med Rogers resa men nu känns det bättre igen när man tar för sig saker och greja lite. På ett sätt känns det ok och vi vet att vi kommer att klara det men på ett sätt känns det tyngre än väntat.
Satte mig igår kväll o planerad dagens "att-göra-lista" samt matlista för en vecka och även inköpslista. Måste strukturera upp mitt liv lite nu för då vet jag att det känns bättre sen.

Saknar dig älskling och längtar tills du kommer hem på fredag.
Puss o kram

Usch o tvi för vädret!

Nu kommer den förbaskade snön igen! Det startade lagom med regnblask när jag o Felicia skulle gå ut med ricco. Vi startade torra och kom in blöta alla tre=(
JAg vill ha VÅÅÅÅÅÅÅR NUUUUU!

Tre blöta odjur=)

Saknad...

Ja, jag känner faktiskt redan en stor saknad efter min man och det skrämmer mig. Hur ska jag klara av när han åker iväg 2 månader om det känns tungt första dagen han är iväg? Värst var imorse när vi klev upp och man är van att han kommer hem ca 07:30. Då kände jag mig väldigt ensam.  Jag började även tvivla om det är rätt beslut vi tagit, om det är värt att han reser iväg så länge? Jag vet inte faktsikt, men nu är beslutet taget och det är bara att göra det bästa av det. Kanske blir bättre när värmen kommer och man är ute mkt mer. Bara vänta och se...

Jag har i alla fall nu lämnat Hampus i skolan för en stund sedan, slängt i en maskin tvätt, städat kattlådan och plockat i ordning o bäddat i sovrummet.

Har gjort mig en smörgås och ett glas nypressad apelsin/äpplejuice och sitter ensam o filosoferar. Lillan sitter och spela Anki o Pytte på datorn uppe. Vi ska bege oss till friskis kl 11.00 då jag ska vara recepvärd för Åsa idag.  Dagen blir nog ganska lugn o bara lite småplockande kan jag tro.

Tänkte slänga i några bilder på barnen då vi var i simhallen i fredags.
Ha en bra dag

vaken än=)

Jag skulle ju lägga mig för en stund sedan men när jag reste mig för att ta hunden på kissepaus så kom jag på att jag inte hängt upp tvätten! Jä..a skit! Jag hatar när man kommer på det precis innan man ska upp o lägga sig o är skittrött!
Jaja, hänga tvätt var det...
Ut med hunden i kylan. Riktigt råkallt ute ju och frost på bilen så man får ställa klockan några minuter tidigare imorgon så man hinner skrapa bilrutorna.

Inne igen så känner jag fortfarande suget efter ngt att tugga på eller dricka, helst ngt sött, helst cola.... eller kanske några chips som står kvar sedan kvällen igår....
Tog mig ett äpple istället, känner mig stolt men inte nöjd. Känner fortfarande suget efter min cola som står kall i kylen men jag måste stå emot. Jag är som besatt av sött och cola!!! Suttit ikväll o googlat på enkla mellanmål men inget faller mig i smaken. Jag måste hitta ngt som kan ersätta alla mina stunder med cola och chips för det har satt sig på min mage och där vill jag INTE ha det!!!
Ngn som läser detta som kan ge mig tips på gottit som kan ta bort mitt sötsug så fram med det bara!

Mannen ringde förut o berättade att han var framme i Stockholm bland massa norrlänningar! Han tyckte det kändes ok så det känns bra för min del. vill ju inte att min älskling ska känna sig ensam där uppe...
Han sms:ade mig o skrev följande:
"Själv med en massa norrlänningar! Men det blir nog bra! Man känner sig lite vilsen, har du lagt ungarna? Och själv sitter du vid datorn! Puss min sköna! Ringer sen."

Hur kan han veta som är i Stockholm att jag sitter vid datorn?!! Ngn hemlig spion som kollar mig eller kanske han bara känner mig allt för väl=) 

Nu ska jag lägga mig innan jag stoppar chips eller cola i munnen.
Sov gott alla


Ny design...

Som ni märker fjuttlar jag lite med designen på bloggen och vad jag kan se så har dessutom min meny försvunnit, eller kanske det bara ser ut så på min dator=S. Lovar att jag ska fixa til den igen. Om det är ngt ni tycker behöver ändras på så skriv en kommentar så fixa jag det. Vill ju att ni som läsare ska kunna läsa det jag skriver och inte tycker det är jobbigt=)
Ska pilla lite till nu

Då börjar vår resa...

Nu har min man rest iväg för första utbildningstillfället i resan som soldat ner till Afghanistan. Han är på väg i taxin till Kalmar flygplats för att flyga till Stockholm. Denna omgången vara bara i 5 dagar så han kommer hem igen på fredag ngn gång. Detta är första steget på vår resa som kommer att vara till nov/decmber 2009.

Känslorna är ganska blandade. Nu är det ju inte så lång tid denna omgången utan detta kan vara nästan som en normalvecka om vi saxar våra tider med jobbet då jag jobbar dagen och han natten. Då ses vi oftast bara 30 minuter innan han åker. Trots att vi ibland ses lite vissa veckor så känns det så annorlunda när han åker iväg idag. På ett sätt känner jag mig just nu väldigt ledsen och saknaden är redan stor. Samtidigt som det känns bra på ett sätt då jag vet att han åker för att göra ngt en sista gång som han tycker är väldigt roligt och jag kan gå ner i tjänst och fnna mig själv igen.

Han kommer att utbildas under veckorna i Stockholm fram till maj då första resan till Afghanistan äger rum. Han kommer då att vara borta i 2 månader för att sedan komma hem i 10 dagar och sedan resa iväg igen i 2 månader...
Så kommer det att se ut till skiftet november/december då han kommer att vara hemma för gott.
Resorna till Afghanistan är de resorna som kommer att kännas så tunga och jag vet att tårarna kommer att finna sin väg nerför kinderna. Det som skiljer resan denna omgången jämfört med resan till Afghanistan han gjorde 2007 är att han denna gången kommer att vara på resande fot i stället för att bo på campen som finns där nere. Vi kommer inte att kunna prata med varandra när vi vill utan endast de ggr han är inne på campen. Förra gången hade vi kontakt 2 ggr/dag och även på msn.  Då fick jag höra hans röst dagligen och jag visste att han mådde bra. Nu kan det säkert gå upp till 1 1/2 vecka innan han kommer att kunna ringa hem och det kommer att kännas jättejobbigt och inte veta hur han mår.

Min tid hemma  förra gången gick väldigt fort då jag både fortsatte arbeta 75% samt hade båda barnen och hunden och hemmet. Jag hade nästan behövt 36 timmar/dygn för att hinna med allt. Denna gången ska jag arbeta 50% under tiden han utbildas för att sedan vara helt ledig under tiden maj till december. Det är en stor skillnad som jag hoppas ska finna positiv. Mina tankar är att försöka umgås och hälsa på alla mina nära o kära som jag inte hinner i vanliga fall samt att ta tid till mig själv för att ta reda på vad jag vill göra med mitt liv. Jag hoppas att det blir så bra som vi tänkt oss att det ska bli och att tiden även denna gången går fort tills han kommer hem igen.

Vi saknar dig redan älskling.
Felicia kom ner bara några minuter efter att du åkt och la huvudet på sned och sa: Jag saknar min pappa.

Nu ska vi spela ngt barnen och jag och sedan ska vi ta hunden på en liten promenad innan kvällsmaten och läggningarna. Hoppas resan går bra för dig min älskade make så ses vi fredag igen.
Puss o kram

RSS 2.0