Snål smålänning?

Min man säger att jag är en snål smålänning. Det han syftar på denna gång är att jag ej ha velat sätta igång värmen i huset. Han tycker det är skitkallt inne men det tycker inte jag. Jag sätter gärna på mig en långarmat och ligger ju under filten vid tv:n oavsett sommar eller vinter så jag fryser inte så mkt. Barnen är varmblodiga och tar gärna av sig strumporna fortfarande så så jäkla kallt kan det inte vara.
Fast jag måste erkänna en sak här eftersom min man inte läser min blogg (tror jag). Igår kväll när jag skulle lägga mig
( han jobbade natt) så var det verkligen skitkallt!!!!! Jag skakade som ett jävla asplöv när jag kröp ner och fick ligga ihopkurad för att få upp värmen=) Var och tittade till barnen men de var varma och goa som vanligt men jag kanske får ge mig snart med att sätta igång värmen.  Men man ser hur pengarna bara rullar iväg när pannan tickar=(

Idag har jag suttit och klurat på mitt CV och personliga brev som jag ska skicka iväg till ett jobb. Känns skitsvårt och skriva en massa positivt om en själv, särskilt när man har det självförtroendet jag har men på ngt sätt kändes det ok i alla fall men svårt. Har satt ihop lite nu som jag ska be min man läsa när han vaknar. SKa skicka iväg det sen i så fall. Spännande=)

Känner mig rätt ok idag faktiskt. Känner mig hyfsat lugn. Har startat en maskin tvätt och påbörjat damning oxå. Tänkte dessutom unna mig en stund i badet nu innan jag ska hämta barnen vid 13.  Ska lära mig att prioritera mig själv lite ibland nu och unna mig lite avkoppling för uppenbarligen behöver jag det. Vaknade dessutom i morse med en väldigt skrovlig röst. Lät som jag druckit whiskey i en hel vecka men icke! Stämbanden har väl fått sig en känga av ngt virus kanske. Hoppas det är bättre på söndag då jag ska jobba. Känns lite knepigt annars eftersom jag arbetar i telefonrådgivning. 7 timmars arbete i telefon utan att kunna prata känns inte som ngn bra kombination men vi får se.
Ha en fortsatt bra dag för nu kryper *Johanna i badet=)

Vad har du på hjärtat?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0