Skitdag

Idag har varit en ganska skitdag så det blir inget roligt inlägg precis.

Efter att vi igår kväll vid läggdags funnit Hampus hamster, Morris, död så innebar detta en begravning idag på morgonen. R gjorde en kista till Morris och Hampus ritade en teckning och satte på kistan. Därav begav sig barnen och R ut i trädgården och begravde honom. 2 barn med tårar i ögonen=(

När vi fann Morris död igår så bestämde sig R och jag att överraska barnen idag med varsin ny hamster. Jag passade på att åka ner till djuraffären medan de begravde Morris. Som tur var så hade de 2 små sötnosar där nere som fick följa med hem. Vi hade ju redan 2 burar så även lillan fick en hamster idag. Vilken glädje det blev=) Vi har pysslat med deras burar under eftermiddagen och barnen är så nöjda=) De små sötnosarna fick namnen Dexter och Didi.

Barnen och jag har även varit på stan och köpt farsdag-present till min pappa och till vår älskade R. Vi var sedan i leksaksaffären och köpte paket då Hampe åter ska på kalas imorgon. Sen köpte vi munkar med oss hem och fikade med vår älskling som hade jobbat hemma med att slipa och spackla den nya väggen i lillprinsens rum.

Tyvärr innebar denna lilla tripp en enorm påfrestning på min rygg och mage. För 3:dje ggn denna veckan så hade jag enorma sammandragningar när vi var på stan så jag knappt tog mig fram då de gör så ont. Tiden hemma sen har bestått av svår ryggsmärta så jag inte vet om jag ska ligga, sitta, stå eller gå. Allt har gjort ont och tårarna kom. Tog smärtstillande och sitter för tillfället med värmedyna. Min älskling har fixat  middag, skött disken, barnen hunden och dessutom hunnit krama om mig en o annan gång. Tur man har en man som orkar med detta för jag kan tro att det inte är ett dugg roligt för honom just nu=( Vi får kämpa oss igenom de sista veckorna nu för snart får vi vår belöning.

Älskar dig R!!!

Vad har du på hjärtat?
Postat av: R

Jag skulle göra vad som helst för dig det vet du! :) kanske man är lite grinig ibland men du förstår nog varför! vill bara ha tillbaka min pigga och smärtfria älskling igen ( med de vanliga krämporna ) älskar dig min höna! Love R

2009-11-08 @ 20:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0