Fortsatt uppdatering...

Torsdagen blev en hemmadag. Vi hade 2 kompisar till barnen här på förmiddagen. SEdan for de till kompisarna på eftermiddagen vilket vi senare slöt upp oss hos. Det var hos Johanna o Jonas som kvällen avslutades. Vi pratade o käkade lite mat. Åter igen en trevlig lugn dag.

Fredagen blev det att vi tog en tripp till Ölands djurpark. Vi mötte där upp Johanna o Jonas o barnen. Det tittades på djur, badades o åktes karuseller en heldag. Känns så skönt att ha varit på lite utflykter med barnen o kunnat ägna oss heldagar åt barnen som en HEL familj.

Lördagen blev en handlardag. På eftermiddagen kom Johanna, Jonas o barnen igen då vi skulle gå upp till den renoverade lekparken i vårt område. Vi hade med oss lite fika men vi hann nog inte vara där mer än 10 minuter innan det började regna=( Vi tog skydd i mina föräldrars garage tills det blev uppehåll igen o då skyndade vi oss hem till oss och fikade här istället och tur var väl det då himlen lite senare öppnade sig fullständigt. Framåt tidiga kvällen kom även Rogers dotter MY till oss och sov över en natt. Vi spelade lite Buzz på kvällen och sedan gicka barnen o R på utflykt efter en karta som Hampus tillverkat. Det slutade med att de hamnade ute och till slut hade det efterlängtade vattenkriget som Hampus tjatat på R om sedan han kom hem. Dock med kläderna på... Barnen somnade trötta och nöjda.

Söndagen innebar en tripp till Hällevik, Blekinge för att hälsa på R´s föräldrar o syskon. Vi blev bjudna på lite lunch hos hans föräldrar innnan vi åkte förbi hans ena syster o hälsade på. Åkte sedan tillbaka igen till hans föräldrar då hans båda systrar kom dit för att prata lite. Bjöds även på god ananaspaj. Sedan lämnades My av hemma hos sin mamma och vi fortsatte bilfärden hemåt. Så var även denna dagen förbi.

Måndagen var en ganska tung dag eftersom han sedan skulle åka 05 på tisdagmorgonen. Vi vandrade lite av o till men barnen var glada o lekte för fullt.  Min lillebror kom även ner för att säga hejdå till R under eftermiddagen. Tur var väl det då humöret höjdes lite på oss när vi fick annat att tänka på. På kvällen tog R hand om barnen och läste godnattsaga en sista gång innan hans nästa tripp ner till Afghanistan. Under tiden fixade jag till oss några räksmörgåsar som vi åt i lugn o ro till levande ljus. Låg sedan o mös under kvällen och somnade hållandes varandras händer. Dock var det en fruktansvärt orolig natt med mkt vaket. Man väntade på att klockan skulle ringa o det var dags för R att åka tillbaka till Afghanistan igen för sin andra omgång. Tisdagen var tung men jag o barnen var åter hos familjen Andersson/Arvidsson på eftermiddagen en stund för att låta dagen gå fort. Det var dock en tung dag till och från och tårarna trängde sig fram då och då. Nästa gång vi ses kommer att vara den 10/9 vilket innebär 6 veckor borta denna gången och 30 dagar färre än första omgången vilket känns skönt. Vi har gått igenom den längsta perioden och varje omgång blir kortare. Tur för mig som inte blir mindre för var dag som går=)

Nu flyter dagarna på och snart har 4 dygn förflutit sedan han åkte och det fungerar ganska bra trots den stora saknaden. Nu har vi dock pratats vid 2 ggr/dag men i kväll beger de sig ut på en tripp i några dagar vilket innebär inga telefonsamtal förrän kanske tidigast i början av nästa vecka så nu får man bara vänta tålmodigt tills det står privat nummer på mobilen igen=)
Detta var en resume av dagarna hemma tillsammmans med vår älskade R. Längtar nu tills nästa leave så vi kan få mysa igen tillsammmans alla 4 (5).
Några bilder följer nedan från de sista dagarna.

Far o barn i "kräkkarusell" Lillan superstolt att hon får åka stora karusellerna


Hampe bland sina favvodjur=)

Trött efter ännu en dag full av äventyr=)

Vad har du på hjärtat?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0