Våren kommen?!

Vilket underbart väder det har varit idag! Rena varma vårdagen.
Man känner hur mkt det påverkar humöret varje gång man klivit utanför dörren idag. Man har varit trött o hängig o vill bara vila men så fort man gått ut har mungiporna åkt upp och man har fått tillbaka lite energi.
Felicia sov idag till kl 09 då de var sent i säng igår . Min morbror Micke o min kusin Rasmus var här en stunde igår kväll då jag behövde lite hjälp med persiennsnören som gått sönder. Medan Micke fixade det så lekte Rasmus med mina barn o det älskade dom=) Detta innebar att de var sent i säng men Felicia sov igen det idag. JAg fixade lite på förmiddagen med tvätt o lite blandat. Felicia underhöll sig själv en stund med att skala en morot som hon inte ville ha när den väl var skalad. Ca 11-tiden gick vi upp till lekplatsen. JAg plockade lite björkris ochFelicia gungade lite. Efter det så åktes det lite rutschkana o gungades lite till. Jag hittade ett ställe i lä på klätterställningen där jag satte mig en stund i ren avkoppling i solen och bara njöt=)

Efter detta gick vi hem och fixade till lite påskris utanför entrén. Felicia tyckte detta var jättemysigt. Hon ville stanna kvar ute medan jag fixade lite lunch. Sen for vi och hämtade Hampus i skolan och körde honom sedan till kompisen Viktor för att leka en stund. Felicia och jag passade då på at tåka o köpa lite fler fjädrar till påskriset och en liten glass. Vi tog sedan en promenad med hunden och det var gudomligt skönt. Vi hittade lite blåsippor och jag kände mig så nöjd med livet=)
Efter promenaden satte vi oss i solen och åt vår glass innan det var dags att börja med middagen.
Kvällen har gått fort. Efter middag och nattning med dusch av barnen så var det bara att röja undan i köket samt plocka fram kläder till barnen. Kl 20:10 så gick luften ur mig och en stund i soffan får avsluta denna kvällen. Nu ska jag bara kissa min hund och ta en dusch innan jag kryper till kojs. Känner mig lite frusen nu o halvtaskig men det är väl bara tröttheten kan jag tro. Har  2 tidiga morgonar som väntar mig o barnen nu då jag jobbar torsdag o fredag. Roger kommer inte hem förrän skärtorsdagen men jag vet att tiden går fort om jag inte räknar dagarna utan försöker sysselsätta mig med lite annat.
Hoppas ni andra haft en lika härlig dag som vi har haft idag
Natti

Vad har du på hjärtat?
Postat av: Linda

hejhej, ja nu vill man ha sol o värme!! Snön har nu försvunnit här i sthlm och jag har fyllt lägenheten med tulpaner (ett vårtecken för mej). Ska fixa lite då Jenny Kalpakas (Tyrsing) kommer hit snart, ha det gott kram

2009-04-02 @ 10:58:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0